Janne Sainio HoReCa-puolen avainasiakaspäälliköksi

20.03.2020

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Janne Sainion asiantuntevaan myyntiimme. Jannen vastuualueena tulee olemaan HoReCa-asiakkuudet Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Vahvuuksia työhön antavat aiemmat työkokemukset, kuten Kanrestan keittiöpäällikkyys Båx-ravintolassa sekä keittiömestarin työt eri huippuravintoloissa, joissa ravintolan prosessien ja palvelutarpeen ymmärtäminen ovat avainasemassa. Lisäksi Janne on toiminut muun muassa Mitä tänään syötäisiin -ohjelman tiimissä.

Tervetuloa taloon, Janne!

Uusimmat aiheet

15.11.

MARRAS- JA JOULUKUUSSA PALVELEMME

Jos normaalistikin palvelemme hyvin, niin nyt palvelemme erityisen hyvin, lupaa Haije.
Jouluviikolla panemme isommalla porukalla teltat ja noutopisteet pystyyn.
Katso joulun palveluaikamme täältä!

Lue lisää
15.11.

TILAA JOULUN PARAS KALAPÖYTÄ JO NYT!

Nautinnollisen joulun varmistat Kalatukku E. Erikssonin kalaherkuilla.  Valikoima ja tilausohje löytyvät joulusivultamme.

Tervetuloa ostoksille!

Lue lisää
14.11.

Haemme huolto-& kiinteistövastaavaa sekä varastotyöntekijää yövuoroon

Haluatko kääriä hihat ja tehdä töitä hyvässä porukassa? Haluatko olla mukana tekemässä työtä, jolla on suuri merkitys niin suomalaisten huippuravintoloiden tarjontaan kuin luonnon monimuotoisuuden säilymiseen. Jos vastasit kyllä, tule Kalatukku E. Erikssonille ja kirjoita oma kappaleesi vastuullisen laadun menestystarinaan.

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.