Maailman Merien Päivä: Kalatukku E. Eriksson juhlistaa kestävää kalastusta

06.06.2024

Maailman Merien Päivää vietetään 8.6. 🌎🌊 Tämä päivä on omistettu meriemme suojelulle ja niiden monimuotoisuuden ylläpitämiselle. Kalatukku E. Eriksson on mukana juhlistamassa tätä tärkeää päivää nostamalla esiin kestävän kalastuksen merkitystä meriemme hyvinvoinnille.

Meriluonnon monimuotoisuus on elintärkeää sekä meriemme hyvinvoinnille että kestävälle kalastukselle. Yli kolmannes maailman kalakannoista on ylikalastettuja, ja jos tämä trendi jatkuu, tulevaisuuden sukupolville jää paljon vähemmän kalaa. Kestävällä kalastuksella on keskeinen rooli meriemme suojelemisessa ja merenelävien turvaamisessa – nyt ja tulevaisuudessa.

MSC (Marine Stewardship Council) tekee arvokasta työtä merien ja kalakantojen suojelemiseksi. Olemme ylpeitä yhteistyöstämme MSC:n kanssa ja Erikssonilla sitoudumme siihen, ettei valikoimissamme ole sellaisia WWF:n kalaoppaassa punaisella merkittyjä lajeja, joilla ei ole MSC- tai ASC-sertifiointia, jotta voimme kaikki nauttia mereneläviä meriä kunnioittaen!

Maailman Merien Päivä on oivallinen tilaisuus tutustua tarkemmin kestävän kalastuksen positiivisiin vaikutuksiin. Kestävä kalastus ei ainoastaan turvaa merenelävien saatavuutta tulevaisuudessa, vaan myös tukee meriemme biodiversiteettiä.

Pienillä teoilla on suuri vaikutus meriemme tulevaisuuteen. Kannustamme kaikkia osallistumaan Maailman Merien Päivään ja kestävän kalastuksen tukemiseen tekemällä vastuullisia valintoja! 🐟🌊

Lue lisää Maailman Merien Päivästä sekä kestävästä kalastuksesta täältä.

 

Uusimmat aiheet

10.06.

Tehtaanmyymälän kesäaukiolo

Tehtaanmyymälämme palvelee juhannukseen asti normaalien aukioloaikojen puitteissa, jonka jälkeen myymälä jää kesätauolle
pe 21.6. – su 21.7. väliseksi ajaksi.

Tervetuloa hakemaan juhannuksen kalaherkut suoraan tehtaanmyymälästämme ja nähdään taas rapujen merkeissä!

Lue lisää
11.04.

Osterinavauksen suomenmestari 2024 on Martin Söderström!

Osterinavauksen suomenmestaruudesta 2024 kisattiin jännittävä kilpailu Gastro Helsingissä, Helsingin Messukeskuksessa keskiviikkona 13.3.2024.

Voittajaksi kruunattiin jälleen Erikssonin ostopäällikkö Martin Söderström ajalla 3 min 17 sek! Martin on loistanut hallitsevana osterinavauksen suomenmestarina vuodesta 2016 asti, eli tämä oli hänelle jo seitsemäs peräkkäinen SM-kilpailun voitto. Hurjasti onnea Martin!

Lue lisää
21.03.

Elegantisti ekologista – Boulevard Bar & Seafood vastuullisuuden aallonharjalla

Boulevard Bar & Seafood -ravintola houkuttelee asiakkaita huippulaadukkaalla ruoalla ja tyylikkäällä konseptilla. Yhteistyö Kalatukku E. Erikssonin kanssa takaa kestävästi kasvatettujen ja kalastettujen merellisten raaka-aineiden saatavuuden, kun taas lapsiystävällinen lähestymistapa varmistaa, että myös tulevat sukupolvet kasvavat arvostamaan merenelävien ainutlaatuisuutta.

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.