Odotettavissa hyvä rapukesä!

19.07.2023

Ravustuskausi 2023 alkaa heinäkuun 21. päivä kello 12 ja jatkuu aina lokakuun viimeiseen päivään asti. Erikssonin avaimet käteen -rapukauppa palvelee koko kauden!

Lämpimissä vesissä ravut pääsevät vaihtamaan kuorensa ajoissa ja mikäli vedet eivät lämpene liikaa voidaan saaliiden arvioida olevan hyviä jo heti alkukaudesta. Suomessa saaliiksi saadaan pääsääntöisesti täplärapuja ja jokirapujen rajallinen saatavuus (n. 10 % saalismääristä) nostaa luonnollisesti niiden arvostusta. Tuottoisimmat rapuvedet ovat Hämeessä, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa. Jokirapusaaliita saadaan Itä- ja Keski-Suomi -painotteisesti.

Vaikka suurimman osan rapusaaliista saavat vapaa-ajan kalastajat, olemme me Erikssonilla löytäneet jälleen hyviä kumppaneita ja uskallammekin luvata, että kauttamme onnistuvat sekä foodservicen että vähittäiskauppojen raputilaukset. Erikssonille toimitetut ravut lajitellaan käsin ja keitetään Kalatukku E. Erikssonin perinteikkäällä, yli satavuotisella, rapuliemiohjeella. Ravut pakataan asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja jopa loppukäyttäjän nimellä varustettuna. Rapukauppa on yksilöllistä palvelua alusta loppuun saakka!

Myyntipalvelumme auttaa mielellään rapujen sekä muiden sesongin parhaiden kalojen ja äyriäisten valinnassa tarpeidesi mukaan.

Myyntipalvelu palvelee ma-pe kello 7-16,
puh. 020 763 9303
myyntipalvelu@kalatukkueriksson.fi

 

Uusimmat aiheet

10.06.

Tehtaanmyymälän kesäaukiolo

Tehtaanmyymälämme palvelee juhannukseen asti normaalien aukioloaikojen puitteissa, jonka jälkeen myymälä jää kesätauolle
pe 21.6. – su 21.7. väliseksi ajaksi.

Tervetuloa hakemaan juhannuksen kalaherkut suoraan tehtaanmyymälästämme ja nähdään taas rapujen merkeissä!

Lue lisää
06.06.

Maailman Merien Päivä: Kalatukku E. Eriksson juhlistaa kestävää kalastusta

Maailman Merien Päivää vietetään 8. kesäkuuta 🌎🌊
Tämä päivä on omistettu meriemme suojelulle ja niiden monimuotoisuuden ylläpitämiselle.
Kalatukku E. Eriksson on mukana juhlistamassa tätä tärkeää päivää nostamalla esiin kestävän kalastuksen merkitystä meriemme hyvinvoinnille.

Lue lisää
11.04.

Osterinavauksen suomenmestari 2024 on Martin Söderström!

Osterinavauksen suomenmestaruudesta 2024 kisattiin jännittävä kilpailu Gastro Helsingissä, Helsingin Messukeskuksessa keskiviikkona 13.3.2024.

Voittajaksi kruunattiin jälleen Erikssonin ostopäällikkö Martin Söderström ajalla 3 min 17 sek! Martin on loistanut hallitsevana osterinavauksen suomenmestarina vuodesta 2016 asti, eli tämä oli hänelle jo seitsemäs peräkkäinen SM-kilpailun voitto. Hurjasti onnea Martin!

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.