Sushit

Sushia aidosti japanilaisittain

Kalatukku E. Eriksson on aidon sushin edelläkävijä Suomessa. Ensimmäiset makit ja nigirit valmistuivat tuotantotiloissamme jo 1990-luvulla, mistä vuotuinen sushituotantomme on kasvanut miljooniin raikkaan makuisiin suupaloihin.

Aitoon japanilaiseen sushikulttuuriin meidät johdatti sushimestari Kenji Mitsui. Yli 15 vuotta palveluksessamme olleen Kenjin ja hänen oppiensa ansiosta kaikki sushimme valmistetaan tänäkin päivänä perinteitä noudattaen, raaka-aineiden laadusta tinkimättä. Kenjin tavoin korostamme yhä erityisesti käsityön merkitystä kalankäsittelystä sushien viimeistelyyn asti.

Valikoimassamme on lukuisia erilaisia maki- ja nigirisusheja, joita toimitamme vähittäiskaupoille, ravintoloille sekä yritys- ja yksityisasiakkaille.

Tukkumyynti:
Maanantaista-perjantaihin klo 8-16, puh. 0207 639 303
Tilaukset pyydetään tekemään vähintään 2 vrk ennen noutoa.

Kuluttajamyynti myymälöidemme kautta:
Tehtaanmyymälä, puh. 0207 639 335, ti-pe klo 9-17, la klo 9-14
Vanhan kauppahallin myymälä, puh. 0207 639 334, ma-la klo 8-18