Ajankohtaista

Kalatukku E. Erikssonille kansainvälinen Food Safety System Certification 22000 -sertifikaatti

Julkaistu: 24.9.2018

Kalatukku E. Erikssonilla on aina panostettu laatuun sekä elintarviketurvallisuuteen, ja koko yrityksen henkilökunta on sitoutunut toimimaan yhteisten tavoitteiden mukaisesti. Jo vuosien ajan hyvin hoidetut elintarviketurvallisuusasiat saivat nyt tunnustuksen ja FSSC 22000 -elintarviketurvallisuussertifikaatin myötä pystymme viestimään entistä paremmin yrityksemme sitoutumisesta pitkäjänteiseen elintarviketurvallisuuden varmentamiseen. Laatuosasto yhdessä tuotannon, oston ja logistiikan kanssa varmistaa tuotteidemme elintarviketurvallisuuden joka päivä. Uskomme, että elintarviketurvallisuuden merkitys kasvavassa ja kehittyvässä maailmassa tulee edelleen korostumaan. Tulevaisuudessakin jatkamme laatu- ja elintarviketurvallisuusasioiden kehittämistä. Suomen vanhimpana kalatukkuna haluamme tulevaisuudessakin olla esimerkkinä laatuun ja elintarviketurvallisuuteen panostavana alan toimijana ja tarjota asiakkaillemme turvallisia ja laadukkaita tuotteita. Hankkeesta on ollut päävastuussa laatupäällikkö Piia Ahde (tällä hetkellä äitiyslomalla).

Kuva: Terhi Honkonen