MARJUT HUTTULA – valikoimapäällikkö Kalatukku E. Eriksson

03.06.2022

Marjut Huttula on aloittanut Kalatukku E. Erikssonilla valikoimapäällikkönä.  Hän omistaa tuotevalikoiman elinkaaren ja hakee valikoimaan aktiivisesti vaikutteita ja ajatuksia markkinasta sekä asiakkaidemme arjesta. Marjut raportoi ostopäällikkö Martin Söderströmille.

Marjut on elintarviketieteiden maisteri Helsingin Yliopistosta ja on suorittanut elintarviketalouden erikoistumistutkinnon Ruralia instituutissa yhteistyössä Helsingin Yliopiston kanssa. Kokemusta tuotevalikoiman hallinnasta ja kehittämisestä elintarvikealalla on kertynyt useita vuosia. Aiemmat maininnat CV:ssä koostuvat muun muassa Atria Suomi Oy:n tuoteryhmäspesialistin ja Riitan Herkku Oy:n tuotepäällikön tehtäväkokonaisuuksista.

”On erittäin hienoa aloittaa Kalatukku E. Erikssonilla valikoiman kehittämisen parissa ja perehtyä syvällisesti aidosti seafood premium tukkubusiness-liiketoimintaan.”, kertoo Marjut.

Toivotamme Marjutin lämpimästi tervetulleiksi Kalatukku E. Erikssonille kehittämään ja prosessoimaan toimintojamme entistä systemaattisempaan suuntaan.

Uusimmat aiheet

03.06.

CHRISTINA LAMMINEN – palveluasiantuntija Kalatukku E. Eriksson

Christina Lamminen  – Kalatukku E. Erikssonin uusin myynnin palveluasiantuntija.

Lue lisää
10.05.

Mikko Seppä ja Tero Taalikka Kalatukku E. Erikssonin Delikeittiöön

Toivotamme Teron ja Mikon tervetulleiksi Kalatukku E. Erikssonille. Brändin ydin tuntuu olevan molemmilla jo selkärangassa.
Nimittäin sitähän se erikssonilainen vastuullinen laatu on – pidetään huolta toisistamme ja luonnon monimuotoisuuden säilymisestä sekä osataan omat hommat intohimoisesti.

Lue lisää
03.02.

Kansallinen Kalakeittopäivä 8.2.2022

Kalakeitto herättää tunteita. Se voi kuulostaa arkiselta, mutta tarkemmin ajateltuna kalakeitto on upea herkkumatka erilaisiin kulttuureihin. Mihin sinä matkustaisit?

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.