Janne Sainio HoReCa-puolen avainasiakaspäälliköksi

20.03.2020

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Janne Sainion asiantuntevaan myyntiimme. Jannen vastuualueena tulee olemaan HoReCa-asiakkuudet Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Vahvuuksia työhön antavat aiemmat työkokemukset, kuten Kanrestan keittiöpäällikkyys Båx-ravintolassa sekä keittiömestarin työt eri huippuravintoloissa, joissa ravintolan prosessien ja palvelutarpeen ymmärtäminen ovat avainasemassa. Lisäksi Janne on toiminut muun muassa Mitä tänään syötäisiin -ohjelman tiimissä.

Tervetuloa taloon, Janne!

Uusimmat aiheet

09.12.

Tehtaanmyymälämme palvelee tiistaina 10.12. kello 9-14

Tehtaanmyymälämme palvelee tiistaina 10.12. poikkeuksellisesti lyhennetyin aukioloajoin kello 9-14.

Loppuviikon palvelemme normaalien aukioloaikojen puitteissa.

Tervetuloa kalaostoksille, Holkkitie 12!

Lue lisää
14.11.

Tehtaanmyymälämme joulukuun poikkeusaukioloajat

Tehtaanmyymälämme palvelee tänä jouluna lauantaihin 21.12. saakka. 22.-29.12. löydät Erikssonin kalatuotteet lähimmästä K-kaupastasi.

Palvelemme jälleen 30.-31.12. normaalein aukioloajoin uuden vuoden tunnelmissa.

Tervetuloa!

Lue lisää
07.11.

K-OSTERIMESTARI 2024 ON JESSE LAPPI

K-ryhmän yhteisillä K-Team Päivillä kilpailtiin lauantaina 2.11. K-Osterimestari 2024-kilpailu, jossa K-kauppojen parhaat kalamestarit kisaavat osterinavauksesta, jossa nopeuden lisäksi siisteys ja esillepano ratkaisevat voiton.
K-Osterimestari 2024 -tittelin vei ansaitusti Jesse Lappi, K-Supermarket Triplasta, upealla suorituksellaan!

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.