Verkkokauppamme on nyt auki!
Verkkokauppamme on nyt auki ja palvelee asiakkaitamme 24/7. Palvelemme edelleen myös puhelimitse ma-pe 7-16.
Ostereiden avaamiseen ja tarjoilemiseen tarvitaan osteriveitsi ja pyyheliina.
Vasta-avatussa osterissa pitää olla kirkas neste ja raikas meren tuoksu. Liian nesteen voi kaataa pois, koska se on vain merivettä.
Ostereita varataan 3 – 12 henkilöä kohden. Aloittelijalle osterin pureskeleminen au naturel, voi olla jopa liian jännittävää. Niinpä ennen syömistä osterin päälle voidaan puristaa muutama tippa sitruunamehua tai punasipulivinegrettea. Ostereita voi myös kypsentää esimerkiksi gratinoimalla valkosipuliyrttivoilla ja leipämuruilla. Tai kokeilepa osterikeittoa.
Osterikeitto
2 kpl sipulia (kuutioituna)
3 kpl valkosipulinkynsiä (pilkottuna)
1 rkl vehnäjauhoja (tai maizenaa)
2 kpl timjamioksaa
1 dl valkoviiniä (tummaa olutta)
5 dl kalalientä
1 dl kermaa
8 kpl ostereita
2 rkl voita
suolaa, mustapippuria
Gratinoidut osterit
12kpl ostereita
1 kpl valkosipulin kynttä pilkottuna
2 siivua pekonia
1 siivu paahtoleipää
3rkl lehtipersiljaa pilkottuna
3rkl parmesania raastettuna
mustapippuria
1kpl sitruunaa lohkoina
Verkkokauppamme on nyt auki ja palvelee asiakkaitamme 24/7. Palvelemme edelleen myös puhelimitse ma-pe 7-16.
Keskiviikkona kisattiin Osterinavauksen Suomenmestaruudesta Fastfood & Café & Restaurant -messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Voittajaksi suoriutui hienosti Erikssonin ostopäällikkö Martin Söderström. Onnea Martin!
Tehtaanmyymälämme on suljettuna pääsiäisen aikaan pe 7.4. – ti 11.4. Muuten palvelemme normaalisti aukioloaikojemme mukaisesti.
Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.