Odotettavissa hyvä rapukesä!

19.07.2023

Ravustuskausi 2023 alkaa heinäkuun 21. päivä kello 12 ja jatkuu aina lokakuun viimeiseen päivään asti. Erikssonin avaimet käteen -rapukauppa palvelee koko kauden!

Lämpimissä vesissä ravut pääsevät vaihtamaan kuorensa ajoissa ja mikäli vedet eivät lämpene liikaa voidaan saaliiden arvioida olevan hyviä jo heti alkukaudesta. Suomessa saaliiksi saadaan pääsääntöisesti täplärapuja ja jokirapujen rajallinen saatavuus (n. 10 % saalismääristä) nostaa luonnollisesti niiden arvostusta. Tuottoisimmat rapuvedet ovat Hämeessä, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa. Jokirapusaaliita saadaan Itä- ja Keski-Suomi -painotteisesti.

Vaikka suurimman osan rapusaaliista saavat vapaa-ajan kalastajat, olemme me Erikssonilla löytäneet jälleen hyviä kumppaneita ja uskallammekin luvata, että kauttamme onnistuvat sekä foodservicen että vähittäiskauppojen raputilaukset. Erikssonille toimitetut ravut lajitellaan käsin ja keitetään Kalatukku E. Erikssonin perinteikkäällä, yli satavuotisella, rapuliemiohjeella. Ravut pakataan asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja jopa loppukäyttäjän nimellä varustettuna. Rapukauppa on yksilöllistä palvelua alusta loppuun saakka!

Myyntipalvelumme auttaa mielellään rapujen sekä muiden sesongin parhaiden kalojen ja äyriäisten valinnassa tarpeidesi mukaan.

Myyntipalvelu palvelee ma-pe kello 7-16,
puh. 020 763 9303
myyntipalvelu@kalatukkueriksson.fi

 

Uusimmat aiheet

07.09.

Kespron messukiertue 2023 on alkanut!

Kespron messukiertue on jälleen vauhdissaan ja myös Eriksson on mukana! Messuilla pääset tutustumaan alan uusimpiin trendeihin, inspiroitumaan, verkostoitumaan ja nauttimaan. Katso aikataulu ja ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää
11.08.

Itämeripäivää vietetään 31.8.

John Nurmisen Säätiön käynnistämää ja koordinoimaa Itämeripäivää vietetään vuosittain aina elokuun viimeisenä torstaina erilaisten tapahtumien ja tempausten parissa. Teemapäivän tavoitteena on nostaa esille tärkeitä merellisiä aiheita ja innostaa tekemään konkreettisia tekoja Itämeren hyväksi. Lue lisää ja ota Itämeri-aiheiset reseptit talteen!

Lue lisää
10.08.

Herkullinen urapolku: Pakolan ja Lukan matkassa ruoka-alan ammattilaiseksi

Kurkistimme ruokaan rakastuneiden ammattilaisten maailmaan ja otimme selvää, mikä on tehnyt heistä ruoka-alan pro-hahmoja. Väkevin tekijä on ollut järkkymätön tahto suuntautua alalle. Oman intohimon, sitoutumisen ja alalle kasvamisen lisäksi matkalle on osunut esimerkillisiä esimiehiä, huippukollegoita ja luotettavia verkostoja.

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.