Joulukuussa palvelemme
Joulutunnelmaa on jo havaittavissa Erikssonilla! Joulukuusi loistaa, jouluteltta on rakenteilla ja tehtaanmyymälässä suunnitellaan parhaita ideoita tämän vuoden joulupöytään.
Katso joulun aukioloaikamme täältä!
Harriet Nyman on Kalatukku E. Erikssonin tehtaanmyymälän sielu ja päällikkö! Jos normaalistikin palvelemme hyvin, niin nyt palvelemme erityisen hyvin, lupaa Haije. Marras- ja joulukuussa tehtaanmyymälässä juonitaan ihania anjovis- ja sardiinilahjoja, pohditaan joulun parhaita reseptejä, tilataan ostereita juhliin ja syödään meheviä lounaita ti-pe klo 9-17 ja lauantaisin klo 9-14.
Lahjavinkki: Kalatukku E. Erikssonin lahjakortti, jonka voit tilata kukkarollesi sopivalla summalla osoitteesta info@kalatukkueriksson.fi. Lahjakortti noudetaan tehtaanmyymälästä.
Jouluviikolla panemme isommalla porukalla teltat ja noutopisteet pystyyn ja palvelemme seuraavasti:
Nähdään Holkkitiellä (Holkkitie 12 a) joulunvalmistelumielellä.
Jos mieleesi tulee kysymyksiä valikoimasta tai erikoistuotteista, niin laita viestiä tehtaanmyymälä@kalatukkueriksson.fi.
Joulutunnelmaa on jo havaittavissa Erikssonilla! Joulukuusi loistaa, jouluteltta on rakenteilla ja tehtaanmyymälässä suunnitellaan parhaita ideoita tämän vuoden joulupöytään.
Katso joulun aukioloaikamme täältä!
Helpota joulun kiireitä ja suunnittele joulupöytäsi tarjonta hyvissä ajoin. Löydät koko joulun yhdestä ovesta, sillä voit tilata meiltä nyt myös Reinin Lihan laadukkaat lihatuotteet. Monipuolinen ennakkotilausvalikoima koostuu siis kalojen, mätien ja äyriäisten lisäksi lihoista, kinkusta poronkäristykseen.
K-Osterimestari-kilpailu käytiin ensimmäistä kertaa K-ryhmän yhteisillä K-Team Päivillä Helsingin Messukeskuksessa pyhäinpäivänä 4.11.2023. Laadusta, osaamisen tasosta ja käsityöstä viestivä kilpailu toteutettiin kutsukilpailuna K-ruokakauppojen kalamestareille.
Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.