CHRISTINA LAMMINEN – palveluasiantuntija Kalatukku E. Eriksson

03.06.2022

Christina Lamminen  – Kalatukku E. Erikssonin uusin myynnin palveluasiantuntija,  vastaa Kespro yhtistyön sujuvuudesta ja kehittämisestä Erikssonin valtakunnallisen palvelun parantamiseksi. Christina raportoi myyntipäällikkö Maria Hartikaiselle.

Christina tuo premium tasoisen ruokamaailman oppeja vähittäiskaupan hektisestä maailmasta.  Aiempiin työkokemuksiin kuuluvat mm. Stockan Herkku ja Food Market Herkku. Kuluttajien arjen ja sesonkien ymmärtäminen on keskeistä kaupan alalla, missä Christina onkin työskennellyt puolet elämästään.

”Olen asiakaspalvelun ammattilainen ja tehokas tiimipelaaja. Tykkään siitä, että asiat rullaavat ja hommat toimii. Jos näin ei ole niin tehdään töitä niiden eteen ja laitetaan toimimaan. On aivan mahtavaa päästä liittymään osaksi tätä pitkänlinjan kala-ammattilaisten joukkoa sekä työskentelemään vaihteeksi tukkukaupan ytimessä ikonisen ja maineikkaan Kalatukku E. Erikssonin riveissä. ”

Toivotamme Christinan lämpimästi tervetulleiksi Kalatukku E. Erikssonille kehittämään ja prosessoimaan toimintojamme entistä systemaattisempaan suuntaan.

Uusimmat aiheet

03.06.

MARJUT HUTTULA – valikoimapäällikkö Kalatukku E. Eriksson

Marjut Huttula on aloittanut Kalatukku E. Erikssonilla valikoimapäällikkönä.

Lue lisää
10.05.

Mikko Seppä ja Tero Taalikka Kalatukku E. Erikssonin Delikeittiöön

Toivotamme Teron ja Mikon tervetulleiksi Kalatukku E. Erikssonille. Brändin ydin tuntuu olevan molemmilla jo selkärangassa.
Nimittäin sitähän se erikssonilainen vastuullinen laatu on – pidetään huolta toisistamme ja luonnon monimuotoisuuden säilymisestä sekä osataan omat hommat intohimoisesti.

Lue lisää
03.02.

Kansallinen Kalakeittopäivä 8.2.2022

Kalakeitto herättää tunteita. Se voi kuulostaa arkiselta, mutta tarkemmin ajateltuna kalakeitto on upea herkkumatka erilaisiin kulttuureihin. Mihin sinä matkustaisit?

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.