Janne Sainio HoReCa-puolen avainasiakaspäälliköksi

20.03.2020

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Janne Sainion asiantuntevaan myyntiimme. Jannen vastuualueena tulee olemaan HoReCa-asiakkuudet Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Vahvuuksia työhön antavat aiemmat työkokemukset, kuten Kanrestan keittiöpäällikkyys Båx-ravintolassa sekä keittiömestarin työt eri huippuravintoloissa, joissa ravintolan prosessien ja palvelutarpeen ymmärtäminen ovat avainasemassa. Lisäksi Janne on toiminut muun muassa Mitä tänään syötäisiin -ohjelman tiimissä.

Tervetuloa taloon, Janne!

Uusimmat aiheet

21.07.

KESÄN KOHOKOHTA - RAVUSTUSKAUSI - KÄYNNISTYY 21.7.

Ravustuskausi käynnistyy heinäkuun 21. päivä kello 12 ja jatkuu lokakuun viimeiseen päivään. Tänä vuonna rapukautta odotetaan erityisen suurella jännityksellä, koska hellekesän vaikutuksia rapusaaliiden määrään ei vielä tiedetä. Parhaat saaliit saadaan perinteisesti kuitenkin iltaisin ja yöaikaan, mikä tekee ravustuksesta mystisen jännittävän elämyksen. Toki ravut liikkuvat päivälläkin mertoihin.

Lue lisää
05.05.

Kapula vaihtuu. Kalatukku E. Erikssonin toimitusjohtajien terveiset

Kalatukku E. Erikssonin toimitusjohtajan kapula vaihtuu Mika Jääskeläisen jättäessä 16 vuoden työrupeaman jälkeen kalatukun taakseen.

Kalatukku E. Erikssonin ruoriin tarttuu 5.5. alkaen foodservice-tukkukaupan ammattilainen Mikko Poikolainen.

Lue lisää
29.04.

Kaj Roering ja Sami Pokkinen Avainasiakaspäälliköiksi (KAM) Kalatukku E. Erikssonille

Sami Pokkinen ja Kaj Roering  ovat liittyneet Kalatukku E. Erikssonin myyntitiimiin vastuullaan omat foodservice-asiakkuudet ja uusasiakashankinta. Molemmilla on vankka kokemus kalakaupasta. Sami on työskennellyt aiemmin foodservice-kentässä ja vähittäiskaupan myyntitehtävissä. Lisäksi Samilla on kokemusta kalatehtaan tuotannosta. Kajn tausta on kalaliikkeen tuotannosta ja myyntitehtävistä. Jatkossa Kaj tulee myös toimimaan aktiivisesti Kespro-yhteistyössä.

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.