Maria Hartikainen kehityspääliköksi Kalatukku E. Erikssonille

03.09.2021

Maria Hartikainen on nimitetty kehityspäälliköksi Kalatukku E. Erikssonille 1.9.20.21 alkaen. Marian vastuualueena on liiketoimintaprosessien ja toiminnan kehittäminen kasvustrategiamme mukaisesti. Kalatukku E. Erikssonin tavoitteena on tarjota vastuullisia ja laadukkaita premium seafood -ratkaisuja ja tuotteita sekä parasta palvelua.

Marialla on vahva kaupallinen B2B tausta ja hän tulee Erikssonille tukkupuolelta, jossa on toiminut myyntipäällikkönä vastaten mm. ketjuasiakasmyynnistä ja uusien liiketoiminta-alueiden kehittämisestä sekä avauksesta. Maria on työskennellyt aiemmin myös mm. Apetit Oy:ssä sekä Caternet Oy:ssä niin HeVin kuin kalankin parissa. Marialla on elintarvikealan tuotekehittäjän ja ravintolaesimiehen erikoisammattitutkinnot.

Marian terveiset: ”Olen idearikas ongelmien ratkoja ja pidän haasteista.”

Uusimmat aiheet

10.05.

Mikko Seppä ja Tero Taalikka Kalatukku E. Erikssonin Delikeittiöön

Toivotamme Teron ja Mikon tervetulleiksi Kalatukku E. Erikssonille. Brändin ydin tuntuu olevan molemmilla jo selkärangassa.
Nimittäin sitähän se erikssonilainen vastuullinen laatu on – pidetään huolta toisistamme ja luonnon monimuotoisuuden säilymisestä sekä osataan omat hommat intohimoisesti.

Lue lisää
03.02.

Kansallinen Kalakeittopäivä 8.2.2022

Kalakeitto herättää tunteita. Se voi kuulostaa arkiselta, mutta tarkemmin ajateltuna kalakeitto on upea herkkumatka erilaisiin kulttuureihin. Mihin sinä matkustaisit?

Lue lisää
21.07.

KESÄN KOHOKOHTA - RAVUSTUSKAUSI - KÄYNNISTYY 21.7.

Ravustuskausi käynnistyy heinäkuun 21. päivä kello 12 ja jatkuu lokakuun viimeiseen päivään. Tänä vuonna rapukautta odotetaan erityisen suurella jännityksellä, koska hellekesän vaikutuksia rapusaaliiden määrään ei vielä tiedetä. Parhaat saaliit saadaan perinteisesti kuitenkin iltaisin ja yöaikaan, mikä tekee ravustuksesta mystisen jännittävän elämyksen. Toki ravut liikkuvat päivälläkin mertoihin.

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.