Mikko Seppä ja Tero Taalikka Kalatukku E. Erikssonin Delikeittiöön

10.05.2022

 

TERO TAALIKKA – apulaistyönjohtaja Kalatukku E. Erikssonin Delikeittiö

Mahtavan pitkän uran HoReCa-sektorilla tehnyt Tero Taalikka on Kalatukku E. Erikssonin Delikeittiön uusi apulaistyönjohtaja. Hän vastaa Delikeittiön toiminnasta ja raportoi työnjohtaja Mikko Sepälle.

Vuoden 1986 jälkeen Terolle on kertynyt kokemusta niin osakkuudesta kuin esimiestyöstä, salista ja keittiöstä. Teron nimikkeet ovat olleet moninaiset: kokki, viinuri, vuoropäällikkö, vuoromestari, ravintolapäällikkö, keittiömestari, hovimestari ja linjajohtaja.

Ansioluettelon työnantajina mainitaan mm. Premier Events, Leningrad Cowboys, EU:n Kemikaalivirasto, Fazer Food Services, Espoo Catering, Haikon kartano, Masabi Sushi, Marainvest, HOK Elanto ravintolat, HRB-Group/Maestro-ravintolat kuten Merimakasiini, Margona, Kellaritonttu, White Lady, Coq au Vin, Klippan, Vanha Maestro.

Teron motto on: Terveiset työkavereille: aina puhetta yllä ja huumorintaju mukana hommissa, niin hyvä tulee!

 

MIKKO SEPPÄ – työnjohtaja Kalatukku E. Erikssonin Delikeittiö

Kokemus puhuu uuden työnjohtajamme CV:ssä. Noin 30 vuotta erilaisissa ravintoloissa. 20 vuotta mestarina. Viimeisimmän työnantajan Nordic Hospitality Partnersin – tutummin NoHo – K-kampuksen toimipisteellä Mikko toimi keittiömestarina vuoden 2019 toukokuusta alkaen.

Mikko on helsinkiläinen perheenisä, joka on aikuisena keskittynyt kokkaamiseen, perheeseen ja akvaarioon. Pikkupoikana alkanut kalahulluus on kuitenkin piirtynyt onkimiehen takaraivoon niin vahvasti, että veri veti Mikon töihin kalojen pariin Erikssonille.  Tätä nykyä hän vastaa Erikssonin Delikeittiön johtamisesta ja kehittämisestä.

Mikon motto on: Mahtavaa olla täällä. Huikea perehdytys, työkavereiden tsemppi ja tuki. Kiitos. Näillä eväillä eteenpäin.

 

Toivotamme Teron ja Mikon tervetulleiksi Kalatukku E. Erikssonille. Brändin ydin tuntuu olevan molemmilla jo selkärangassa. Nimittäin sitähän se erikssonilainen vastuullinen laatu on – pidetään huolta toisistamme ja luonnon monimuotoisuuden säilymisestä sekä osataan omat hommat intohimoisesti.

Uusimmat aiheet

15.11.

MARRAS- JA JOULUKUUSSA PALVELEMME

Jos normaalistikin palvelemme hyvin, niin nyt palvelemme erityisen hyvin, lupaa Haije.
Jouluviikolla panemme isommalla porukalla teltat ja noutopisteet pystyyn.
Katso joulun palveluaikamme täältä!

Lue lisää
15.11.

TILAA JOULUN PARAS KALAPÖYTÄ JO NYT!

Nautinnollisen joulun varmistat Kalatukku E. Erikssonin kalaherkuilla.  Valikoima ja tilausohje löytyvät joulusivultamme.

Tervetuloa ostoksille!

Lue lisää
14.11.

Haemme huolto-& kiinteistövastaavaa sekä varastotyöntekijää yövuoroon

Haluatko kääriä hihat ja tehdä töitä hyvässä porukassa? Haluatko olla mukana tekemässä työtä, jolla on suuri merkitys niin suomalaisten huippuravintoloiden tarjontaan kuin luonnon monimuotoisuuden säilymiseen. Jos vastasit kyllä, tule Kalatukku E. Erikssonille ja kirjoita oma kappaleesi vastuullisen laadun menestystarinaan.

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.