Ajankohtaista

Wanhassa Kauppahallissa vietetään äyriäisviikonloppua 4-6.5

Julkaistu: 4.5.2017

Tarjolla on tuoretta hummeria, merirapuja, katkarapuja ja kaviaaria sekä tuoreita Oleron-saaren ostereita alkaen 2 euroa kappale.

Benellan tie kalatiskin kuninkaaksi

Julkaistu: 10.4.2017

Raision AquaMakasiinissa (1/2017) esiteltiin Benella -brändiä ja haastateltiin Benella -brändin tiimoilta Keskoa, Kalatukku E. Erikssonia sekä K-Citymarket Ruoholahden kauppiasta. Pääset lukemaan koko jutun oheisen linkin takaa.

Lataa PDF

Horisonttileikatusta kalasta näyttävät annokset

Julkaistu: 6.4.2017

Tiesitkö että valikoimastamme löydät myös horisontaalisti viipaloidun kirjolohi- ja lohifileen?

Lue lisää

Suomalainen Benella-kirjolohi Pohjoismaisen ministerineuvoston edelläkävijälistalle

Julkaistu: 1.2.2017

Valintakriteereinä kestävä kehitys, innovatiivisuus ja uusi liiketoimintamalli

Pohjoismaisen ministerineuvoston alaisuudessa toimiva biotalouspaneeli on valinnut Benella Kirjolohen biotalouden edelläkävijöiden joukkoon. Nordic bioeconomy – 25 cases for sustainable change -listaukseen on valittu 25 pohjoismaista tuotetta tai hanketta, jotka edistävät biotalouden innovatiivisuutta, kestävää kehitystä, resurssitehokkuutta ja kilpailukykyä.

Pohjoismainen ministerineuvosto on luomassa ensimmäistä yhteistä biotalousstrategiaa pohjoismaille. Nyt koostettu Nordic bioeconomy 25 -listaus on askel strategian toteuttamiseen. Listalle valitut tuotteet ovat esimerkkejä pohjoismaisista ratkaisuista, jotka vastaavat globaaleihin haasteisiin kestävän kehityksen edistämiseksi. Biotalousstrategia pohjautuu neljään peruspilariin: korvaa, jalosta, kierrätä ja tee yhteistyötä. Raisioaquan Benella Kirjolohen tiennäyttäjien listalle nosti luonnonvarojen kestävän kehityksen mukainen käyttö, innovatiivisuus ja uusi liiketoimintamalli.

Lue lisää

Osteri on talven trendiherkku

Julkaistu: 29.12.2016

Yhä useampi suomalainenkin on raottanut salaperäisen osterin kuorta. Uusivuosi on Euroopassa osteriaikaa. Kylmänä vuodenaikana ne ovatkin parhaimmillaan.

Kysymys hiipii väistämättä mieleen, kun katselee omassa kivettyneessä rauhassaan elelevän osterin olemusta: millainen oli mielenlaadultaan se ihminen, joka ensimmäisenä päätti katsoa, löytyisikö tuon murikan sisältä jotain syötävää?

Kauppalehti teki ajankohtaisen jutun osterereista ja vieraili samalla Vanhan Kauppahallin myymälässämme.

Pääset lukemaan koko jutun tämän linkin takaa