MARRAS- JA JOULUKUUSSA PALVELEMME

15.11.2022

Harriet Nyman on Kalatukku E. Erikssonin tehtaanmyymälän sielu ja päällikkö! Jos normaalistikin palvelemme hyvin, niin nyt palvelemme erityisen hyvin, lupaa Haije.  Marras- ja joulukuussa tehtaanmyymälässä juonitaan ihania anjovis- ja sardiinilahjoja, pohditaan joulun parhaita reseptejä, tilataan ostereita juhliin ja syödään meheviä lounaita ti-pe klo 9-17 ja lauantaisin klo 9-14.

Lahjavinkki: Kalatukku E. Erikssonin lahjakortti, jonka voit tilata kukkarollesi sopivalla summalla osoitteesta info@kalatukkueriksson.fi. Lahjakortti noudetaan tehtaanmyymälästä.

Jouluviikolla panemme isommalla porukalla teltat ja noutopisteet pystyyn ja palvelemme seuraavasti:

 

 

Nähdään Holkkitiellä (Holkkitie 12 a) joulunvalmistelumielellä.

Jos mieleesi tulee kysymyksiä valikoimasta tai erikoistuotteista, niin laita viestiä tehtaanmyymälä@kalatukkueriksson.fi.

Uusimmat aiheet

10.06.

Tehtaanmyymälän kesäaukiolo

Tehtaanmyymälämme palvelee juhannukseen asti normaalien aukioloaikojen puitteissa, jonka jälkeen myymälä jää kesätauolle
pe 21.6. – su 21.7. väliseksi ajaksi.

Tervetuloa hakemaan juhannuksen kalaherkut suoraan tehtaanmyymälästämme ja nähdään taas rapujen merkeissä!

Lue lisää
06.06.

Maailman Merien Päivä: Kalatukku E. Eriksson juhlistaa kestävää kalastusta

Maailman Merien Päivää vietetään 8. kesäkuuta 🌎🌊
Tämä päivä on omistettu meriemme suojelulle ja niiden monimuotoisuuden ylläpitämiselle.
Kalatukku E. Eriksson on mukana juhlistamassa tätä tärkeää päivää nostamalla esiin kestävän kalastuksen merkitystä meriemme hyvinvoinnille.

Lue lisää
11.04.

Osterinavauksen suomenmestari 2024 on Martin Söderström!

Osterinavauksen suomenmestaruudesta 2024 kisattiin jännittävä kilpailu Gastro Helsingissä, Helsingin Messukeskuksessa keskiviikkona 13.3.2024.

Voittajaksi kruunattiin jälleen Erikssonin ostopäällikkö Martin Söderström ajalla 3 min 17 sek! Martin on loistanut hallitsevana osterinavauksen suomenmestarina vuodesta 2016 asti, eli tämä oli hänelle jo seitsemäs peräkkäinen SM-kilpailun voitto. Hurjasti onnea Martin!

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.