Ajankohtaista

Avoimia työpaikkoja: Myyntipäällikkö

Julkaistu: 28.11.2017

Taas haavitaan ammattilaista kalakaupan menestysyritykseen!

Toimintamme jatkaa kasvamistaan ja myyntipäällikkömme työn kuvan muuttuessa myynti- ja kehitysjohtajaksi etsimme uutta

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä edellytetään näyttöjä menestyksekkäästä esimiestyöskentelystä, HoReCa- tai vähittäiskaupan tuntemusta, sujuvaa suomen ja englannin kielten osaamista, kokemusta sähköisten myynti- ja tilausjärjestelmien käytöstä.

Kirjalliset hakemukset sähköpostilla myynti- ja kehitysjohtaja Matti Karvoselle sekä toimitusjohtaja Mika Jääskeläiselle (etunimi.sukunimi@kalatukkueriksson.fi) 31.12.2017 mennessä.

Kalatukku E. Eriksson Oy on 137- vuotias helsinkiläinen perheyritys. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli reilut 20 miljoonaa euroa ja työllistimme keskimäärin 75 henkilöä. Yrityksellä on vahva luottoluokitus.

Myymälöiden joulukalojen ennakkotilaukset

Julkaistu: 21.11.2017

TEHTAANMYYMÄLÄ
Yli 30€ joulukalatilaukset on mahdollista tilata ennakkotilauksella tehtaanmyymälästämme (Holkkitie 12a, Helsinki).

Ennakkotilatut tuotteet noudetaan 22-23.12 erilliseltä noutopisteeltä, joten vältät jonottamisen myymälässämme.  Tilauksen voit maksaa noutopisteellä sekä käteisellä että kortilla. Lähetä tilauksesi osoitteeseen ilkkak@kalatukkueriksson.fi tai jätä puhelimitse puh. 0207 639 316

Tulostettava pdf-lomake: Joulu_ennakkotilaus_2017-1

Täytettävä excel-lomake:Joulu_ennakkotilaus_2017-1

Tehtaanmyymälän aukioloajat:
Tiistai 19.12 klo 9-17
Keskiviikko 20.12 klo 9-17
Torstai 21.12 klo 9-18
Perjantai 22.12 klo 8-18
Lauantai 23.12 klo 8-17

Noutopisteen aukioloajat:
Perjantai 22.12 klo 8-17
Lauantai 23.12 klo 8-16

 

VANHA KAUPPAHALLI
Voit tilata joulun kalaherkut myös ennakkoon vanhan kauppahallin myymälästämme (Eteläranta, Helsinki)

Tilaushinnasto
Ennakkotilaus 22-24.12 on maksuton yli 100€ tilauksille
– Alle 100€ tilauksista mkaus on 5€ (alv 24%)
– Ennakkotilauksissa siivutuslisä on 3 €

Jätä tilauksesi
juha.lindberg@kalatukkueriksson.fi tai soita puh. 0207 639  334 / 0207 639 333

Martin Söderström osterinavauksen suomenmestariksi!

Julkaistu: 13.11.2017

Osterinavauksen suomenmestaruudesta kisattiin lauantaina 11.11 Holiday Barissa. Kilpailussa avattiin Belon-ostereita ja voittajan ratkaisivat avaamisnopeus sekä -siisteys. Kilpailun päätuomarina toimi Leid Tengström, joka edustaa Suomen Osteriakatemia ry:tä.

Tiukkan kilpailun voiton vei ostajamme Martin Söderström, joka uusi mestaruutensa viime vuodelta. Martin palkittiin myös kilpailun nopeimmasta avaamisajasta sekä kauneimmasta vadista. Onnea Martinille!

 

Olemme mukana Oyster Festivaaleilla!

Julkaistu: 27.10.2017

Henkilön Holiday kuva.

Lauantaina 11.11. klo 12.00-16.00 järjestetään Holiday Barissa vuoden tärkein osteritapahtuma, Oyster Festival. Päivän ohjelmassa osterinavauksen SM-kilpailut, ravintoloiden viestikilpailu, hallitsevan suomenmestarin osterikoulu, opastusta osterivälineisiin sekä tietenkin Holidayn keittiön ja baarin parhaita paloja.

12.00 Ovet & baari auki
12.30 Martin Söderströmin Osterikoulu
13.00 Ravintolaviesti
14.00 Osterinavauksen SM-kilpailu
15.30 Finaalikierros
15.45 Palkintojenjako
16.00 Mestari vs. Mestari -finaali

SM-kilpailussa avataan Belon-ostereita. Avaamisnopeus ja -siisteys ratkaisevat voittajan, joka jatkaa edustamaan Suomea PM- ja EM-kisojen lisäksi myös Irlannin Galwayssa järjestettäviin MM-kilpailuihin. Kilpailun päätuomari, Leif Tengström, edustaa Suomen Osteriakatemia ry:tä, joka myös palkitsee kisan kauneimman vadin. Kilpailupäivän päätteeksi vastakruunattu SM-tittelinhaltija mittelee Mestari vs. Mestari -finaalissa eestiläistä Anti Lepikiä vastaan, joka juuri voitti kolmannen maailmanmestaruutensa.

Oyster Festival -tapahtumassa myös monet tutut helsinkiläisravintolat kisaavat ostereiden avaamisessa. Ravintoloiden tiukassa viestikilpailussa avataan Gillardeau-ostereita ja mukana on kolmihenkiset joukkueet muun muassa ravintola Nokasta, Finlandia Caviarista ja Fisken på diskenista.

Kalatukku E. Erikssonin osteriekspertti, hallitseva suomenmestari Martin Söderström, opastaa ostereiden saloihin ja avaustekniikkaan sekä kertoo mm. eri osterilajikkeiden eroista. Jonas Eiring Korkeavuorenkadun keittiötarvikeliike Eiringistä on paikalla esittelemässä ja myymässä osteriveitsiä ja muita välineitä kotikeittiöihin.

Katso lisätiedot tapahtuman sivustolta, jonne pääset tästä linkistä.

Ostereiden avaamisen MM-kilpailut Irlannissa

Julkaistu: 25.9.2017

Ostereiden avaamisen maailmanmestaruudesta kisattiin lauantaina 23.9 Irlannissa. Suomen edustajana kilpailussa toimi ostajamme Martin Söderström, joka on hallitseva suomenmestari osterin avauksessa. Kilpailun voiton vei ylivoimaisesti Anti Lepik, Virosta. Martin Söderström sijoittui kovassa kilpailussa upeasti seitsemänneksi!

Katso miten avaus sujui Martinilta!

Benella Siika ui ruokakauppojen tiskeihin

Julkaistu: 21.9.2017

Suomalaiset arvostavat kotimaista siikaa. Sen kulutus olisi vielä nykyistä suurempaa, jos saatavuus olisi parempi. Kalatukku E. Eriksson on mukana lanseeraamassa vastuullisesti tuotettua, kotimaista Benella Siikaa, joka ui ruokakauppojen tiskeihin lähiaikoina.

Lue lisää Benella Siiasta

Kala – pinnan alta pannulle

Julkaistu: 5.7.2017

Meillä on ollut ilo olla mukana tämän kirjan tekemisessä.

”Kala!” vie lukijan ainutlaatuisella matkalla kalan ihmeelliseen maailmaan ja kertoo millaisia otuksia kalatiskin suosikit ovat, mistä, miten ja kenen toimesta ne kalatiskiiin päätyvät. Ja ennen kaikkea ”Kala” on pullollaan upeita ja kiinnostavia ohjeita, joilla kalatiskin suosikit muuttuvat herkullisiksi ruoiksi.

Kuukauden teema: Käsityönä valmistetut terriinit

Julkaistu: 24.5.2017

Yläkerran keittiössämme valmistuu ammattilaisten käsissä käsityönä useita erilaisia terriinejä.

Yksi suosituimmista terriineistämme on kotimaisesta kuhasta valmistettu terriini, joka on tarkoituksella jätetty hyvin pelkitstetyksi. Näin saat valmistettua pienellä tuunaamisella terriinistämme keittiössäsi erittäin laadukkaan käsityönä tehdyn ravintola annoksen.

Onko sinulla resepti jolla haluaisit terriinin valmistettavan? Ota ihmeessä yhteyttä myyntimme, niin rakennetaan yhdessä teidän keittiöönne sopiva tuote.

Nyt haavitaan ammattilaisia kalakaupan menestysyritykseen!

Julkaistu: 10.5.2017

Kalatukku E. Eriksson Oy on 137- vuotias helsinkiläinen perheyritys. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli reilut 20 miljoonaa euroa ja työllistimme keskimäärin 75 henkilöä. Toimintamme kasvaessa haemme jatkuvasti ammattilaisia erilaisiin elintarvikealan työtehtäviin.

TOIMISTOHENKILÖ
Tällä hetkellä etsimme moniosaajaa toimistolle. Lopullista työtehtävää voimme muokata vahvuuksiesi mukaan, mutta aikaisempi osaaminen kalatukun myynnistä, it-järjestelmistä, laadunhallinnasta tai ostosta katsotaan eduksi.

Kirjalliset hakemukset tehtävään sähköpostilla 31.5.2017 mennessä myyntipäällikkö Matti Karvoselle, matti.karvonen@kalatukkueriksson.fi sekä toimitusjohtaja Mika Jääskeläiselle, mika.jaaskelainen@kalatukkueriksson.fi.

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ
Olemme aina kiinnostuneita myös tuotantotyön osaajista. Kannattaa siis laittaa hakemus sisään myös niihin töihin – saattaa tärpätä pikemmin kuin luuletkaan.

Hakemukset tuotantotehtävään sähköpostilla tuotantopäällikkö Pekka Kanervolle, pekka.kanervo@kalatukkueriksson.fi