TILAA JOULUN PARAS KALAPÖYTÄ JO NYT!

15.11.2022

Nautinnollisen joulun varmistat Kalatukku E. Erikssonin kalaherkuilla.

Mätejä onkin tänä vuonna runsaasti. Säilyvät juhlaherkut, esimerkiksi pakastetut mädit tai hummerit ja meriravut uudeksi vuodeksi voit noutaa kiireettä tehtaanmyymälästämme koska tahansa.

 

Joulupöydän sillit ja silakat puolestaan kannattaa tilata meiltä valmiina ja noutaa herkkusalaattien sekä käsin leikattujen fileiden, graavattujen ja savustettujen tuotteiden kanssa yhtä aikaa noutopihaltamme.  Suosittelemme ja toivommekin käsityötä  tai valmistusta vaativien sekä erikoistuotteiden ja halutuimpien tuoretuotteiden ennakkotilaamista.

Kun tilaat tuotteet 15.12. mennessä, voimme varmistaa sekä täydellisen fileoinnin että saatavuuden. Ja noutokin sujuu vaivatta.

Ennakkotilattavien tuotteiden valikoima sekä tilaus- ja nouto-ohje löytyvät joulusivultamme.

Tervetuloa herkullisille kala- ja äyriäisostoksille ja inspiroitumaan lisää noutopihallemme ja tehtaanmyymälään.

 

Uusimmat aiheet

15.11.

MARRAS- JA JOULUKUUSSA PALVELEMME

Jos normaalistikin palvelemme hyvin, niin nyt palvelemme erityisen hyvin, lupaa Haije.
Jouluviikolla panemme isommalla porukalla teltat ja noutopisteet pystyyn.
Katso joulun palveluaikamme täältä!

Lue lisää
14.11.

Haemme huolto-& kiinteistövastaavaa sekä varastotyöntekijää yövuoroon

Haluatko kääriä hihat ja tehdä töitä hyvässä porukassa? Haluatko olla mukana tekemässä työtä, jolla on suuri merkitys niin suomalaisten huippuravintoloiden tarjontaan kuin luonnon monimuotoisuuden säilymiseen. Jos vastasit kyllä, tule Kalatukku E. Erikssonille ja kirjoita oma kappaleesi vastuullisen laadun menestystarinaan.

Lue lisää
03.11.

Eriksson parantaa tuotteidensa jäljitettävyyttä

Kalatukku E. Erikssonilla pilotoitiin Erikssonin Benella siikafileelle tuotteen elinkaaren hiilijalanjäljen laskentaa  Biocoden elinkaariarvioinnin verkkopalvelua käyttäen ja jäljitettävyystiedon jakoa Second Thought:n tuottaman QR-koodin kautta. Asiakas pääsee jatkossa entistä helpommin tuotteen ilmastovaikutuksen jäljille – Myös Benella siian pakkaukseen liitettävän QR-koodin kautta voi jatkossa lukea nopeasti, mistä kala on peräisin ja mikä on tuotteen hiilijalanjälki.

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.