Ajankohtaista

Nyt haavitaan ammattilaisia kalakaupan menestysyritykseen!

Julkaistu: 10.5.2017

Kalatukku E. Eriksson Oy on 137- vuotias helsinkiläinen perheyritys. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli reilut 20 miljoonaa euroa ja työllistimme keskimäärin 75 henkilöä. Toimintamme kasvaessa haemme jatkuvasti ammattilaisia erilaisiin elintarvikealan työtehtäviin.

TOIMISTOHENKILÖ
Tällä hetkellä etsimme moniosaajaa toimistolle. Lopullista työtehtävää voimme muokata vahvuuksiesi mukaan, mutta aikaisempi osaaminen kalatukun myynnistä, it-järjestelmistä, laadunhallinnasta tai ostosta katsotaan eduksi.

Kirjalliset hakemukset tehtävään sähköpostilla 31.5.2017 mennessä myyntipäällikkö Matti Karvoselle, matti.karvonen@kalatukkueriksson.fi sekä toimitusjohtaja Mika Jääskeläiselle, mika.jaaskelainen@kalatukkueriksson.fi.

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ
Olemme aina kiinnostuneita myös tuotantotyön osaajista. Kannattaa siis laittaa hakemus sisään myös niihin töihin – saattaa tärpätä pikemmin kuin luuletkaan.

Hakemukset tuotantotehtävään sähköpostilla tuotantopäällikkö Pekka Kanervolle, pekka.kanervo@kalatukkueriksson.fi