MARRAS- JA JOULUKUUSSA PALVELEMME

15.11.2022

Harriet Nyman on Kalatukku E. Erikssonin tehtaanmyymälän sielu ja päällikkö! Jos normaalistikin palvelemme hyvin, niin nyt palvelemme erityisen hyvin, lupaa Haije.  Marras- ja joulukuussa tehtaanmyymälässä juonitaan ihania anjovis- ja sardiinilahjoja, pohditaan joulun parhaita reseptejä, tilataan ostereita juhliin ja syödään meheviä lounaita ti-pe klo 9-17 ja lauantaisin klo 9-14.

Lahjavinkki: Kalatukku E. Erikssonin lahjakortti, jonka voit tilata kukkarollesi sopivalla summalla osoitteesta info@kalatukkueriksson.fi. Lahjakortti noudetaan tehtaanmyymälästä.

Jouluviikolla panemme isommalla porukalla teltat ja noutopisteet pystyyn ja palvelemme seuraavasti:

 

 

Nähdään Holkkitiellä (Holkkitie 12 a) joulunvalmistelumielellä.

Jos mieleesi tulee kysymyksiä valikoimasta tai erikoistuotteista, niin laita viestiä tehtaanmyymälä@kalatukkueriksson.fi.

Uusimmat aiheet

15.11.

TILAA JOULUN PARAS KALAPÖYTÄ JO NYT!

Nautinnollisen joulun varmistat Kalatukku E. Erikssonin kalaherkuilla.  Valikoima ja tilausohje löytyvät joulusivultamme.

Tervetuloa ostoksille!

Lue lisää
14.11.

Haemme huolto-& kiinteistövastaavaa sekä varastotyöntekijää yövuoroon

Haluatko kääriä hihat ja tehdä töitä hyvässä porukassa? Haluatko olla mukana tekemässä työtä, jolla on suuri merkitys niin suomalaisten huippuravintoloiden tarjontaan kuin luonnon monimuotoisuuden säilymiseen. Jos vastasit kyllä, tule Kalatukku E. Erikssonille ja kirjoita oma kappaleesi vastuullisen laadun menestystarinaan.

Lue lisää
03.11.

Eriksson parantaa tuotteidensa jäljitettävyyttä

Kalatukku E. Erikssonilla pilotoitiin Erikssonin Benella siikafileelle tuotteen elinkaaren hiilijalanjäljen laskentaa  Biocoden elinkaariarvioinnin verkkopalvelua käyttäen ja jäljitettävyystiedon jakoa Second Thought:n tuottaman QR-koodin kautta. Asiakas pääsee jatkossa entistä helpommin tuotteen ilmastovaikutuksen jäljille – Myös Benella siian pakkaukseen liitettävän QR-koodin kautta voi jatkossa lukea nopeasti, mistä kala on peräisin ja mikä on tuotteen hiilijalanjälki.

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.