Janne Sainio HoReCa-puolen avainasiakaspäälliköksi

20.03.2020

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Janne Sainion asiantuntevaan myyntiimme. Jannen vastuualueena tulee olemaan HoReCa-asiakkuudet Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Vahvuuksia työhön antavat aiemmat työkokemukset, kuten Kanrestan keittiöpäällikkyys Båx-ravintolassa sekä keittiömestarin työt eri huippuravintoloissa, joissa ravintolan prosessien ja palvelutarpeen ymmärtäminen ovat avainasemassa. Lisäksi Janne on toiminut muun muassa Mitä tänään syötäisiin -ohjelman tiimissä.

Tervetuloa taloon, Janne!

Uusimmat aiheet

30.12.

Keskeiset menestystekijät siivittävät kasvua

Uutena vuotena on tapana tehdä lupauksia. Me lupaamme tehdä kaikkemme, että toimintamme taso pysyy yhtä erikssonilaisena ja parempanakin, kuin se on tähän saakka ollut. Arvioimme, että koronarokotteen myötä maailman meno normalisoituu viimeistään kesän jälkeen. Jos olimme erityistilanteessa, poikkeusvuonna 2020 sopeutuvaisia, niin tulevana vuonna 2021 lupaamme olla edelleen luottamuksenne arvoisia niin laadussa, vastuullisessa ja laajassa valikoimassa, toimitusvarmuudessa kuin palvelussakin.

Lue lisää
17.12.

Laatu on pitkäjänteinen matka - myös poikkeusvuonna

Kuluva vuosi erityispiirteineen on vaikuttanut vahvasti kaikkiin sidosryhmiimme. Yllättäviltä haasteilta emme mekään välttyneet, mutta päällimmäisenä tunteena on ilo onnistumisista. Näistä pitkäjänteinen laatutyö, valtakunnallinen toiminta, yhteistyö K-ryhmän kanssa, suomalaisten villikalojen suosion kasvu ja oma henkilökunta vain muutamia mainitaksemme.

Lue lisää
05.11.

HIENOAROMINEN JA PIENIJYVÄINEN MUIKUNMÄTI MUISTUTTAA RAKENTEELTAAN KAVIAARIA

Muikunmäti on Saimaan puhtainta kultaa. Huikean raaka-aineen arvo perustuu makuun, käsityöhön ja saaliin määrään.

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.