Muutoksia tehtaanmyymälämme aukioloaikoihin – olemme avoinna nyt myös maanantaisin!

28.09.2023

Tehtaanmyymälämme aukioloaikoihin tulee muutoksia ensi viikosta, 2.10. alkaen. Palvelemme jatkossa myös maanantaisin kello 10-14. Nyt pääset hakemaan herkullista lounasta ja tekemään viikon kalaostoksia jo heti viikon alkajaisiksi! Myös tiistain ja keskiviikon aukioloaikoihin tulee pieniä muutoksia.

Katso alta uudet aukioloaikamme:

Ma 10-14

Ti 9-16

Ke 9-16

To 9-17

Pe 9-17

La 9-14

Su Suljettu

 

Lämpimästi tervetuloa kalaostoksille tehtaanmyymäläämme Roihupeltoon, Holkkitie 12!

 

Uusimmat aiheet

30.11.

Joulukuussa palvelemme

Joulutunnelmaa on jo havaittavissa Erikssonilla! Joulukuusi loistaa, jouluteltta on rakenteilla ja tehtaanmyymälässä suunnitellaan parhaita ideoita tämän vuoden joulupöytään.
Katso joulun aukioloaikamme täältä!

Lue lisää
30.11.

Tee joulun ennakkotilaus 15.12. mennessä!

Helpota joulun kiireitä ja suunnittele joulupöytäsi tarjonta hyvissä ajoin. Löydät koko joulun yhdestä ovesta, sillä voit tilata meiltä nyt myös Reinin Lihan laadukkaat lihatuotteet. Monipuolinen ennakkotilausvalikoima koostuu siis kalojen, mätien ja äyriäisten lisäksi lihoista, kinkusta poronkäristykseen.

Lue lisää
16.11.

SUOMEN ENSIMMÄINEN K-OSTERIMESTARI ON VÄINÖ AHONEN

K-Osterimestari-kilpailu käytiin ensimmäistä kertaa K-ryhmän yhteisillä K-Team Päivillä Helsingin Messukeskuksessa pyhäinpäivänä 4.11.2023. Laadusta, osaamisen tasosta ja käsityöstä viestivä kilpailu toteutettiin kutsukilpailuna K-ruokakauppojen kalamestareille.

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.