Kespron messukiertue 2023 on alkanut!

07.09.2023

Kespron messukiertue on jälleen vauhdissaan ja myös Eriksson on mukana! Messuilla pääset tutustumaan alan uusimpiin trendeihin, inspiroitumaan, verkostoitumaan ja nauttimaan. Katso alta aikataulu ja ilmoittaudu mukaan!

”Syksyn 2023 merkittävin, inspiroivin ja ruokaisin foodservice-alan ammattitapahtuma, Kespron messut, kerää ruoka-alan ammattilaiset, kumppanit ja parhaat brändit yhteen!”

Kespron messut Lahti 5.9.2023
Kespron messut Tampere 7.9.2023
Kespron messut Turku 12.9.2023
Kespron messut Kuopio 14.9.2023
Kespron messut Oulu 20.9.2023
Kespron messut Rovaniemi 21.9.2023
Kespron messut Helsinki 26.9.2023 – Helsingin messuilla valitaan myös Suomen Bocuse d’Or -edustaja 2024-2025!

 

Lue lisää Kespron messuista täältä.

 

Nähdään messuilla!

 

 

Uusimmat aiheet

09.12.

Tehtaanmyymälämme palvelee tiistaina 10.12. kello 9-14

Tehtaanmyymälämme palvelee tiistaina 10.12. poikkeuksellisesti lyhennetyin aukioloajoin kello 9-14.

Loppuviikon palvelemme normaalien aukioloaikojen puitteissa.

Tervetuloa kalaostoksille, Holkkitie 12!

Lue lisää
14.11.

Tehtaanmyymälämme joulukuun poikkeusaukioloajat

Tehtaanmyymälämme palvelee tänä jouluna lauantaihin 21.12. saakka. 22.-29.12. löydät Erikssonin kalatuotteet lähimmästä K-kaupastasi.

Palvelemme jälleen 30.-31.12. normaalein aukioloajoin uuden vuoden tunnelmissa.

Tervetuloa!

Lue lisää
07.11.

K-OSTERIMESTARI 2024 ON JESSE LAPPI

K-ryhmän yhteisillä K-Team Päivillä kilpailtiin lauantaina 2.11. K-Osterimestari 2024-kilpailu, jossa K-kauppojen parhaat kalamestarit kisaavat osterinavauksesta, jossa nopeuden lisäksi siisteys ja esillepano ratkaisevat voiton.
K-Osterimestari 2024 -tittelin vei ansaitusti Jesse Lappi, K-Supermarket Triplasta, upealla suorituksellaan!

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.