Kalakaverit

”Käsityö varmistaa korkean laadun”

Markus Aremo

Kahdesti Michelin-tähdellä palkittu ravintoloitsija Markus Aremo perusti kuutisen vuotta sitten Gastronomian Akatemian, jonka ensimmäinen mestarikurssi kouluttaa  alalle uusia menestyjiä. Koulutukseen kuuluva osterikurssi toi osallistujat E.Erikssonille, missä he pääsivät kurkistamaan myös tuotannon puolelle.

“Tuotantoon tutustuminen sai jokaisen osallistujan ymmärtämään, miten arvokasta raaka-ainetta kuuluu käsitellä. E.Erikssonilla kalankäsittely tapahtuu pääosin käsityönä, minkä ansiosta lopputulos on varmasti hintansa arvoinen. Tänä päivänä ihmiset arvostavat laatua ja osaavat sitä myös vaatia ravintolassa käydessään. E. Erikssonin kalaa kunnioittava esivalmistelu antaa parhaat lähtökohdat korkeatasoisten ruokaelämysten tarjoamiseen myös syyskuussa avaamassamme Ravintola Reginassa.”

Markus Aremo