Tehtaanmyymälän alkuvuoden poikkeusaukioloajat
Tehtaanmyymälämme palvelee 30.-31-12. normaalien aukioloaikojen puitteissa (ma 9-14 ja ti 9-16). Tervetuloa hakemaan uuden vuoden kalaherkut juhlapöytääsi!
Katso alkuvuoden poikkeusaukioloajat täältä.
Ostereiden avaamiseen ja tarjoilemiseen tarvitaan osteriveitsi ja pyyheliina.
Vasta-avatussa osterissa pitää olla kirkas neste ja raikas meren tuoksu. Liian nesteen voi kaataa pois, koska se on vain merivettä.
Ostereita varataan 3 – 12 henkilöä kohden. Aloittelijalle osterin pureskeleminen au naturel, voi olla jopa liian jännittävää. Niinpä ennen syömistä osterin päälle voidaan puristaa muutama tippa sitruunamehua tai punasipulivinegrettea. Ostereita voi myös kypsentää esimerkiksi gratinoimalla valkosipuliyrttivoilla ja leipämuruilla. Tai kokeilepa osterikeittoa.
Osterikeitto
2 kpl sipulia (kuutioituna)
3 kpl valkosipulinkynsiä (pilkottuna)
1 rkl vehnäjauhoja (tai maizenaa)
2 kpl timjamioksaa
1 dl valkoviiniä (tummaa olutta)
5 dl kalalientä
1 dl kermaa
8 kpl ostereita
2 rkl voita
suolaa, mustapippuria
Gratinoidut osterit
12kpl ostereita
1 kpl valkosipulin kynttä pilkottuna
2 siivua pekonia
1 siivu paahtoleipää
3rkl lehtipersiljaa pilkottuna
3rkl parmesania raastettuna
mustapippuria
1kpl sitruunaa lohkoina
Tehtaanmyymälämme palvelee 30.-31-12. normaalien aukioloaikojen puitteissa (ma 9-14 ja ti 9-16). Tervetuloa hakemaan uuden vuoden kalaherkut juhlapöytääsi!
Katso alkuvuoden poikkeusaukioloajat täältä.
Tehtaanmyymälämme palvelee tiistaina 10.12. poikkeuksellisesti lyhennetyin aukioloajoin kello 9-14.
Loppuviikon palvelemme normaalien aukioloaikojen puitteissa.
Tervetuloa kalaostoksille, Holkkitie 12!
Tehtaanmyymälämme palvelee tänä jouluna lauantaihin 21.12. saakka. 22.-29.12. löydät Erikssonin kalatuotteet lähimmästä K-kaupastasi.
Palvelemme jälleen 30.-31.12. normaalein aukioloajoin uuden vuoden tunnelmissa.
Tervetuloa!
Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.