TILAA JOULUN PARAS KALAPÖYTÄ JO NYT!

15.11.2022

Nautinnollisen joulun varmistat Kalatukku E. Erikssonin kalaherkuilla.

Mätejä onkin tänä vuonna runsaasti. Säilyvät juhlaherkut, esimerkiksi pakastetut mädit tai hummerit ja meriravut uudeksi vuodeksi voit noutaa kiireettä tehtaanmyymälästämme koska tahansa.

 

Joulupöydän sillit ja silakat puolestaan kannattaa tilata meiltä valmiina ja noutaa herkkusalaattien sekä käsin leikattujen fileiden, graavattujen ja savustettujen tuotteiden kanssa yhtä aikaa noutopihaltamme.  Suosittelemme ja toivommekin käsityötä  tai valmistusta vaativien sekä erikoistuotteiden ja halutuimpien tuoretuotteiden ennakkotilaamista.

Kun tilaat tuotteet 15.12. mennessä, voimme varmistaa sekä täydellisen fileoinnin että saatavuuden. Ja noutokin sujuu vaivatta.

Ennakkotilattavien tuotteiden valikoima sekä tilaus- ja nouto-ohje löytyvät joulusivultamme.

Tervetuloa herkullisille kala- ja äyriäisostoksille ja inspiroitumaan lisää noutopihallemme ja tehtaanmyymälään.

 

Uusimmat aiheet

07.09.

Kespron messukiertue 2023 on alkanut!

Kespron messukiertue on jälleen vauhdissaan ja myös Eriksson on mukana! Messuilla pääset tutustumaan alan uusimpiin trendeihin, inspiroitumaan, verkostoitumaan ja nauttimaan. Katso aikataulu ja ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää
11.08.

Itämeripäivää vietetään 31.8.

John Nurmisen Säätiön käynnistämää ja koordinoimaa Itämeripäivää vietetään vuosittain aina elokuun viimeisenä torstaina erilaisten tapahtumien ja tempausten parissa. Teemapäivän tavoitteena on nostaa esille tärkeitä merellisiä aiheita ja innostaa tekemään konkreettisia tekoja Itämeren hyväksi. Lue lisää ja ota Itämeri-aiheiset reseptit talteen!

Lue lisää
10.08.

Herkullinen urapolku: Pakolan ja Lukan matkassa ruoka-alan ammattilaiseksi

Kurkistimme ruokaan rakastuneiden ammattilaisten maailmaan ja otimme selvää, mikä on tehnyt heistä ruoka-alan pro-hahmoja. Väkevin tekijä on ollut järkkymätön tahto suuntautua alalle. Oman intohimon, sitoutumisen ja alalle kasvamisen lisäksi matkalle on osunut esimerkillisiä esimiehiä, huippukollegoita ja luotettavia verkostoja.

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.