Mikko Seppä ja Tero Taalikka Kalatukku E. Erikssonin Delikeittiöön

10.05.2022

 

TERO TAALIKKA – apulaistyönjohtaja Kalatukku E. Erikssonin Delikeittiö

Mahtavan pitkän uran HoReCa-sektorilla tehnyt Tero Taalikka on Kalatukku E. Erikssonin Delikeittiön uusi apulaistyönjohtaja. Hän vastaa Delikeittiön toiminnasta ja raportoi työnjohtaja Mikko Sepälle.

Vuoden 1986 jälkeen Terolle on kertynyt kokemusta niin osakkuudesta kuin esimiestyöstä, salista ja keittiöstä. Teron nimikkeet ovat olleet moninaiset: kokki, viinuri, vuoropäällikkö, vuoromestari, ravintolapäällikkö, keittiömestari, hovimestari ja linjajohtaja.

Ansioluettelon työnantajina mainitaan mm. Premier Events, Leningrad Cowboys, EU:n Kemikaalivirasto, Fazer Food Services, Espoo Catering, Haikon kartano, Masabi Sushi, Marainvest, HOK Elanto ravintolat, HRB-Group/Maestro-ravintolat kuten Merimakasiini, Margona, Kellaritonttu, White Lady, Coq au Vin, Klippan, Vanha Maestro.

Teron motto on: Terveiset työkavereille: aina puhetta yllä ja huumorintaju mukana hommissa, niin hyvä tulee!

 

MIKKO SEPPÄ – työnjohtaja Kalatukku E. Erikssonin Delikeittiö

Kokemus puhuu uuden työnjohtajamme CV:ssä. Noin 30 vuotta erilaisissa ravintoloissa. 20 vuotta mestarina. Viimeisimmän työnantajan Nordic Hospitality Partnersin – tutummin NoHo – K-kampuksen toimipisteellä Mikko toimi keittiömestarina vuoden 2019 toukokuusta alkaen.

Mikko on helsinkiläinen perheenisä, joka on aikuisena keskittynyt kokkaamiseen, perheeseen ja akvaarioon. Pikkupoikana alkanut kalahulluus on kuitenkin piirtynyt onkimiehen takaraivoon niin vahvasti, että veri veti Mikon töihin kalojen pariin Erikssonille.  Tätä nykyä hän vastaa Erikssonin Delikeittiön johtamisesta ja kehittämisestä.

Mikon motto on: Mahtavaa olla täällä. Huikea perehdytys, työkavereiden tsemppi ja tuki. Kiitos. Näillä eväillä eteenpäin.

 

Toivotamme Teron ja Mikon tervetulleiksi Kalatukku E. Erikssonille. Brändin ydin tuntuu olevan molemmilla jo selkärangassa. Nimittäin sitähän se erikssonilainen vastuullinen laatu on – pidetään huolta toisistamme ja luonnon monimuotoisuuden säilymisestä sekä osataan omat hommat intohimoisesti.

Uusimmat aiheet

11.04.

Osterinavauksen suomenmestari 2024 on Martin Söderström!

Osterinavauksen suomenmestaruudesta 2024 kisattiin jännittävä kilpailu Gastro Helsingissä, Helsingin Messukeskuksessa keskiviikkona 13.3.2024.

Voittajaksi kruunattiin jälleen Erikssonin ostopäällikkö Martin Söderström ajalla 3 min 17 sek! Martin on loistanut hallitsevana osterinavauksen suomenmestarina vuodesta 2016 asti, eli tämä oli hänelle jo seitsemäs peräkkäinen SM-kilpailun voitto. Hurjasti onnea Martin!

Lue lisää
21.03.

Elegantisti ekologista – Boulevard Bar & Seafood vastuullisuuden aallonharjalla

Boulevard Bar & Seafood -ravintola houkuttelee asiakkaita huippulaadukkaalla ruoalla ja tyylikkäällä konseptilla. Yhteistyö Kalatukku E. Erikssonin kanssa takaa kestävästi kasvatettujen ja kalastettujen merellisten raaka-aineiden saatavuuden, kun taas lapsiystävällinen lähestymistapa varmistaa, että myös tulevat sukupolvet kasvavat arvostamaan merenelävien ainutlaatuisuutta.

Lue lisää
07.02.

Ennakkotietoa lakon vaikutuksista Kalatukku E. Erikssonilla – varaudumme ja tarkkailemme tilannetta

Ammattiliitto PAMin työtaistelutoimet logistiikkakeskuksissa 14.-16.2. aiheuttavat myös Kalatukku Erikssonin logistiikalle vakavia toimitushaasteita torstaista lauantaihin 15.-17.2.2024 välillä, mutta toimitushaasteet saattavat jatkua maanantaihin 19.2. asti. Pyydämme asiakkaitamme varautumaan lakkoon välittömästi.

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.