Yritys

Pitkästä historiastaan tunnettu Kalatukku E. Eriksson on muuttunut yli 135 toimintavuotensa aikana paljon. Helsingin kauppatorin torikaupasta alkunsa saaneen yrityksen liikevaihto on noussut reiluun 20 miljoonaan euroon ja yritys työllistää toiminnallaan keskimäärin 75 henkilöä. Kalatukku E. Erikssonin tarinan löydät historia-sivustoltamme.

Helsingin keskustan läheisyydessä sijaitseva Kalatukku E. Erikssonin tuotantolaitos täyttää nykyiset korkeat elintarvikehygienian vaatimukset. Tuotantotiloissa pystytään valmistamaan sekä käsityötä vaativat ”räätälöidyt” tuotteet että suurta tuotantokapasiteettia vaativat volyymituotteet.

Kalatukku E. Eriksson on vahva toimija kotimaisissa kalatuotteissa ja yritys on jo vuosia lisännyt vastuullisten tuotteiden osuutta valikoimissaan. Kalatukku E. Erikssonille on myönnetty MSC (Marine Stewardship Council), ASC (Aquaculture Stewardship Council) sekä LUOMU -sertifikaatit (luonnonmukaisesti kasvatetut kalalajit). *

Kotimaisten sidosryhmien lisäksi yritys tekee päivittäin yhteistyötä myös ulkomaalaisten yhteistyökumppanien kanssa. Kansainvälisiä yhteistyökumppaneita Kalatukku E. Erikssonilla on esimerkiksi Saksassa, Belgiassa, Hollannissa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa sekä Islannissa.

Koska Kalatukku E. Erikssonin valikoima koostuu lähes tuhannesta eri seafood -tuotteesta, on kotisivut suunniteltu yleiseksi tietopaketiksi yrityksestä sekä kala-alasta. Tuotekohtaiset kysymykset pyydetään esittämään asiakaspalveluun.

Yritysasiakkaita palvellaan tukkumyynnin numerossa 0207 639 303 ja yksityishenkilöt voivat ottaa yhteyttä myymälöihin: Vanha kauppahallin numero 0207 639 334 ja Tehtaanmyymälän numero 0207 639 335

MSC-C-51558

*MSC-sertifiointi takaa, että tuotteiden pyynti on tehty ekologisesti kestävällä tavalla eikä kalastus vaaranna kalakantoja.
https://www.msc.org/?set_language=fi

 

ASC-C-00319

*ASC-sertifiointi takaa, että kalatuotteet on viljelty sekä sosiaalisesti että ympäristöllisesti vastuullisella tavalla.
http://www.asc-aqua.org/