Jarco Koskivuori ostajaksi Kalatukku E. Erikssonille

30.05.2023

Jarco Koskivuori on nimitetty Kalatukku E. Erikssonin ostajaksi 22.5.2023 alkaen. Jarcon työtehtäviin kuuluvat muun muassa kalahankinnat, tavarantoimittajayhteistyö sekä varastonhallinta.

 

Jarco siirtyi Kalatukku E. Erikssonille Chipsters Foodilta, jossa hän on toiminut kalan ostajana ja tuotepäällikkönä. Tätä ennen Jarcolla on yli kymmenen vuoden kokemus kansanvälisestä elintarvikehankinnasta erikoisalana merenelävät.

 

”On hienoa päästä Erikssonin kalatiimiin osaksi erittäin ammattitaitoista ja positiivista porukkaa. Erikssonin korkea laatu ja erityisesti sitoumus vastuullisuuteen kalahankinnoissa ovat jo tehneet minuun suuren vaikutuksen, ja odotankin innolla uusia haasteita alati muuttuvassa markkinassa!” Jarco raportoi ostopäällikkö Martin Söderströmille.

 

Jarco valittiin tehtävään, sillä hänellä on vankka tietämys kalaryhmästä sekä pitkä kokemus kalahankinnasta.

 

Tervetuloa Erikssonille Jarco!

Uusimmat aiheet

07.09.

Kespron messukiertue 2023 on alkanut!

Kespron messukiertue on jälleen vauhdissaan ja myös Eriksson on mukana! Messuilla pääset tutustumaan alan uusimpiin trendeihin, inspiroitumaan, verkostoitumaan ja nauttimaan. Katso aikataulu ja ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää
11.08.

Itämeripäivää vietetään 31.8.

John Nurmisen Säätiön käynnistämää ja koordinoimaa Itämeripäivää vietetään vuosittain aina elokuun viimeisenä torstaina erilaisten tapahtumien ja tempausten parissa. Teemapäivän tavoitteena on nostaa esille tärkeitä merellisiä aiheita ja innostaa tekemään konkreettisia tekoja Itämeren hyväksi. Lue lisää ja ota Itämeri-aiheiset reseptit talteen!

Lue lisää
10.08.

Herkullinen urapolku: Pakolan ja Lukan matkassa ruoka-alan ammattilaiseksi

Kurkistimme ruokaan rakastuneiden ammattilaisten maailmaan ja otimme selvää, mikä on tehnyt heistä ruoka-alan pro-hahmoja. Väkevin tekijä on ollut järkkymätön tahto suuntautua alalle. Oman intohimon, sitoutumisen ja alalle kasvamisen lisäksi matkalle on osunut esimerkillisiä esimiehiä, huippukollegoita ja luotettavia verkostoja.

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.