Kaikkea kalasta

Kalassa on monia hyviä ominaisuuksia, joiden vuoksi se kuuluu monipuoliseen ruokavalioon. Kalan säännöllinen käyttö vähentää sydän- ja verisuonitautiriskiä ja parantaa diabeetikoiden sokerinsietokykyä. Runsas kalan syönti voi myös mm. ehkäistä ennenaikaisia synnytyksiä ja vähentää miesten eturauhassyövän riskiä. Virallisissa ravitsemussuosituksissa kalaa kehotetaan syömään ainakin kaksi kertaa viikossa, eri kalalajeja vaihdellen. Ja mikäpäs siinä, valinnanvaraa riittää – maistuisiko tänään sushi vai siikaceviche? Seuraavaksi uunilohta tai vaikkapa haukipyöryköitä?

Kalan käyttöä olisi varaa lisätä tuntuvasti, sillä useimmat suomalaiset syövät kalaa vain kerran viikossa tai harvemmin. Kalan syönti kannattaa opettaa jo lapsille, koska perusta hyviin ruokatottumuksiin opitaan jo nuorena.

Video-ja linkkimateriaalin myötä Kalatukku E. Eriksson Oy haluaa muistuttaa kuinka monen asian summa on että kuluttajat saavat joka päivä tuoretta kalaa ruokapöytään ja samalla tuoda alalla toimivien henkilöiden ammattitaitoa esille.

Haluamme jatkuvasti kehittää palvelujamme ja otamme mielellämme vastaan ehdotuksia lisämateriaalista. Tarkoituksemme on myös jatkaa yrityksemme itse tekemän kala-alaan liittyvän materiaalin tuottamista.

Kalatukku E. Eriksson Oy ei yrityksenä vastaa muiden tuottaman aineistojen sisällön oikeellisuudesta.