TILAA JOULUN PARAS KALAPÖYTÄ JO NYT!

15.11.2022

Nautinnollisen joulun varmistat Kalatukku E. Erikssonin kalaherkuilla.

Mätejä onkin tänä vuonna runsaasti. Säilyvät juhlaherkut, esimerkiksi pakastetut mädit tai hummerit ja meriravut uudeksi vuodeksi voit noutaa kiireettä tehtaanmyymälästämme koska tahansa.

 

Joulupöydän sillit ja silakat puolestaan kannattaa tilata meiltä valmiina ja noutaa herkkusalaattien sekä käsin leikattujen fileiden, graavattujen ja savustettujen tuotteiden kanssa yhtä aikaa noutopihaltamme.  Suosittelemme ja toivommekin käsityötä  tai valmistusta vaativien sekä erikoistuotteiden ja halutuimpien tuoretuotteiden ennakkotilaamista.

Kun tilaat tuotteet 15.12. mennessä, voimme varmistaa sekä täydellisen fileoinnin että saatavuuden. Ja noutokin sujuu vaivatta.

Ennakkotilattavien tuotteiden valikoima sekä tilaus- ja nouto-ohje löytyvät joulusivultamme.

Tervetuloa herkullisille kala- ja äyriäisostoksille ja inspiroitumaan lisää noutopihallemme ja tehtaanmyymälään.

 

Uusimmat aiheet

23.03.

Verkkokauppamme on nyt auki!

Verkkokauppamme on nyt auki ja palvelee asiakkaitamme 24/7. Palvelemme edelleen myös puhelimitse ma-pe 7-16.

Lue lisää
23.03.

Martin Söderström on Osterinavauksen Suomenmestari 2023!

Keskiviikkona kisattiin Osterinavauksen Suomenmestaruudesta Fastfood & Café & Restaurant -messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Voittajaksi suoriutui hienosti Erikssonin ostopäällikkö Martin Söderström. Onnea Martin!

Lue lisää
20.03.

Tehtaanmyymälän poikkeusaukioloajat

Tehtaanmyymälämme on suljettuna pääsiäisen aikaan pe 7.4. – ti 11.4. Muuten palvelemme normaalisti aukioloaikojemme mukaisesti.

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.