Odotettavissa hyvä rapukesä!

19.07.2023

Ravustuskausi 2023 alkaa heinäkuun 21. päivä kello 12 ja jatkuu aina lokakuun viimeiseen päivään asti. Erikssonin avaimet käteen -rapukauppa palvelee koko kauden!

Lämpimissä vesissä ravut pääsevät vaihtamaan kuorensa ajoissa ja mikäli vedet eivät lämpene liikaa voidaan saaliiden arvioida olevan hyviä jo heti alkukaudesta. Suomessa saaliiksi saadaan pääsääntöisesti täplärapuja ja jokirapujen rajallinen saatavuus (n. 10 % saalismääristä) nostaa luonnollisesti niiden arvostusta. Tuottoisimmat rapuvedet ovat Hämeessä, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa. Jokirapusaaliita saadaan Itä- ja Keski-Suomi -painotteisesti.

Vaikka suurimman osan rapusaaliista saavat vapaa-ajan kalastajat, olemme me Erikssonilla löytäneet jälleen hyviä kumppaneita ja uskallammekin luvata, että kauttamme onnistuvat sekä foodservicen että vähittäiskauppojen raputilaukset. Erikssonille toimitetut ravut lajitellaan käsin ja keitetään Kalatukku E. Erikssonin perinteikkäällä, yli satavuotisella, rapuliemiohjeella. Ravut pakataan asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja jopa loppukäyttäjän nimellä varustettuna. Rapukauppa on yksilöllistä palvelua alusta loppuun saakka!

Myyntipalvelumme auttaa mielellään rapujen sekä muiden sesongin parhaiden kalojen ja äyriäisten valinnassa tarpeidesi mukaan.

Myyntipalvelu palvelee ma-pe kello 7-16,
puh. 020 763 9303
myyntipalvelu@kalatukkueriksson.fi

 

Uusimmat aiheet

07.02.

VARAUDU LAKKOON VÄLITTÖMÄSTI TILAAMALLA ENSI VIIKON TUOTTEET TÄLLE VIIKOLLE

Ammattiliitto PAMin työtaistelutoimet logistiikkakeskuksissa 14.-16.2. aiheuttavat myös Kalatukku Erikssonin logistiikalle vakavia toimitushaasteita torstaista lauantaihin 15.-17.2.2024 välillä, mutta toimitushaasteet saattavat jatkua maanantaihin 19.2. asti. Pyydämme asiakkaitamme varautumaan lakkoon välittömästi.

Lue lisää
11.01.

Sinustako osterinavauksen Suomen mestari 2024?

Kutsumme Suomen parhaimmat osterinavaajat kilpailemaan lajissa, jossa nopeuden lisäksi siisteydellä ja esillepanolla on merkitystä. Osterinavauksen Suomen mestaruudesta 2024 kilpaillaan Gastomessuilla keskiviikkona 13.3.2024 kello 16.30-17.55 Helsingin Messukeskuksessa.
Vielä ennättää mukaan – ilmoittaudu kisaan nyt!

Lue lisää
04.01.

Kiitos kalastajille!

Hyytävistä pakkasista huolimatta, nämä sankarit pitävät huolen, että tuoretta kalaa on saatavilla. Suuri kiitos Brändö Lax sekä muut tuottajat ja kalastajat sinnikkäästä ja omistautuneesta työstänne!

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.