Ajankohtaista

Haemme myyntijohtajaa inspiroivaan ja asiantuntevaan porukkaamme

Julkaistu: 10.8.2018

KALATUKKU E. ERIKSSONIN JA REININ LIHAN MYYNTIJOHTAJA

Oletko dynaaminen ideapankki, joka kykenee ratkaisukeskeiseen ajatteluun ja on kaupallisesti suuntautunut? Kykenet ketterästi luovimaan eri liiketoimintojen välillä etsien aina uusia keinoja asiakkaidemme palvelukokemusten parantamiseksi.

Pitkästä historiastaan tunnetut Kalatukku E. Eriksson ja Reinin Liha ovat Kesproon kuuluvia itsenäisiä yhtiöitä, jotka ovat toiminnassaan erikoistuneet huippulaatuisiin ja korkean jalostusasteen seafood- ja lihatuotteisiin. Kalatukku sijaitsee Roihupellossa ja työllistää keskimäärin 75 henkilöä. Lihatukku sijaitsee Helsingin tukkutorilla ja työllistää n. 10 henkilöä. Kuluttaja-asiakkaita palvellaan kauppahallien myymälöistä käsin.

Toimintamme kasvaessa haemme jatkuvasti ammattilaisia erilaisiin elintarvikealan työtehtäviin, ja nyt etsimme kala- ja liha-alaa tuntevaa henkilöä vastaamaan näiden kahden yrityksen tuotteiden ja palveluiden myynnin johtamisesta ja kehittämisestä. Tule inspiroivaan ja asiantuntevaan porukkaamme Myyntijohtajaksi päästämään mielikuvituksesi ja luovuutesi valloilleen. Tehtävässäsi vastaat myynnin laajentamisesta ja kehittämisestä koko Suomeen ja olet mukana rakentamassa yhteisiä toimintamalleja erityisesti ravintola-asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Odotamme sinulta
– vankkaa kokemusta arvopohjaisen palvelumyynnin johtamisesta
– valmentavaa johtamistapaa ja kykyä innostaa muita
– käytännönläheistä työskentelytapaa
– luovuutta, ulospäin suuntautuneisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
– ongelmanratkaisukykyä
– innovatiivista asennetta liiketoimintojen kehittämiseen
– kykyä työskennellä kovienkin paineiden alla
– matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta joustaviin työaikoihin
Aikaisempi osaaminen kala- ja liha-alasta, Foodservice- ja vähittäiskauppasektoreista ja myynninjohtamisesta katsotaan eduksi.

Kespro tarjoaa alan houkuttelevimman väylän Foodservice -alan kehittämiseen. Pääset keskeiselle paikalle osaksi alan johtavaa taloa sekä innovoimaan sen ydintoimintoja Foodservice-kaupassa.

Tarjoamme sinulle:
– todellisen näköalapaikan Suomen Foodservice markkinassa
– aitoon asiakasymmärrykseen perustuvan työympäristön
– inspiroivan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen
– mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen
– K-ryhmän henkilökuntaedut

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostilla toimitusjohtaja Mika Jääskeläinen.
Lähetä hakemuksesi 31.8.2018 mennessä sähköpostilla: mika.jaaskelainen@kalatukkueriksson.fi.

Kespro – ratkaisemme yhdessä asiakkaan kanssa
Kespro on osa Keskon päivittäistavarakauppaa ja johtava Foodservice-alan tukkukauppa Suomessa. Meidän missiona on tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja siten suositumpaa. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkuudet. Asiakkaita meillä on noin 25 000. Kespron toiminnot muodostuvat 5 myyntialueesta ja 13 Noutotukusta. Liikevaihtomme on noin 800 miljoonaa euroa ja henkilöstöä meillä on noin 490.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.