Maailman Merien Päivä 8.6.
Tänä Maailman Merien Päivänä lupaamme yhdessä MSC:n kanssa suojella valtameriä ja tukea kestävää kalastusta.
Keskiviikkona kisattiin Osterinavauksen Suomenmestaruudesta Fastfood & Café & Restaurant -messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Kilpailu oli jännittävä ja jokainen kilpailija teki hienon suorituksen tässä nopeutta, tarkkuutta ja kärsivällisyyttä vaativassa lajissa, jossa tarkoituksena on avata 30 osteria mahdollisimman nopeasti. Nopeuden lisäksi tuomarit kiinnittävät huomiota laatuun, josta voi saada sekä bonus- että sakkosekunteja. Voittajaksi suoriutui Erikssonin ostopäällikkö, osterimestari Martin Söderström hienolla ajalla 3 minuuttia ja 40 sekuntia.
Onnea Martin!
Avaamisaika: 02.35 min
Sakko: 01.24 min
Bonus: 00.19 min
Lopullinen aika: 03.40 min
Avaamisaika: 03.45 min
Sakko: 01.48 min
Bonus: 00.20 min
Lopullinen aika: 05.13 min
Avaamisaika: 04.52 min
Sakko: 02.04 min
Bonus: 00.12 min
Lopullinen aika: 06.44 min
Avaamisaika: 04.50 min
Sakko: 02.04 min
Bonus: 00.09 min
Lopullinen aika: 06.45 min
Avaamisaika: 03.33 min
Sakko: 03.32 min
Bonus: 00.05 min
Lopullinen aika: 07.00 min
Avaamisaika: 05.51 min
Sakko: 01.28 min
Bonus: 00.00 min
Lopullinen aika: 07.19 min
Avaamisaika: 05.25 min
Sakko: 02.16 min
Bonus: 00.15 min
Lopullinen aika: 07.26 min
Avaamisaika: 07.45 min
Sakko: 01.44 min
Bonus: 00.18 min
Lopullinen aika: 09.11 min
Kaunein vati: Johan Schlag
Nopein aika: Martin Söderström
Tänä Maailman Merien Päivänä lupaamme yhdessä MSC:n kanssa suojella valtameriä ja tukea kestävää kalastusta.
Jarco Koskivuori on nimitetty Kalatukku E. Erikssonin ostajaksi 22.5.2023 alkaen. Jarcon työtehtäviin kuuluvat muun muassa kalahankinnat, tavarantoimittajayhteistyö sekä varastonhallinta.
Eriksson oli mukana pizzauuni Oonin tilaisuudessa tällä viikolla. Pizzan lisäksi tilaisuudessa valmistettiin tietenkin seafoodia!
Lue lisää ja katso reseptit!
Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.