Laatu on pitkäjänteinen matka – myös poikkeusvuonna

17.12.2020

Kuluva vuosi erityispiirteineen on vaikuttanut vahvasti kaikkiin sidosryhmiimme. Yllättäviltä haasteilta emme mekään välttyneet, mutta päällimmäisenä tunteena on ilo onnistumisista. Näistä pitkäjänteinen laatutyö, valtakunnallinen toiminta, yhteistyö K-ryhmän kanssa, suomalaisten kalojen suosion kasvu ja oma henkilökunta vain muutamia mainitaksemme.

Pitkäjänteinen laatutyö

Kalatukku E. Eriksson täytti tänä vuonna 140 vuotta. Toiminnan ytimessä on alusta alkaen ollut intohimo kalaa kohtaan. Intohimo tunnetaan asiakkaidemme keskuudessa erikssonilaisena laatuna, joka tarkoittaa käytännössä kaikkia toimintojamme kalan pyynnistä, käsittelyyn ja kuljetukseen saakka. Ennen kaikkea erikssonilainen laatu tarkoittaa kuitenkin tuotteiden laatua, luotettavuutta ja vastuullisuutta.

Valtakunnallinen toiminta

Olemme kasvaneet tämän vuoden aikana valtakunnalliseksi toimijaksi K-ryhmän yhteistyön ansiosta. Näin ollen laadukkaat tuotteemme ja asiantunteva osaamisemme ovat nyt saatavilla sekä foodservice asiakkaillemme, että K-ryhmän vähittäiskaupoille pohjoisinta Suomea myöten. Tuoreen kalan logistiikka ja kalaosaamisen lisääminen ovat jatkuvia kehityskohteitamme. Tulemme tarjoamaan asiantuntevia ja räätälöityjä koulutuksia monikanavaisesti vuoden 2021 aikana.

Suomalaisuus

Toimintamme ytimessä ovat laadun ja vastuullisuuden lisäksi suomalaiset viljellyt ja villikalat. Korona on tutkitusti lisännyt suomalaisten tuotteiden suosimista ja se on näkynyt meillä kotimaisten tuotteiden osuuden kasvamisena. Toivomme tämän linjan jatkuvan myös vuonna 2021 ja lupaamme varmistaa omalta osaltamme suomalaisten kalojen jatkuvan saatavuuden.

Upea henkilökunta

Henkilökuntamme ansaitsee erityiskiitoksen. Vaikeissakin tilanteissa olemme yhdessä venyneet ketterästi ja rikkoneet toistuvasti tuotantoennätyksiämme. Nöyrä kiitos. Tätä juhlimme varmasti yhdessä, kun sen aika koittaa. Nyt juomme taukotilassa glögit turvavälit pitäen ja rauhoitumme joulun viettoon, mutta vasta 23.12. klo 18.00 kun suomalaisten joulupöytien kalaherkut on toimitettu.

Tulevaisuus

Haluamme ymmärtää entistä paremmin asiakkaitamme, heidän tarpeitaan ja omaa kykyämme palvella menestyksekkäästi tulevaisuudessa. Tähän työhön paneudumme yhdessä asiakkaiden, henkilökunnan ja yhteistyökumppaneidemme kanssa parhaillaan käynnissä olevan brändi- ja strategiatyön avulla. Vain yhdessä tekemällä voimme rakentaa ymmärrettävän, kannustavan ja kauaskantoisen strategian sekä vahvan brändin, joka ohjaa meidän erikssonilaisten toimintaa myös seuraavat 140 vuotta.

Näillä sanoilla, iloiten onnistumisista ja aidolla intohimolla kala-alaa kohtaan, kiitämme tästä vuodesta ja toivotamme hyvää uutta vuotta!

Uusimmat aiheet

07.09.

Kespron messukiertue 2023 on alkanut!

Kespron messukiertue on jälleen vauhdissaan ja myös Eriksson on mukana! Messuilla pääset tutustumaan alan uusimpiin trendeihin, inspiroitumaan, verkostoitumaan ja nauttimaan. Katso aikataulu ja ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää
11.08.

Itämeripäivää vietetään 31.8.

John Nurmisen Säätiön käynnistämää ja koordinoimaa Itämeripäivää vietetään vuosittain aina elokuun viimeisenä torstaina erilaisten tapahtumien ja tempausten parissa. Teemapäivän tavoitteena on nostaa esille tärkeitä merellisiä aiheita ja innostaa tekemään konkreettisia tekoja Itämeren hyväksi. Lue lisää ja ota Itämeri-aiheiset reseptit talteen!

Lue lisää
10.08.

Herkullinen urapolku: Pakolan ja Lukan matkassa ruoka-alan ammattilaiseksi

Kurkistimme ruokaan rakastuneiden ammattilaisten maailmaan ja otimme selvää, mikä on tehnyt heistä ruoka-alan pro-hahmoja. Väkevin tekijä on ollut järkkymätön tahto suuntautua alalle. Oman intohimon, sitoutumisen ja alalle kasvamisen lisäksi matkalle on osunut esimerkillisiä esimiehiä, huippukollegoita ja luotettavia verkostoja.

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.