Martin Söderström on Osterinavauksen Suomenmestari 2023!

23.03.2023

Keskiviikkona kisattiin Osterinavauksen Suomenmestaruudesta Fastfood & Café & Restaurant -messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Kilpailu oli jännittävä ja jokainen kilpailija teki hienon suorituksen tässä nopeutta, tarkkuutta ja kärsivällisyyttä vaativassa lajissa, jossa tarkoituksena on avata 30 osteria mahdollisimman nopeasti. Nopeuden lisäksi tuomarit kiinnittävät huomiota laatuun, josta voi saada sekä bonus- että sakkosekunteja. Voittajaksi suoriutui Erikssonin ostopäällikkö, osterimestari Martin Söderström hienolla ajalla 3 minuuttia ja 40 sekuntia.

Onnea Martin!

Kilpailun tulokset
  1. Martin Söderström

Avaamisaika: 02.35 min

Sakko: 01.24 min

Bonus: 00.19 min

Lopullinen aika: 03.40 min

 

  1. Johann Schlag

Avaamisaika: 03.45 min

Sakko: 01.48 min

Bonus: 00.20 min

Lopullinen aika: 05.13 min

 

  1. Kirill Sirén

Avaamisaika: 04.52 min

Sakko: 02.04 min

Bonus: 00.12 min

Lopullinen aika: 06.44 min

 

  1. Markku Lamminen

Avaamisaika: 04.50 min

Sakko: 02.04 min

Bonus: 00.09 min

Lopullinen aika: 06.45 min

 

  1. Jesse Lappi

Avaamisaika: 03.33 min

Sakko: 03.32 min

Bonus: 00.05 min

Lopullinen aika: 07.00 min

 

  1. Harri Veckman

Avaamisaika: 05.51 min

Sakko: 01.28 min

Bonus: 00.00 min

Lopullinen aika: 07.19 min

 

  1. Olle Knuus

Avaamisaika: 05.25 min

Sakko: 02.16 min

Bonus: 00.15 min

Lopullinen aika: 07.26 min

 

  1. Valon Smajlaj

Avaamisaika: 07.45 min

Sakko: 01.44 min

Bonus: 00.18 min

Lopullinen aika: 09.11 min

 

Kaunein vati: Johan Schlag

Nopein aika: Martin Söderström

 

 

 

 

Uusimmat aiheet

29.08.

Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.

Juhlistamme kotimaista ruokakulttuuria, ruoantuottajien ainutlaatuista osaamista ja puhtaita raaka-aineita Suomalaisen ruoan päivänä 4.9.
Me Erikssonilla olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita, tuoreita ja vastuullisia suomalaisia kaloja ja äyriäisiä.

Lue lisää
23.08.

Itämeripäivää vietetään 29.8.2024

John Nurmisen Säätiön perustamaa Itämeripäivää vietetään vuosittain elokuun viimeisenä torstaina – tänä vuonna 29.8.2024

John Nurmisen Säätiö ja Ammattikeittiöosaajat ry järjestivät yhteistyössä Kespron ja Kalatukku E. Erikssonin kanssa Itämeripäivä-aiheisen reseptikilpailun, jossa ideoitiin ruokaohjeita, jotka kunnioittavat itämerellistä ruokaperinnettä ja innostavat käyttämään Itämeren ympärillä viljeltyjä tai kasvavia raaka-aineita.

Lue lisää
22.08.

Tapiolan osteripäivä 14.9.2024

Haluaisitko saada tietoa erilaisista osterilaaduista ja -resepteistä? Oletko suuri osterien ystävä, tai tutustutko vasta ostereiden maailmaan? Toivotko ohjausta osterien avaamiseen kotona?

Kalatukku E. Eriksson, Tapiolan osteripäivän yhteistyökumppanina, toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi Tapiolan osteripäivään lauantaina 14.9. klo 11–18!

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.