Kalavinkit kesään

22.06.2023

Tiesitkö, että Erikssonin Youtube-kanavalta löydät videoita eri kalojen ja äyriäisten käsittelyyn, grillaukseen ja savustukseen. Kalastat sitten itse tai ostat kalatiskiltä, näiden vinkkien avulla onnistut varmasti!

 

Kirjolohi
Kirjolohen fileointi

Savustetut lohimedaljongit

Graavilohi

 

Hauki
Hauen fileoiminen ruodottomaksi

Hauki grillissä

 

Ahven ja kuhan
Ahvenen ja kuhan käsittely

 

Meribassi ja kultaotsa-ahven
Meribassi ja kultaotsa-ahven grillissä

 

Muikut
Muikkujen savustus

 

Hummeri
Hummerin käsittely
Hummeri grillissä

 

Täältä löydät lisäksi runsaasti kalaisia reseptejä!

 

Herkullista kesää!

Uusimmat aiheet

07.09.

Kespron messukiertue 2023 on alkanut!

Kespron messukiertue on jälleen vauhdissaan ja myös Eriksson on mukana! Messuilla pääset tutustumaan alan uusimpiin trendeihin, inspiroitumaan, verkostoitumaan ja nauttimaan. Katso aikataulu ja ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää
11.08.

Itämeripäivää vietetään 31.8.

John Nurmisen Säätiön käynnistämää ja koordinoimaa Itämeripäivää vietetään vuosittain aina elokuun viimeisenä torstaina erilaisten tapahtumien ja tempausten parissa. Teemapäivän tavoitteena on nostaa esille tärkeitä merellisiä aiheita ja innostaa tekemään konkreettisia tekoja Itämeren hyväksi. Lue lisää ja ota Itämeri-aiheiset reseptit talteen!

Lue lisää
10.08.

Herkullinen urapolku: Pakolan ja Lukan matkassa ruoka-alan ammattilaiseksi

Kurkistimme ruokaan rakastuneiden ammattilaisten maailmaan ja otimme selvää, mikä on tehnyt heistä ruoka-alan pro-hahmoja. Väkevin tekijä on ollut järkkymätön tahto suuntautua alalle. Oman intohimon, sitoutumisen ja alalle kasvamisen lisäksi matkalle on osunut esimerkillisiä esimiehiä, huippukollegoita ja luotettavia verkostoja.

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.