Martin Söderström voitti osterinavauksen Pohjoismaiden mestaruuden!

08.05.2023

Viikonloppuna kilpailtiin osterinavauksen Pohjoismaiden mestaruudesta Grebbestadissa, Ruotsissa. Suomi voitti kilpailun menestyksekkäästi, ensimmäistä kertaa historiassa, hienolla tuplavoitolla, kun Erikssonin ostopäällikkö Martin Söderström voitti mestaruuden ajalla 2.47 minuuttia ja toiselle sijalle sijoittui Oyster Schlagin  Johann Schlag ajalla 3.08 minuuttia. Myös Suomea edustanut K-Supermarket Triplan Jesse Lappi sijoittui kilpailussa hienosti 13. sijalle ja teki samalla myös oman henkilökohtaisen ennätyksen.

Kilpailun järjesti Ostronakademien ja kilpailussa kilpailtiin ruotsalaisilla villiostereilla.

Onnea Martin sekä muut kilpailijat!

Uusimmat aiheet

30.11.

Joulukuussa palvelemme

Joulutunnelmaa on jo havaittavissa Erikssonilla! Joulukuusi loistaa, jouluteltta on rakenteilla ja tehtaanmyymälässä suunnitellaan parhaita ideoita tämän vuoden joulupöytään.
Katso joulun aukioloaikamme täältä!

Lue lisää
30.11.

Tee joulun ennakkotilaus 15.12. mennessä!

Helpota joulun kiireitä ja suunnittele joulupöytäsi tarjonta hyvissä ajoin. Löydät koko joulun yhdestä ovesta, sillä voit tilata meiltä nyt myös Reinin Lihan laadukkaat lihatuotteet. Monipuolinen ennakkotilausvalikoima koostuu siis kalojen, mätien ja äyriäisten lisäksi lihoista, kinkusta poronkäristykseen.

Lue lisää
16.11.

SUOMEN ENSIMMÄINEN K-OSTERIMESTARI ON VÄINÖ AHONEN

K-Osterimestari-kilpailu käytiin ensimmäistä kertaa K-ryhmän yhteisillä K-Team Päivillä Helsingin Messukeskuksessa pyhäinpäivänä 4.11.2023. Laadusta, osaamisen tasosta ja käsityöstä viestivä kilpailu toteutettiin kutsukilpailuna K-ruokakauppojen kalamestareille.

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.