MARRAS- JA JOULUKUUSSA PALVELEMME

15.11.2022

Harriet Nyman on Kalatukku E. Erikssonin tehtaanmyymälän sielu ja päällikkö! Jos normaalistikin palvelemme hyvin, niin nyt palvelemme erityisen hyvin, lupaa Haije.  Marras- ja joulukuussa tehtaanmyymälässä juonitaan ihania anjovis- ja sardiinilahjoja, pohditaan joulun parhaita reseptejä, tilataan ostereita juhliin ja syödään meheviä lounaita ti-pe klo 9-17 ja lauantaisin klo 9-14.

Lahjavinkki: Kalatukku E. Erikssonin lahjakortti, jonka voit tilata kukkarollesi sopivalla summalla osoitteesta info@kalatukkueriksson.fi. Lahjakortti noudetaan tehtaanmyymälästä.

Jouluviikolla panemme isommalla porukalla teltat ja noutopisteet pystyyn ja palvelemme seuraavasti:

 

 

Nähdään Holkkitiellä (Holkkitie 12 a) joulunvalmistelumielellä.

Jos mieleesi tulee kysymyksiä valikoimasta tai erikoistuotteista, niin laita viestiä tehtaanmyymälä@kalatukkueriksson.fi.

Uusimmat aiheet

23.03.

Verkkokauppamme on nyt auki!

Verkkokauppamme on nyt auki ja palvelee asiakkaitamme 24/7. Palvelemme edelleen myös puhelimitse ma-pe 7-16.

Lue lisää
23.03.

Martin Söderström on Osterinavauksen Suomenmestari 2023!

Keskiviikkona kisattiin Osterinavauksen Suomenmestaruudesta Fastfood & Café & Restaurant -messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Voittajaksi suoriutui hienosti Erikssonin ostopäällikkö Martin Söderström. Onnea Martin!

Lue lisää
20.03.

Tehtaanmyymälän poikkeusaukioloajat

Tehtaanmyymälämme on suljettuna pääsiäisen aikaan pe 7.4. – ti 11.4. Muuten palvelemme normaalisti aukioloaikojemme mukaisesti.

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.