Keskeiset menestystekijät siivittävät kasvua

30.12.2020

Foodservice asiakkaiden näkökulmasta kalatuotteiden laatu ja toimitusvarmuus ovat heidän toimintansa kannalta keskeisiä menestymisen edellytyksiä ja kasvun mahdollistajia. Vähittäiskauppojen kala-ammattilaisten vastauksissa mainintoja saa myös hinta, koska kalan rooli kaupan markkinoinnissa on merkittävä. Selvitimme näitä ajatuksia vuonna 2020 Kalatukku E. Erikssonin brändityöhön liittyvällä tutkimuksella.

Loppuvuoden mediajulkaisut nostivat juuri kalatuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden esille kriittisessä valossa. Kalatukku E. Erikssonilla voitiin kuitenkin olla tyytyväisiä. Toimitettavat kalavolyymit ja oman jalostuslaitoksen valmistamien tuotteiden määrät ovat kasvaneet viime kuukausina merkittävästi, mikä muun muassa kertoo suomalaisten halusta syödä enemmän kalaa. Parasta kasvussa on se, että kiinnostus kohdistuu yhä enemmän kotimaisiin kaloihin.  Suomalainen työ ja suomalaiset tuotteet kiinnostavat.

Kalatukku E. Erikssonin asiakasmäärien kasvu vuonna 2020 oli huikea. Sitä edesauttoivat myyntihenkilöidemme aktiivinen uusasiakashankinta ja tiedottaminen Kalatukku E. Erikssonin vahvuuksista, sekä yhteistyö K-ryhmän kanssa. Erikssonilainen laatu pysyi hyvänä ja poikkeusvuoden poikkeusvolyymit poikkeuksellisen suurelle määrälle asiakkaita pystyttiin toimittamaan varmasti. Kiitos luottamuksesta.

Kalatukku E. Erikssonin osaaminen ja laatu tunnetaan yhä laajemmin koko valtakunnassa

Kumppanimme K-ryhmä on menestynyt toteuttamalla pitkäjänteisesti ja johdonmukaisesti strategiaansa. Olemme ylpeitä, että saamme olla samassa veneessä. Toteutamme omaa strategiaamme systemaattisesti ja yhteistyössä K-ryhmän kanssa, koulutamme asiakkaitamme, kouluttaudumme itse, rakennamme brändiä sekä suunnittelemme tulevaisuutta.

Uutena vuotena on tapana tehdä lupauksia. Me lupaamme tehdä kaikkemme, että toimintamme taso pysyy yhtä erikssonilaisena ja parempanakin, kuin se on tähän saakka ollut. Arvioimme, että koronarokotteen myötä maailman meno normalisoituu viimeistään kesän jälkeen. Jos olimme erityistilanteessa, poikkeusvuonna 2020 sopeutuvaisia, niin tulevana vuonna 2021 lupaamme olla edelleen luottamuksenne arvoisia niin laadussa, vastuullisessa ja laajassa valikoimassa, toimitusvarmuudessa kuin palvelussakin.

Varaudumme myös siihen, että asiakaskuntamme kasvaa entistä laajemmaksi eikä tuotantokapasiteettimme lopu kesken. Tämä on hyvä suunnitelma.

Hyvää vuotta 2021. 

Uusimmat aiheet

21.07.

KESÄN KOHOKOHTA - RAVUSTUSKAUSI - KÄYNNISTYY 21.7.

Ravustuskausi käynnistyy heinäkuun 21. päivä kello 12 ja jatkuu lokakuun viimeiseen päivään. Tänä vuonna rapukautta odotetaan erityisen suurella jännityksellä, koska hellekesän vaikutuksia rapusaaliiden määrään ei vielä tiedetä. Parhaat saaliit saadaan perinteisesti kuitenkin iltaisin ja yöaikaan, mikä tekee ravustuksesta mystisen jännittävän elämyksen. Toki ravut liikkuvat päivälläkin mertoihin.

Lue lisää
05.05.

Kapula vaihtuu. Kalatukku E. Erikssonin toimitusjohtajien terveiset

Kalatukku E. Erikssonin toimitusjohtajan kapula vaihtuu Mika Jääskeläisen jättäessä 16 vuoden työrupeaman jälkeen kalatukun taakseen.

Kalatukku E. Erikssonin ruoriin tarttuu 5.5. alkaen foodservice-tukkukaupan ammattilainen Mikko Poikolainen.

Lue lisää
29.04.

Kaj Roering ja Sami Pokkinen Avainasiakaspäälliköiksi (KAM) Kalatukku E. Erikssonille

Sami Pokkinen ja Kaj Roering  ovat liittyneet Kalatukku E. Erikssonin myyntitiimiin vastuullaan omat foodservice-asiakkuudet ja uusasiakashankinta. Molemmilla on vankka kokemus kalakaupasta. Sami on työskennellyt aiemmin foodservice-kentässä ja vähittäiskaupan myyntitehtävissä. Lisäksi Samilla on kokemusta kalatehtaan tuotannosta. Kajn tausta on kalaliikkeen tuotannosta ja myyntitehtävistä. Jatkossa Kaj tulee myös toimimaan aktiivisesti Kespro-yhteistyössä.

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.