Ajankohtaista

Markus Lumme Kalatukku E. Erikssonin uusi myyntipäällikkö

Julkaistu: 2.3.2018

Markus Lumme on aloittanut uutena myyntipäällikkönämme Matti Karvosen siirryttyä talon sisällä myynti- ja kehitysjohtajana tehtäviin. Markus Lumpeella on pitkä tausta Horeca-alan puolelta ja hän siirtyi taloomme Dietalta.

Markuksen tavoitat numerosta 0207 639 311 tai sähköpostitse markus.lumme@kalatukkueriksson.fi

Benella Kirjolohi maisteltavissa myös Kotipizzoissa

Julkaistu: 1.2.2018

Benella Kirjolohta pääset maistamaan nyt myös Kotipizzan uudessa Lohi Lankkupizzassa!
Lisätietoa pizzasta löydät täältä.

Martin Söderström osterin avauksen Euroopan mestariksi!

Julkaistu: 29.1.2018

Osterin avauksen Euroopan mestaruudesta kisattiin 27.1.2018 Trollhätanissa, Ruotsissa.
Kilpailuun oli kutsuttu 26 kilpailijaa eri Euroopan maista.

Tiukan kilpailun voiton vei Martin Söderström, joka toi osterin avauksen Euroopan mestaruuden ensimmäistä kertaa Suomeen!

Finaalin tulokset:

  1. Martin Söderström, Suomi             3 min 11 s
  2. Anti Lepik, Viro                                 3 min 14 s
  3. Johan Malm, Ruotsi                        3 min 33 s
  4. Stephen Nolan, Irlanti                     3 min 35 s

Kuukauden teema: Blinikausi kuuluu vahvasti alkuvuoteen

Julkaistu: 4.1.2018

Vuosi on alkanut rauhallisesti ihmisten vielä lomaillessa ja palautuessa joulun vietosta. Nyt onkin siis hyvä aika aloittaa blinikausi, sillä blinit ovat monipuolisuudellaan ehdottomasti talvikauden ykkösherkkuja. Erilaisilla täytteillä päällystetyt blinit kuuluvat perinteisesti alkuvuoteen ja kiireisimmät ovatkin aloittaneet blinikauden jo ennen joulua.

Blinit ovat loistava seurusteluruoka, mutta toimivat myös arkisenakin herkkuna. Niistä on helppo loihtia pieniä alkuruokia tai syödä vaikka väli- ja iltapalana. Klassikkotäytteitä ovat kevyesti vaahdotettu smetana, muikun- tai kirjolohenmäti ja hienoksi hakattu punasipuli viimeisteltynä tillillä. Perinteisten täytteiden lisäksi blinien kanssa toimivat myös kylmäsavustettu kirjolohi, limellä marinoidut graavilohiviipaleet, katka- ja jokiravuista valmistetut kastikkeet sekä esimerkiksi ceviche, joka on helppo valmistaa siiasta sitruunalla kypsyttämällä.

Erikssonilta on saatavilla perinteiset tattarijauhoista ja kirkastetussa voissa paistetut blinit, joita saa tilattua ottamalla yhteyttä myyntiimme. Lisäksi blinit ovat nyt myös helposti tilattavissa Kespron valikoimasta (SAP: 21501373)

Martin Söderström osterinavauksen suomenmestariksi!

Julkaistu: 13.11.2017

Osterinavauksen suomenmestaruudesta kisattiin lauantaina 11.11 Holiday Barissa. Kilpailussa avattiin Belon-ostereita ja voittajan ratkaisivat avaamisnopeus sekä -siisteys. Kilpailun päätuomarina toimi Leid Tengström, joka edustaa Suomen Osteriakatemia ry:tä.

Tiukkan kilpailun voiton vei ostajamme Martin Söderström, joka uusi mestaruutensa viime vuodelta. Martin palkittiin myös kilpailun nopeimmasta avaamisajasta sekä kauneimmasta vadista. Onnea Martinille!

 

Ostereiden avaamisen MM-kilpailut Irlannissa

Julkaistu: 25.9.2017

Ostereiden avaamisen maailmanmestaruudesta kisattiin lauantaina 23.9 Irlannissa. Suomen edustajana kilpailussa toimi ostajamme Martin Söderström, joka on hallitseva suomenmestari osterin avauksessa. Kilpailun voiton vei ylivoimaisesti Anti Lepik, Virosta. Martin Söderström sijoittui kovassa kilpailussa upeasti seitsemänneksi!

Katso miten avaus sujui Martinilta!

Benella Siika ui ruokakauppojen tiskeihin

Julkaistu: 21.9.2017

Suomalaiset arvostavat kotimaista siikaa. Sen kulutus olisi vielä nykyistä suurempaa, jos saatavuus olisi parempi. Kalatukku E. Eriksson on mukana lanseeraamassa vastuullisesti tuotettua, kotimaista Benella Siikaa, joka ui ruokakauppojen tiskeihin lähiaikoina.

Lue lisää Benella Siiasta

Kala – pinnan alta pannulle

Julkaistu: 5.7.2017

Meillä on ollut ilo olla mukana tämän kirjan tekemisessä.

”Kala!” vie lukijan ainutlaatuisella matkalla kalan ihmeelliseen maailmaan ja kertoo millaisia otuksia kalatiskin suosikit ovat, mistä, miten ja kenen toimesta ne kalatiskiiin päätyvät. Ja ennen kaikkea ”Kala” on pullollaan upeita ja kiinnostavia ohjeita, joilla kalatiskin suosikit muuttuvat herkullisiksi ruoiksi.

Kuukauden teema: Käsityönä valmistetut terriinit

Julkaistu: 24.5.2017

Yläkerran keittiössämme valmistuu ammattilaisten käsissä käsityönä useita erilaisia terriinejä.

Yksi suosituimmista terriineistämme on kotimaisesta kuhasta valmistettu terriini, joka on tarkoituksella jätetty hyvin pelkitstetyksi. Näin saat valmistettua pienellä tuunaamisella terriinistämme keittiössäsi erittäin laadukkaan käsityönä tehdyn ravintola annoksen.

Onko sinulla resepti jolla haluaisit terriinin valmistettavan? Ota ihmeessä yhteyttä myyntimme, niin rakennetaan yhdessä teidän keittiöönne sopiva tuote.