Keskeiset menestystekijät siivittävät kasvua

30.12.2020

Foodservice asiakkaiden näkökulmasta kalatuotteiden laatu ja toimitusvarmuus ovat heidän toimintansa kannalta keskeisiä menestymisen edellytyksiä ja kasvun mahdollistajia. Vähittäiskauppojen kala-ammattilaisten vastauksissa mainintoja saa myös hinta, koska kalan rooli kaupan markkinoinnissa on merkittävä. Selvitimme näitä ajatuksia vuonna 2020 Kalatukku E. Erikssonin brändityöhön liittyvällä tutkimuksella.

Loppuvuoden mediajulkaisut nostivat juuri kalatuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden esille kriittisessä valossa. Kalatukku E. Erikssonilla voitiin kuitenkin olla tyytyväisiä. Toimitettavat kalavolyymit ja oman jalostuslaitoksen valmistamien tuotteiden määrät ovat kasvaneet viime kuukausina merkittävästi, mikä muun muassa kertoo suomalaisten halusta syödä enemmän kalaa. Parasta kasvussa on se, että kiinnostus kohdistuu yhä enemmän kotimaisiin kaloihin.  Suomalainen työ ja suomalaiset tuotteet kiinnostavat.

Kalatukku E. Erikssonin asiakasmäärien kasvu vuonna 2020 oli huikea. Sitä edesauttoivat myyntihenkilöidemme aktiivinen uusasiakashankinta ja tiedottaminen Kalatukku E. Erikssonin vahvuuksista, sekä yhteistyö K-ryhmän kanssa. Erikssonilainen laatu pysyi hyvänä ja poikkeusvuoden poikkeusvolyymit poikkeuksellisen suurelle määrälle asiakkaita pystyttiin toimittamaan varmasti. Kiitos luottamuksesta.

Kalatukku E. Erikssonin osaaminen ja laatu tunnetaan yhä laajemmin koko valtakunnassa

Kumppanimme K-ryhmä on menestynyt toteuttamalla pitkäjänteisesti ja johdonmukaisesti strategiaansa. Olemme ylpeitä, että saamme olla samassa veneessä. Toteutamme omaa strategiaamme systemaattisesti ja yhteistyössä K-ryhmän kanssa, koulutamme asiakkaitamme, kouluttaudumme itse, rakennamme brändiä sekä suunnittelemme tulevaisuutta.

Uutena vuotena on tapana tehdä lupauksia. Me lupaamme tehdä kaikkemme, että toimintamme taso pysyy yhtä erikssonilaisena ja parempanakin, kuin se on tähän saakka ollut. Arvioimme, että koronarokotteen myötä maailman meno normalisoituu viimeistään kesän jälkeen. Jos olimme erityistilanteessa, poikkeusvuonna 2020 sopeutuvaisia, niin tulevana vuonna 2021 lupaamme olla edelleen luottamuksenne arvoisia niin laadussa, vastuullisessa ja laajassa valikoimassa, toimitusvarmuudessa kuin palvelussakin.

Varaudumme myös siihen, että asiakaskuntamme kasvaa entistä laajemmaksi eikä tuotantokapasiteettimme lopu kesken. Tämä on hyvä suunnitelma.

Hyvää vuotta 2021. 

Uusimmat aiheet

10.06.

Tehtaanmyymälän kesäaukiolo

Tehtaanmyymälämme palvelee juhannukseen asti normaalien aukioloaikojen puitteissa, jonka jälkeen myymälä jää kesätauolle
pe 21.6. – su 21.7. väliseksi ajaksi.

Tervetuloa hakemaan juhannuksen kalaherkut suoraan tehtaanmyymälästämme ja nähdään taas rapujen merkeissä!

Lue lisää
06.06.

Maailman Merien Päivä: Kalatukku E. Eriksson juhlistaa kestävää kalastusta

Maailman Merien Päivää vietetään 8. kesäkuuta 🌎🌊
Tämä päivä on omistettu meriemme suojelulle ja niiden monimuotoisuuden ylläpitämiselle.
Kalatukku E. Eriksson on mukana juhlistamassa tätä tärkeää päivää nostamalla esiin kestävän kalastuksen merkitystä meriemme hyvinvoinnille.

Lue lisää
11.04.

Osterinavauksen suomenmestari 2024 on Martin Söderström!

Osterinavauksen suomenmestaruudesta 2024 kisattiin jännittävä kilpailu Gastro Helsingissä, Helsingin Messukeskuksessa keskiviikkona 13.3.2024.

Voittajaksi kruunattiin jälleen Erikssonin ostopäällikkö Martin Söderström ajalla 3 min 17 sek! Martin on loistanut hallitsevana osterinavauksen suomenmestarina vuodesta 2016 asti, eli tämä oli hänelle jo seitsemäs peräkkäinen SM-kilpailun voitto. Hurjasti onnea Martin!

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.