Jarco Koskivuori ostajaksi Kalatukku E. Erikssonille

30.05.2023

Jarco Koskivuori on nimitetty Kalatukku E. Erikssonin ostajaksi 22.5.2023 alkaen. Jarcon työtehtäviin kuuluvat muun muassa kalahankinnat, tavarantoimittajayhteistyö sekä varastonhallinta.

 

Jarco siirtyi Kalatukku E. Erikssonille Chipsters Foodilta, jossa hän on toiminut kalan ostajana ja tuotepäällikkönä. Tätä ennen Jarcolla on yli kymmenen vuoden kokemus kansanvälisestä elintarvikehankinnasta erikoisalana merenelävät.

 

”On hienoa päästä Erikssonin kalatiimiin osaksi erittäin ammattitaitoista ja positiivista porukkaa. Erikssonin korkea laatu ja erityisesti sitoumus vastuullisuuteen kalahankinnoissa ovat jo tehneet minuun suuren vaikutuksen, ja odotankin innolla uusia haasteita alati muuttuvassa markkinassa!” Jarco raportoi ostopäällikkö Martin Söderströmille.

 

Jarco valittiin tehtävään, sillä hänellä on vankka tietämys kalaryhmästä sekä pitkä kokemus kalahankinnasta.

 

Tervetuloa Erikssonille Jarco!

Uusimmat aiheet

07.02.

VARAUDU LAKKOON VÄLITTÖMÄSTI TILAAMALLA ENSI VIIKON TUOTTEET TÄLLE VIIKOLLE

Ammattiliitto PAMin työtaistelutoimet logistiikkakeskuksissa 14.-16.2. aiheuttavat myös Kalatukku Erikssonin logistiikalle vakavia toimitushaasteita torstaista lauantaihin 15.-17.2.2024 välillä, mutta toimitushaasteet saattavat jatkua maanantaihin 19.2. asti. Pyydämme asiakkaitamme varautumaan lakkoon välittömästi.

Lue lisää
11.01.

Sinustako osterinavauksen Suomen mestari 2024?

Kutsumme Suomen parhaimmat osterinavaajat kilpailemaan lajissa, jossa nopeuden lisäksi siisteydellä ja esillepanolla on merkitystä. Osterinavauksen Suomen mestaruudesta 2024 kilpaillaan Gastomessuilla keskiviikkona 13.3.2024 kello 16.30-17.55 Helsingin Messukeskuksessa.
Vielä ennättää mukaan – ilmoittaudu kisaan nyt!

Lue lisää
04.01.

Kiitos kalastajille!

Hyytävistä pakkasista huolimatta, nämä sankarit pitävät huolen, että tuoretta kalaa on saatavilla. Suuri kiitos Brändö Lax sekä muut tuottajat ja kalastajat sinnikkäästä ja omistautuneesta työstänne!

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.