Joulukuussa palvelemme
Joulutunnelmaa on jo havaittavissa Erikssonilla! Joulukuusi loistaa, jouluteltta on rakenteilla ja tehtaanmyymälässä suunnitellaan parhaita ideoita tämän vuoden joulupöytään.
Katso joulun aukioloaikamme täältä!
Keskiviikkona kisattiin Osterinavauksen Suomenmestaruudesta Fastfood & Café & Restaurant -messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Kilpailu oli jännittävä ja jokainen kilpailija teki hienon suorituksen tässä nopeutta, tarkkuutta ja kärsivällisyyttä vaativassa lajissa, jossa tarkoituksena on avata 30 osteria mahdollisimman nopeasti. Nopeuden lisäksi tuomarit kiinnittävät huomiota laatuun, josta voi saada sekä bonus- että sakkosekunteja. Voittajaksi suoriutui Erikssonin ostopäällikkö, osterimestari Martin Söderström hienolla ajalla 3 minuuttia ja 40 sekuntia.
Onnea Martin!
Avaamisaika: 02.35 min
Sakko: 01.24 min
Bonus: 00.19 min
Lopullinen aika: 03.40 min
Avaamisaika: 03.45 min
Sakko: 01.48 min
Bonus: 00.20 min
Lopullinen aika: 05.13 min
Avaamisaika: 04.52 min
Sakko: 02.04 min
Bonus: 00.12 min
Lopullinen aika: 06.44 min
Avaamisaika: 04.50 min
Sakko: 02.04 min
Bonus: 00.09 min
Lopullinen aika: 06.45 min
Avaamisaika: 03.33 min
Sakko: 03.32 min
Bonus: 00.05 min
Lopullinen aika: 07.00 min
Avaamisaika: 05.51 min
Sakko: 01.28 min
Bonus: 00.00 min
Lopullinen aika: 07.19 min
Avaamisaika: 05.25 min
Sakko: 02.16 min
Bonus: 00.15 min
Lopullinen aika: 07.26 min
Avaamisaika: 07.45 min
Sakko: 01.44 min
Bonus: 00.18 min
Lopullinen aika: 09.11 min
Kaunein vati: Johan Schlag
Nopein aika: Martin Söderström
Joulutunnelmaa on jo havaittavissa Erikssonilla! Joulukuusi loistaa, jouluteltta on rakenteilla ja tehtaanmyymälässä suunnitellaan parhaita ideoita tämän vuoden joulupöytään.
Katso joulun aukioloaikamme täältä!
Helpota joulun kiireitä ja suunnittele joulupöytäsi tarjonta hyvissä ajoin. Löydät koko joulun yhdestä ovesta, sillä voit tilata meiltä nyt myös Reinin Lihan laadukkaat lihatuotteet. Monipuolinen ennakkotilausvalikoima koostuu siis kalojen, mätien ja äyriäisten lisäksi lihoista, kinkusta poronkäristykseen.
K-Osterimestari-kilpailu käytiin ensimmäistä kertaa K-ryhmän yhteisillä K-Team Päivillä Helsingin Messukeskuksessa pyhäinpäivänä 4.11.2023. Laadusta, osaamisen tasosta ja käsityöstä viestivä kilpailu toteutettiin kutsukilpailuna K-ruokakauppojen kalamestareille.
Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.