Ajankohtaista

Haemme apulaistyönjohtajaa sekä elintarviketyöntekijää sushiin

Julkaistu: 27.3.2019

Kalatukku E. Erikssonille apulaistyönjohtajaa

Haluatko kääriä hihat ja tehdä töitä hyvässä porukassa? Haluatko olla mukana tekemässä työtä, jolla on suuri merkitys suomalaisten laadukkaiden ravintoloiden tarjonnassa? Jos vastasit kyllä, tule Kalatukku E. Erikssonille ja kirjoita oma kappaleesi suomalaisen laatutekemisen menestystarinaan.

Haemme kalalaitoksemme energiseen ja asiantuntevaan joukkoon apulaistyönjohtajaa ensisijaisesti catering ja sushi osastolle. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. Päivittäisessä työssä olet mukana valmistamassa tuotteita ja toimit osastojen työnjohtajan apulaisena.

Kalatukku E. Eriksson on helsinkiläinen kala-alan yritys, joka palvelee ravintola-asiakkaita tarjoamalla huippulaatuisia kalatuotteita. Tekemisen keskiössä on seafood-tuotteiden jalostaminen asiakkaiden toiveiden mukaan. E. Eriksson toimittaa kalatuotteita kuluttaja, sekä ravintola-asiakkaille koko Suomeen. Kuluttaja-asiakkaita palvellaan myös vanhan kauppahallin myymälästä käsin. Kalatukku sijaitsee Helsingin Roihupellossa ja henkilöstöä siellä on töissä n. 70 henkilöä.

Odotamme sinulta

 • Innokkuutta, oma-aloitteisuutta ja halua oppia
 • Itsenäistä ja huolellista otetta työhön
 • tietämystä kalasta ja kalatuotteista
 • valmiutta vuoro- ja viikonlopputyöhön
 • vähintään 18-vuoden ikää
 • suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
 • valmiutta oppia erilaisten IT-järjestelmien käyttöä
 • hygieniapassia
 • keittiötaustaa 4-5 vuotta
 • valmiutta fyysiseen työhön

Tarjoamme sinulle

 • hyvän perehdytyksen tehtävään
 • mukavan, rennon ja nuorekkaan työilmapiirin
 • oikeudenmukaisen ja kilpailukykyisen palkan
 • K-ryhmän henkilökuntaedut

Mikäli ylläoleva kuvaus kiinnostaa, hae paikkaa 24.4.2019 mennessä sähköpostilla. Lähetäthän kuitenkin hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä sopivan henkilön löytyessä paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan umpeutumista. Kyseessä on vakituinen työ ja se on mahdollista aloittaa heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Jäntti. Lähetä hakemuksesi sähköpostilla: pasi.jantti@kalatukkueriksson.fi

 

Elintarviketyöntekijää sushin valmistukseen äitiysloman sijaiseksi

Haluatko kääriä hihat ja tehdä töitä hyvässä porukassa? Haluatko olla mukana tekemässä työtä, jolla on suuri merkitys suomalaisten laadukkaiden ravintoloiden tarjonnassa? Jos vastasit kyllä, tule Kalatukku E. Erikssonille ja kirjoita oma kappaleesi suomalaisen laatutekemisen menestystarinaan.

Haemme kalalaitoksemme energiseen ja asiantuntevaan joukkoon työntekijöitä ensisijaisesti sushin valmistukseen.

Kalatukku E. Eriksson on helsinkiläinen kala-alan yritys, joka palvelee ravintola-asiakkaita tarjoamalla huippulaatuisia kalatuotteita. Tekemisen keskiössä on seafood-tuotteiden jalostaminen asiakkaiden toiveiden mukaan. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. E. Eriksson toimittaa kalatuotteita kuluttaja, sekä ravintola-asiakkaille koko Suomeen. Kuluttaja-asiakkaita palvellaan myös vanhan kauppahallin myymälästä käsin. Kalatukku sijaitsee Helsingin Roihupellossa ja henkilöstöä siellä on töissä n. 70 henkilöä.

Odotamme sinulta

 • Innokkuutta, oma-aloitteisuutta ja halua oppia
 • Itsenäistä ja huolellista otetta työhön
 • tietämystä kalasta ja kalatuotteista
 • valmiutta vuoro- ja viikonlopputyöhön
 • vähintään 18-vuoden ikää
 • suullista suomen kielen taitoa
 • hygieniapassia

Tarjoamme sinulle

 • hyvän perehdytyksen tehtävään
 • mukavan, rennon ja nuorekkaan työilmapiirin
 • oikeudenmukaisen ja kilpailukykyisen palkan
 • K-ryhmän henkilökuntaedut

Mikäli ylläoleva kuvaus kiinnostaa, hae paikkaa 24.4.2019 mennessä alla olevan linkin kautta. Lähetäthän kuitenkin hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä sopivan henkilöiden löytyessä paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Jäntti arkisin kello 10-14, P 0440401093. Lähetä hakemuksesi sähköpostilla: pasi.jantti@kalatukkueriksson.fi

K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.