Mikko Seppä ja Tero Taalikka Kalatukku E. Erikssonin Delikeittiöön

10.05.2022

 

TERO TAALIKKA – apulaistyönjohtaja Kalatukku E. Erikssonin Delikeittiö

Mahtavan pitkän uran HoReCa-sektorilla tehnyt Tero Taalikka on Kalatukku E. Erikssonin Delikeittiön uusi apulaistyönjohtaja. Hän vastaa Delikeittiön toiminnasta ja raportoi työnjohtaja Mikko Sepälle.

Vuoden 1986 jälkeen Terolle on kertynyt kokemusta niin osakkuudesta kuin esimiestyöstä, salista ja keittiöstä. Teron nimikkeet ovat olleet moninaiset: kokki, viinuri, vuoropäällikkö, vuoromestari, ravintolapäällikkö, keittiömestari, hovimestari ja linjajohtaja.

Ansioluettelon työnantajina mainitaan mm. Premier Events, Leningrad Cowboys, EU:n Kemikaalivirasto, Fazer Food Services, Espoo Catering, Haikon kartano, Masabi Sushi, Marainvest, HOK Elanto ravintolat, HRB-Group/Maestro-ravintolat kuten Merimakasiini, Margona, Kellaritonttu, White Lady, Coq au Vin, Klippan, Vanha Maestro.

Teron motto on: Terveiset työkavereille: aina puhetta yllä ja huumorintaju mukana hommissa, niin hyvä tulee!

 

MIKKO SEPPÄ – työnjohtaja Kalatukku E. Erikssonin Delikeittiö

Kokemus puhuu uuden työnjohtajamme CV:ssä. Noin 30 vuotta erilaisissa ravintoloissa. 20 vuotta mestarina. Viimeisimmän työnantajan Nordic Hospitality Partnersin – tutummin NoHo – K-kampuksen toimipisteellä Mikko toimi keittiömestarina vuoden 2019 toukokuusta alkaen.

Mikko on helsinkiläinen perheenisä, joka on aikuisena keskittynyt kokkaamiseen, perheeseen ja akvaarioon. Pikkupoikana alkanut kalahulluus on kuitenkin piirtynyt onkimiehen takaraivoon niin vahvasti, että veri veti Mikon töihin kalojen pariin Erikssonille.  Tätä nykyä hän vastaa Erikssonin Delikeittiön johtamisesta ja kehittämisestä.

Mikon motto on: Mahtavaa olla täällä. Huikea perehdytys, työkavereiden tsemppi ja tuki. Kiitos. Näillä eväillä eteenpäin.

 

Toivotamme Teron ja Mikon tervetulleiksi Kalatukku E. Erikssonille. Brändin ydin tuntuu olevan molemmilla jo selkärangassa. Nimittäin sitähän se erikssonilainen vastuullinen laatu on – pidetään huolta toisistamme ja luonnon monimuotoisuuden säilymisestä sekä osataan omat hommat intohimoisesti.

Uusimmat aiheet

07.09.

Kespron messukiertue 2023 on alkanut!

Kespron messukiertue on jälleen vauhdissaan ja myös Eriksson on mukana! Messuilla pääset tutustumaan alan uusimpiin trendeihin, inspiroitumaan, verkostoitumaan ja nauttimaan. Katso aikataulu ja ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää
11.08.

Itämeripäivää vietetään 31.8.

John Nurmisen Säätiön käynnistämää ja koordinoimaa Itämeripäivää vietetään vuosittain aina elokuun viimeisenä torstaina erilaisten tapahtumien ja tempausten parissa. Teemapäivän tavoitteena on nostaa esille tärkeitä merellisiä aiheita ja innostaa tekemään konkreettisia tekoja Itämeren hyväksi. Lue lisää ja ota Itämeri-aiheiset reseptit talteen!

Lue lisää
10.08.

Herkullinen urapolku: Pakolan ja Lukan matkassa ruoka-alan ammattilaiseksi

Kurkistimme ruokaan rakastuneiden ammattilaisten maailmaan ja otimme selvää, mikä on tehnyt heistä ruoka-alan pro-hahmoja. Väkevin tekijä on ollut järkkymätön tahto suuntautua alalle. Oman intohimon, sitoutumisen ja alalle kasvamisen lisäksi matkalle on osunut esimerkillisiä esimiehiä, huippukollegoita ja luotettavia verkostoja.

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.