Ajankohtaista

Martin Söderström osterinavauksen suomenmestariksi!

Julkaistu: 13.11.2017

Osterinavauksen suomenmestaruudesta kisattiin lauantaina 11.11 Holiday Barissa. Kilpailussa avattiin Belon-ostereita ja voittajan ratkaisivat avaamisnopeus sekä -siisteys. Kilpailun päätuomarina toimi Leid Tengström, joka edustaa Suomen Osteriakatemia ry:tä.

Tiukkan kilpailun voiton vei ostajamme Martin Söderström, joka uusi mestaruutensa viime vuodelta. Martin palkittiin myös kilpailun nopeimmasta avaamisajasta sekä kauneimmasta vadista. Onnea Martinille!

 

Ostereiden avaamisen MM-kilpailut Irlannissa

Julkaistu: 25.9.2017

Ostereiden avaamisen maailmanmestaruudesta kisattiin lauantaina 23.9 Irlannissa. Suomen edustajana kilpailussa toimi ostajamme Martin Söderström, joka on hallitseva suomenmestari osterin avauksessa. Kilpailun voiton vei ylivoimaisesti Anti Lepik, Virosta. Martin Söderström sijoittui kovassa kilpailussa upeasti seitsemänneksi!

Katso miten avaus sujui Martinilta!

Benella Siika ui ruokakauppojen tiskeihin

Julkaistu: 21.9.2017

Suomalaiset arvostavat kotimaista siikaa. Sen kulutus olisi vielä nykyistä suurempaa, jos saatavuus olisi parempi. Kalatukku E. Eriksson on mukana lanseeraamassa vastuullisesti tuotettua, kotimaista Benella Siikaa, joka ui ruokakauppojen tiskeihin lähiaikoina.

Lue lisää Benella Siiasta

Kala – pinnan alta pannulle

Julkaistu: 5.7.2017

Meillä on ollut ilo olla mukana tämän kirjan tekemisessä.

”Kala!” vie lukijan ainutlaatuisella matkalla kalan ihmeelliseen maailmaan ja kertoo millaisia otuksia kalatiskin suosikit ovat, mistä, miten ja kenen toimesta ne kalatiskiiin päätyvät. Ja ennen kaikkea ”Kala” on pullollaan upeita ja kiinnostavia ohjeita, joilla kalatiskin suosikit muuttuvat herkullisiksi ruoiksi.

Kuukauden teema: Käsityönä valmistetut terriinit

Julkaistu: 24.5.2017

Yläkerran keittiössämme valmistuu ammattilaisten käsissä käsityönä useita erilaisia terriinejä.

Yksi suosituimmista terriineistämme on kotimaisesta kuhasta valmistettu terriini, joka on tarkoituksella jätetty hyvin pelkitstetyksi. Näin saat valmistettua pienellä tuunaamisella terriinistämme keittiössäsi erittäin laadukkaan käsityönä tehdyn ravintola annoksen.

Onko sinulla resepti jolla haluaisit terriinin valmistettavan? Ota ihmeessä yhteyttä myyntimme, niin rakennetaan yhdessä teidän keittiöönne sopiva tuote.

Wanhassa Kauppahallissa vietetään äyriäisviikonloppua 4-6.5

Julkaistu: 4.5.2017

Tarjolla on tuoretta hummeria, merirapuja, katkarapuja ja kaviaaria sekä tuoreita Oleron-saaren ostereita alkaen 2 euroa kappale.

Benellan tie kalatiskin kuninkaaksi

Julkaistu: 10.4.2017

Raision AquaMakasiinissa (1/2017) esiteltiin Benella -brändiä ja haastateltiin Benella -brändin tiimoilta Keskoa, Kalatukku E. Erikssonia sekä K-Citymarket Ruoholahden kauppiasta. Pääset lukemaan koko jutun oheisen linkin takaa.

Lataa PDF

Horisonttileikatusta kalasta näyttävät annokset

Julkaistu: 6.4.2017

Tiesitkö että valikoimastamme löydät myös horisontaalisti viipaloidun kirjolohi- ja lohifileen?

Lue lisää

Suomalainen Benella-kirjolohi Pohjoismaisen ministerineuvoston edelläkävijälistalle

Julkaistu: 1.2.2017

Valintakriteereinä kestävä kehitys, innovatiivisuus ja uusi liiketoimintamalli

Pohjoismaisen ministerineuvoston alaisuudessa toimiva biotalouspaneeli on valinnut Benella Kirjolohen biotalouden edelläkävijöiden joukkoon. Nordic bioeconomy – 25 cases for sustainable change -listaukseen on valittu 25 pohjoismaista tuotetta tai hanketta, jotka edistävät biotalouden innovatiivisuutta, kestävää kehitystä, resurssitehokkuutta ja kilpailukykyä.

Pohjoismainen ministerineuvosto on luomassa ensimmäistä yhteistä biotalousstrategiaa pohjoismaille. Nyt koostettu Nordic bioeconomy 25 -listaus on askel strategian toteuttamiseen. Listalle valitut tuotteet ovat esimerkkejä pohjoismaisista ratkaisuista, jotka vastaavat globaaleihin haasteisiin kestävän kehityksen edistämiseksi. Biotalousstrategia pohjautuu neljään peruspilariin: korvaa, jalosta, kierrätä ja tee yhteistyötä. Raisioaquan Benella Kirjolohen tiennäyttäjien listalle nosti luonnonvarojen kestävän kehityksen mukainen käyttö, innovatiivisuus ja uusi liiketoimintamalli.

Lue lisää