Janne Sainio HoReCa-puolen avainasiakaspäälliköksi

20.03.2020

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Janne Sainion asiantuntevaan myyntiimme. Jannen vastuualueena tulee olemaan HoReCa-asiakkuudet Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Vahvuuksia työhön antavat aiemmat työkokemukset, kuten Kanrestan keittiöpäällikkyys Båx-ravintolassa sekä keittiömestarin työt eri huippuravintoloissa, joissa ravintolan prosessien ja palvelutarpeen ymmärtäminen ovat avainasemassa. Lisäksi Janne on toiminut muun muassa Mitä tänään syötäisiin -ohjelman tiimissä.

Tervetuloa taloon, Janne!

Uusimmat aiheet

11.08.

Kalajuttu, joka levisi koko Suomeen

Kalatukku E. Erikssonilla ollaan tyytyväisiä. Laaja, vastuullinen tuotevalikoima, käsityö ja ylivertainen ammattitaito sekä sitoutunut henkilöstö ovat mahdollistaneet vaikeanakin keväänä laajentumisen pääkaupunkiseudulta koko valtakuntaan toimittavaksi kalatukuksi. Kalabusineksessa jutut jäävät helposti kalajutuiksi, mikäli tuotteiden laatuun ja logistiikkaan ei panosteta. Erikssonilla tämä pitkäjänteinen työ tuottaa nyt tulosta.

Lue lisää
14.05.

Turvallista asiointia – Muuttuneet toimintamallit Erikssonilla

Kalatukku E. Erikssonissa on tehty muutoksia toimintamalleihin liittyen henkilöstön ja asiakkaiden suojaamiseen koronavirustartunnoilta.

Lue lisää
04.02.

Kimmo Lämsä HoReCa-puolen avainasiakaspäälliköksi

Kimmo Lämsä on nimitetty avainasiakaspäälliköksi 1.2.2020 alkaen

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.