Kespron messukiertue 2023 on alkanut!

07.09.2023

Kespron messukiertue on jälleen vauhdissaan ja myös Eriksson on mukana! Messuilla pääset tutustumaan alan uusimpiin trendeihin, inspiroitumaan, verkostoitumaan ja nauttimaan. Katso alta aikataulu ja ilmoittaudu mukaan!

”Syksyn 2023 merkittävin, inspiroivin ja ruokaisin foodservice-alan ammattitapahtuma, Kespron messut, kerää ruoka-alan ammattilaiset, kumppanit ja parhaat brändit yhteen!”

Kespron messut Lahti 5.9.2023
Kespron messut Tampere 7.9.2023
Kespron messut Turku 12.9.2023
Kespron messut Kuopio 14.9.2023
Kespron messut Oulu 20.9.2023
Kespron messut Rovaniemi 21.9.2023
Kespron messut Helsinki 26.9.2023 – Helsingin messuilla valitaan myös Suomen Bocuse d’Or -edustaja 2024-2025!

 

Lue lisää Kespron messuista täältä.

 

Nähdään messuilla!

 

 

Uusimmat aiheet

11.08.

Itämeripäivää vietetään 31.8.

John Nurmisen Säätiön käynnistämää ja koordinoimaa Itämeripäivää vietetään vuosittain aina elokuun viimeisenä torstaina erilaisten tapahtumien ja tempausten parissa. Teemapäivän tavoitteena on nostaa esille tärkeitä merellisiä aiheita ja innostaa tekemään konkreettisia tekoja Itämeren hyväksi. Lue lisää ja ota Itämeri-aiheiset reseptit talteen!

Lue lisää
10.08.

Herkullinen urapolku: Pakolan ja Lukan matkassa ruoka-alan ammattilaiseksi

Kurkistimme ruokaan rakastuneiden ammattilaisten maailmaan ja otimme selvää, mikä on tehnyt heistä ruoka-alan pro-hahmoja. Väkevin tekijä on ollut järkkymätön tahto suuntautua alalle. Oman intohimon, sitoutumisen ja alalle kasvamisen lisäksi matkalle on osunut esimerkillisiä esimiehiä, huippukollegoita ja luotettavia verkostoja.

Lue lisää
02.08.

Näin käsittelet hauen

Maaseudun Tulevaisuus haastatteli Erikssonin koulutusasiantuntijaa Antti Reinikaista hauesta ja sen käsittelystä. Lue juttu ja katso videolta, kuinka fileoit hauen ruodottomaksi.

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.