Verkkokauppamme on nyt auki!
Verkkokauppamme on nyt auki ja palvelee asiakkaitamme 24/7. Palvelemme edelleen myös puhelimitse ma-pe 7-16.
Muikunmäti on Saimaan puhtainta kultaa. Huikean raaka-aineen arvo perustuu makuun, käsityöhön ja saaliin määrään. Kalatukku E. Eriksson ostaa vuosittain merkittäviä määriä muikunmätiä. Koko vuoden tarve kerätään syksyllä yhden kuukauden aikana. Tarkasti hiotut työvaiheet takaavat, että pakastettu mäti säilyy korkealaatuisena.
Valtaosa Kalatukku E. Erikssonin muikunmädistä pyydetään kahden sadan kilometrin säteellä Savonlinnasta sijaitsevasta Erosen Kalan jalostamosta. Tälle alueelle sijoittuvat Suomen rikkaimmat muikkuvesistöt, kuten Saimaa, Haukivesi, Puruvesi ja Pihlajavesi.
Kuva: Vesa Tyni
Verkkokauppamme on nyt auki ja palvelee asiakkaitamme 24/7. Palvelemme edelleen myös puhelimitse ma-pe 7-16.
Keskiviikkona kisattiin Osterinavauksen Suomenmestaruudesta Fastfood & Café & Restaurant -messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Voittajaksi suoriutui hienosti Erikssonin ostopäällikkö Martin Söderström. Onnea Martin!
Tehtaanmyymälämme on suljettuna pääsiäisen aikaan pe 7.4. – ti 11.4. Muuten palvelemme normaalisti aukioloaikojemme mukaisesti.
Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.