Verkkokauppamme on nyt auki!
Verkkokauppamme on nyt auki ja palvelee asiakkaitamme 24/7. Palvelemme edelleen myös puhelimitse ma-pe 7-16.
TERO TAALIKKA – apulaistyönjohtaja Kalatukku E. Erikssonin Delikeittiö
Mahtavan pitkän uran HoReCa-sektorilla tehnyt Tero Taalikka on Kalatukku E. Erikssonin Delikeittiön uusi apulaistyönjohtaja. Hän vastaa Delikeittiön toiminnasta ja raportoi työnjohtaja Mikko Sepälle.
Vuoden 1986 jälkeen Terolle on kertynyt kokemusta niin osakkuudesta kuin esimiestyöstä, salista ja keittiöstä. Teron nimikkeet ovat olleet moninaiset: kokki, viinuri, vuoropäällikkö, vuoromestari, ravintolapäällikkö, keittiömestari, hovimestari ja linjajohtaja.
Ansioluettelon työnantajina mainitaan mm. Premier Events, Leningrad Cowboys, EU:n Kemikaalivirasto, Fazer Food Services, Espoo Catering, Haikon kartano, Masabi Sushi, Marainvest, HOK Elanto ravintolat, HRB-Group/Maestro-ravintolat kuten Merimakasiini, Margona, Kellaritonttu, White Lady, Coq au Vin, Klippan, Vanha Maestro.
Teron motto on: Terveiset työkavereille: aina puhetta yllä ja huumorintaju mukana hommissa, niin hyvä tulee!
MIKKO SEPPÄ – työnjohtaja Kalatukku E. Erikssonin Delikeittiö
Kokemus puhuu uuden työnjohtajamme CV:ssä. Noin 30 vuotta erilaisissa ravintoloissa. 20 vuotta mestarina. Viimeisimmän työnantajan Nordic Hospitality Partnersin – tutummin NoHo – K-kampuksen toimipisteellä Mikko toimi keittiömestarina vuoden 2019 toukokuusta alkaen.
Mikko on helsinkiläinen perheenisä, joka on aikuisena keskittynyt kokkaamiseen, perheeseen ja akvaarioon. Pikkupoikana alkanut kalahulluus on kuitenkin piirtynyt onkimiehen takaraivoon niin vahvasti, että veri veti Mikon töihin kalojen pariin Erikssonille. Tätä nykyä hän vastaa Erikssonin Delikeittiön johtamisesta ja kehittämisestä.
Mikon motto on: Mahtavaa olla täällä. Huikea perehdytys, työkavereiden tsemppi ja tuki. Kiitos. Näillä eväillä eteenpäin.
Toivotamme Teron ja Mikon tervetulleiksi Kalatukku E. Erikssonille. Brändin ydin tuntuu olevan molemmilla jo selkärangassa. Nimittäin sitähän se erikssonilainen vastuullinen laatu on – pidetään huolta toisistamme ja luonnon monimuotoisuuden säilymisestä sekä osataan omat hommat intohimoisesti.
Verkkokauppamme on nyt auki ja palvelee asiakkaitamme 24/7. Palvelemme edelleen myös puhelimitse ma-pe 7-16.
Keskiviikkona kisattiin Osterinavauksen Suomenmestaruudesta Fastfood & Café & Restaurant -messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Voittajaksi suoriutui hienosti Erikssonin ostopäällikkö Martin Söderström. Onnea Martin!
Tehtaanmyymälämme on suljettuna pääsiäisen aikaan pe 7.4. – ti 11.4. Muuten palvelemme normaalisti aukioloaikojemme mukaisesti.
Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.