Haemme huolto-& kiinteistövastaavaa sekä varastotyöntekijää yövuoroon

14.11.2022

Haluatko kääriä hihat ja tehdä töitä hyvässä porukassa? Haluatko olla mukana tekemässä työtä, jolla on suuri merkitys niin suomalaisten huippuravintoloiden tarjontaan kuin luonnon monimuotoisuuden säilymiseen. Jos vastasit kyllä, tule Kalatukku E. Erikssonille ja kirjoita oma kappaleesi vastuullisen laadun menestystarinaan.

Haemme tuotantolaitoksemme energiseen ammattilaisjoukkoon huolto- ja kiinteistövastaavaa sekä varastotyöntekijää yövuoroon. Molemmat työt ovat vakituisia.

Lue tarkemmat tiedot huolto-& kiinteistövastaavan tehtävästä täältä.

Lue tarkemmat tiedot varastotyöntekijän tehtävästä täältä. Tämän tehtävän hakuaika on päättynyt.

Uusimmat aiheet

06.02.

Asiakastiedote

Työ- ja elinkeinoministeriö on päättänyt siirtää valtakunnansovittelijan esityksestä 6.2. alkavaksi ilmoitetun kaupan logistiikkayrityksiin kohdistuvan työnseisauksen toimeenpanoa kahdella viikolla. Työnseisaus on siirretty alkamaan aikaisintaan 20.2. klo 05.00.

Lue lisää
01.02.

NÄIN AVAAT OSTERIN

Katso vinkit ostereiden avaamiseen ja reseptit herkulliseen osterikeittoon sekä gratinoituihin ostereihin.

Lue lisää
30.01.

OSTERINAVAUKSEN SM-KILPAILU FFCR-TAPAHTUMASSA 22.3. KELLO 10-12

Osterinavauksen mestauuskilpailuilla on pitkä historia. Maailmanmestaruuskilpailuja on järjestetty Irlannin Galwayssa jo vuodesta 1964. Suomessa mestaruudesta on kilpailtu 1980-luvulta lähtien.

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.