Ajankohtaista

Ostereiden avaamisen Euroopan mestaruus ratkesi 25.1.2020

Julkaistu: 31.1.2020

Osterin avauksen Euroopan mestaruudesta kisattiin 25.1.2020 Trollhättänissa Ruotsissa. Tämä oli kymmenes vuosi kun kisat järjestettiin Trollhättanissa ja kisoja paikanpäällä oli seuraamassa yli 2000 ihmistä. Kilpailu on kutsukilpailu ja siihen kutsutaan jokaisen maan kansallisen mestaruuden voittaneet henkilöt sekä toiseksi tulleet kilpailijat. Tänä vuonna Suomen edustajina Euroopan mestaruuskilpailussa toimivat Martin Söderström ja Johann Schlag. Kilpailu oli tiukka ja valitettavasti kumpikaan heistä ei yltänyt kilpailutuloksellaan finaaliin asti. Euroopan osterin avauksen mestaruuden vei Antti Lepik, Virosta.

1. Antti Lepik, Viro
2. Stephen Nolan, Irlanti
3. David Small, Irlanti

Suomen edustajien sijoitukset

5. Martin Söderström
12. Johan Schlag