Ajankohtaista

Haemme kala-alan ammattilaista toimistotehtäviin

Julkaistu: 6.4.2018

Kalatukku E. Eriksson Oy on 138- vuotias helsinkiläinen kala-alan yritys, joka on toiminnassaan erikoistunut korkean jalostusasteen seafood-tuotteisiin. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli reilut 22 miljoonaa euroa ja työllistimme keskimäärin 75 henkilöä. Yrityksellä on vahva luottoluokitus

Toimintamme kasvaessa haemme jatkuvasti ammattilaisia erilaisiin elintarvikealan työtehtäviin. Tällä hetkellä etsimme kala-alan tuntevaa henkilöä toimistotehtäviin. Lopullista työtehtävää voimme muokata vahvuuksiesi mukaan, mutta aikaisempi osaaminen kala-alan myynnistä, it-järjestelmistä, laadunhallinnasta tai ostosta katsotaan eduksi.

Kirjalliset hakemukset sähköpostilla myynti- ja kehitysjohtaja Matti Karvoselle sekä toimitusjohtaja Mika Jääskeläiselle (etunimi.sukunimi@kalatukkueriksson.fi ) 30.4.2018 mennessä.