Elegantisti ekologista – Boulevard Bar & Seafood vastuullisuuden aallonharjalla

21.03.2024

Boulevard Bar & Seafood -ravintola houkuttelee asiakkaita huippulaadukkaalla ruoalla ja tyylikkäällä konseptilla. Yhteistyö Kalatukku E. Erikssonin kanssa takaa kestävästi kasvatettujen ja kalastettujen merellisten raaka-aineiden saatavuuden, kun taas lapsiystävällinen lähestymistapa varmistaa, että myös tulevat sukupolvet kasvavat arvostamaan merenelävien ainutlaatuisuutta.

Vastuullisesti tuotettuihin mereneläviin ja kaloihin keskittyneellä huippuluokan kalaravintolalla Boulevard Bar & Seafoodilla riittää asiakkaita yleisestä taloussuhdanteesta huolimatta. Vastuullisuus on ravintolan arvomaailman ytimessä, sillä sellaisella toiminnalla turvataan kalaravintoloiden tulevaisuus tulevienkin sukupolvien iloksi.
—Asioilla pitää olla jatkumo, kuten kestävillä kalakannoilla ja laadukkaalla ruoalla, ravintoloitsija, keittiömestari Sylvester Soisalo toteaa. Samoin tyyli on iätöntä, joten arvostamme sitä muodikkuuden sijaan, hän tarkentaa liikeideaa.

Tukkurin valinta perustuu luotettavuuteen, ei hintaan

Ravintolan raaka-aineet tulevat Pohjoismaista, ainoastaan osterit tulevat Pohjois-Ranskasta. Missiona on valmistaa Pohjoismaiden parhaat kala- ja mereneläväannokset. Luottokumppani Kalatukku E. Eriksson toimii proaktiivisena tukkurina kaikissa tilanteissa – myös mahdollisten ongelmien ilmaantuessa. Ja juuri sellaista kumppania ravintola tarvitsee, sillä toimiala on jatkuvassa muutoksessa ja myllerryksessä.
—Alalle tulee jatkuvasti uusia tukkualan toimijoita, jotka houkuttelevat asiakkaita edullisemmilla hinnoilla. Sanon heille aina, että nämä suhteet perustuvat luottamukseen, eivät hintaan, Soisalo kertoo.
—Meidän erikssonilaisemme on avainasiakaspäällikkö Janne Sainio, joka on itsekin intohimoinen äyriäis- ja kalamies. Häneen saa yhteyden koska tahansa. Käymme paljon avointa keskustelua ideoista, mahdollisuuksista ja haasteista, Soisalo kiittelee.
—Ja mikäli esimerkiksi tiedustelemaani raaka-ainetta ei ole saatavilla, Sainiolla on aina ehdottaa jotain korvaavaa tilalle, hän summaa.

Voimavarana vahva usko ja luottamus omaa tekemiseen

Kalaravintola on haastavin ravintolan muoto: kun maa loppuu ja meri alkaa, samalla alkaa niin sanotusti ”villi länsi”. Kun merellä myrskyää, ei saada kalaa. Kun meri on jäässä, ei saada kalaa. Kun tapahtuu haveri, ei saada kalaa.
—Mikäli tällä alalla ei ole omaa luotettavaa tukkuria, tulee toiminnasta todella epävarmaa, Soisalo pohtii.
—Sen lisäksi, että olemme valinneet luotettavan toimijan kumppaniksemme, meillä on erittäin vahva usko ja luottamus omaan tekemiseemme. Näillä aineksilla voimme lunastaa asiakaslupauksemme joka päivä. Lisäksi asiakkailta saamamme järjettömän hyvä palaute saa meidät haastamaan sekä itsemme että erikssonilaiset huippusuorituksiin, hän kertoo.

Lapset ovat tulevaisuuden asiakkaita

Kaikki asiakkaat ovat yhtä arvokkaita. Puhuttaessa jatkumoista, lapsiperheissä nämä arvokkaat asiakassuhteet jatkuvat sukupolvelta toiselle. Soisalo tiimeineen haluaa osaltaan varmistaa, että ruokailuhetki on mukava kokemus kaikenikäisille. Niinpä pöytiin on varattu suojapapereita ja värikyniä, jotka kutsuvat pienet asiakkaat luovuuden äärelle. Monet näistä värikkäistä teoksista muistuttavat ainutlaatuisista hetkistä, joita on jaettu ruokaa odotellessa. Ja mikäli pikkuväelle uhkaa kuitenkin tulla väsymys, henkilökunnalla on pelisilmää järjestää heidän annoksensa tilausjonon ensimmäisiksi.
—Meillä joustetaan lasten mukaan. On tärkeää, että he viihtyvät ravintolassa ja nauttivat annoksista kasvaen samalla intohimoisiksi seafoodin ystäviksi, Soisalo visioi tulevaisuutta.

Uusimmat aiheet

11.04.

Osterinavauksen suomenmestari 2024 on Martin Söderström!

Osterinavauksen suomenmestaruudesta 2024 kisattiin jännittävä kilpailu Gastro Helsingissä, Helsingin Messukeskuksessa keskiviikkona 13.3.2024.

Voittajaksi kruunattiin jälleen Erikssonin ostopäällikkö Martin Söderström ajalla 3 min 17 sek! Martin on loistanut hallitsevana osterinavauksen suomenmestarina vuodesta 2016 asti, eli tämä oli hänelle jo seitsemäs peräkkäinen SM-kilpailun voitto. Hurjasti onnea Martin!

Lue lisää
07.02.

Ennakkotietoa lakon vaikutuksista Kalatukku E. Erikssonilla – varaudumme ja tarkkailemme tilannetta

Ammattiliitto PAMin työtaistelutoimet logistiikkakeskuksissa 14.-16.2. aiheuttavat myös Kalatukku Erikssonin logistiikalle vakavia toimitushaasteita torstaista lauantaihin 15.-17.2.2024 välillä, mutta toimitushaasteet saattavat jatkua maanantaihin 19.2. asti. Pyydämme asiakkaitamme varautumaan lakkoon välittömästi.

Lue lisää
11.01.

Sinustako osterinavauksen Suomen mestari 2024?

Kutsumme Suomen parhaimmat osterinavaajat kilpailemaan lajissa, jossa nopeuden lisäksi siisteydellä ja esillepanolla on merkitystä. Osterinavauksen Suomen mestaruudesta 2024 kilpaillaan Gastomessuilla keskiviikkona 13.3.2024 kello 16.30-17.55 Helsingin Messukeskuksessa.
Vielä ennättää mukaan – ilmoittaudu kisaan nyt!

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.