Verkkokauppamme on nyt auki!
Verkkokauppamme on nyt auki ja palvelee asiakkaitamme 24/7. Palvelemme edelleen myös puhelimitse ma-pe 7-16.
Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Janne Sainion asiantuntevaan myyntiimme. Jannen vastuualueena tulee olemaan HoReCa-asiakkuudet Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Vahvuuksia työhön antavat aiemmat työkokemukset, kuten Kanrestan keittiöpäällikkyys Båx-ravintolassa sekä keittiömestarin työt eri huippuravintoloissa, joissa ravintolan prosessien ja palvelutarpeen ymmärtäminen ovat avainasemassa. Lisäksi Janne on toiminut muun muassa Mitä tänään syötäisiin -ohjelman tiimissä.
Tervetuloa taloon, Janne!
Verkkokauppamme on nyt auki ja palvelee asiakkaitamme 24/7. Palvelemme edelleen myös puhelimitse ma-pe 7-16.
Keskiviikkona kisattiin Osterinavauksen Suomenmestaruudesta Fastfood & Café & Restaurant -messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Voittajaksi suoriutui hienosti Erikssonin ostopäällikkö Martin Söderström. Onnea Martin!
Tehtaanmyymälämme on suljettuna pääsiäisen aikaan pe 7.4. – ti 11.4. Muuten palvelemme normaalisti aukioloaikojemme mukaisesti.
Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.