Kalavinkit kesään

22.06.2023

Tiesitkö, että Erikssonin Youtube-kanavalta löydät videoita eri kalojen ja äyriäisten käsittelyyn, grillaukseen ja savustukseen. Kalastat sitten itse tai ostat kalatiskiltä, näiden vinkkien avulla onnistut varmasti!

 

Kirjolohi
Kirjolohen fileointi

Savustetut lohimedaljongit

Graavilohi

 

Hauki
Hauen fileoiminen ruodottomaksi

Hauki grillissä

 

Ahven ja kuhan
Ahvenen ja kuhan käsittely

 

Meribassi ja kultaotsa-ahven
Meribassi ja kultaotsa-ahven grillissä

 

Muikut
Muikkujen savustus

 

Hummeri
Hummerin käsittely
Hummeri grillissä

 

Täältä löydät lisäksi runsaasti kalaisia reseptejä!

 

Herkullista kesää!

Uusimmat aiheet

07.02.

VARAUDU LAKKOON VÄLITTÖMÄSTI TILAAMALLA ENSI VIIKON TUOTTEET TÄLLE VIIKOLLE

Ammattiliitto PAMin työtaistelutoimet logistiikkakeskuksissa 14.-16.2. aiheuttavat myös Kalatukku Erikssonin logistiikalle vakavia toimitushaasteita torstaista lauantaihin 15.-17.2.2024 välillä, mutta toimitushaasteet saattavat jatkua maanantaihin 19.2. asti. Pyydämme asiakkaitamme varautumaan lakkoon välittömästi.

Lue lisää
11.01.

Sinustako osterinavauksen Suomen mestari 2024?

Kutsumme Suomen parhaimmat osterinavaajat kilpailemaan lajissa, jossa nopeuden lisäksi siisteydellä ja esillepanolla on merkitystä. Osterinavauksen Suomen mestaruudesta 2024 kilpaillaan Gastomessuilla keskiviikkona 13.3.2024 kello 16.30-17.55 Helsingin Messukeskuksessa.
Vielä ennättää mukaan – ilmoittaudu kisaan nyt!

Lue lisää
04.01.

Kiitos kalastajille!

Hyytävistä pakkasista huolimatta, nämä sankarit pitävät huolen, että tuoretta kalaa on saatavilla. Suuri kiitos Brändö Lax sekä muut tuottajat ja kalastajat sinnikkäästä ja omistautuneesta työstänne!

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.