Ajankohtaista

Haemme apulaistyönjohtajaa Catering osastollemme

Julkaistu: 13.4.2018

Kalatukku E. Eriksson Oy on 138- vuotias helsinkiläinen kala-alan yritys, joka on toiminnassaan erikoistunut korkean jalostusasteen seafood-tuotteisiin. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli reilut 22 miljoonaa euroa ja työllistimme keskimäärin 75 henkilöä. Yrityksellä on vahva luottoluokitus.

Toimintamme kasvaessa haemme jatkuvasti ammattilaisia erilaisiin elintarvikealan työtehtäviin. Haemme Catering osastollemme apulaistyönjohtajaa. Työssäsi osallistut osaston päivittäisen tuotannon lisäksi osaston toiminnan kehittämiseen ja johtamiseen. Toivomme sinulta ravintola-alan tai ruokatuotannon kokemusta, etkä pelkää tarttua myöskään tuotannollisiin tehtäviin. Vastaat tehtävässäsi työnjohdosta osaston työnjohdon lomien aikana.

Kirjalliset hakemukset sähköpostilla tuotantopäällikkö Pekka Kanervolle sekä Cateringin työnjohdolle Pasi Jäntille (etunimi.sukunimi@kalatukkueriksson.fi) 30.4.2018 mennessä.