TILAA JOULUN PARAS KALAPÖYTÄ JO NYT!

15.11.2022

Nautinnollisen joulun varmistat Kalatukku E. Erikssonin kalaherkuilla.

Mätejä onkin tänä vuonna runsaasti. Säilyvät juhlaherkut, esimerkiksi pakastetut mädit tai hummerit ja meriravut uudeksi vuodeksi voit noutaa kiireettä tehtaanmyymälästämme koska tahansa.

 

Joulupöydän sillit ja silakat puolestaan kannattaa tilata meiltä valmiina ja noutaa herkkusalaattien sekä käsin leikattujen fileiden, graavattujen ja savustettujen tuotteiden kanssa yhtä aikaa noutopihaltamme.  Suosittelemme ja toivommekin käsityötä  tai valmistusta vaativien sekä erikoistuotteiden ja halutuimpien tuoretuotteiden ennakkotilaamista.

Kun tilaat tuotteet 15.12. mennessä, voimme varmistaa sekä täydellisen fileoinnin että saatavuuden. Ja noutokin sujuu vaivatta.

Ennakkotilattavien tuotteiden valikoima sekä tilaus- ja nouto-ohje löytyvät joulusivultamme.

Tervetuloa herkullisille kala- ja äyriäisostoksille ja inspiroitumaan lisää noutopihallemme ja tehtaanmyymälään.

 

Uusimmat aiheet

11.04.

Osterinavauksen suomenmestari 2024 on Martin Söderström!

Osterinavauksen suomenmestaruudesta 2024 kisattiin jännittävä kilpailu Gastro Helsingissä, Helsingin Messukeskuksessa keskiviikkona 13.3.2024.

Voittajaksi kruunattiin jälleen Erikssonin ostopäällikkö Martin Söderström ajalla 3 min 17 sek! Martin on loistanut hallitsevana osterinavauksen suomenmestarina vuodesta 2016 asti, eli tämä oli hänelle jo seitsemäs peräkkäinen SM-kilpailun voitto. Hurjasti onnea Martin!

Lue lisää
21.03.

Elegantisti ekologista – Boulevard Bar & Seafood vastuullisuuden aallonharjalla

Boulevard Bar & Seafood -ravintola houkuttelee asiakkaita huippulaadukkaalla ruoalla ja tyylikkäällä konseptilla. Yhteistyö Kalatukku E. Erikssonin kanssa takaa kestävästi kasvatettujen ja kalastettujen merellisten raaka-aineiden saatavuuden, kun taas lapsiystävällinen lähestymistapa varmistaa, että myös tulevat sukupolvet kasvavat arvostamaan merenelävien ainutlaatuisuutta.

Lue lisää
07.02.

Ennakkotietoa lakon vaikutuksista Kalatukku E. Erikssonilla – varaudumme ja tarkkailemme tilannetta

Ammattiliitto PAMin työtaistelutoimet logistiikkakeskuksissa 14.-16.2. aiheuttavat myös Kalatukku Erikssonin logistiikalle vakavia toimitushaasteita torstaista lauantaihin 15.-17.2.2024 välillä, mutta toimitushaasteet saattavat jatkua maanantaihin 19.2. asti. Pyydämme asiakkaitamme varautumaan lakkoon välittömästi.

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.