Rapujen ennakkotilaus on nyt auki!

28.06.2024

Yksi vuoden odotetuimmista sesongeista on taas pian täällä, kun rapukausi 2024 alkaa 21.7.!

Tee ennakkotilaus nyt ja varmistat, että pääset nauttimaan näistä herkuista ensimmäisten joukossa ja saat tuotteet juuri haluamallesi päivälle.

Kalatukku E. Erikssonin ravut ovat tunnettuja laadustaan. Ne lajitellaan käsin ja keitetään Erikssonin perinteisellä, yli satavuotiaalla, rapuliemireseptillä. Nämä haluat kokea!

Kuluttaja-asiakas:

Ennakkotilauksen pääset tekemään osoitteesta https://www.kalatukkueriksson.fi/rapukausi/. Tutustu valikoimaan ja tee ennakkotilaus vaikka heti!

Tilaus noudetaan valitsemanasi päivänä Kalatukku E. Erikssonin tehtaanmyymälästä Roihupellosta, Holkkitie 12.

Yritysasiakas:

Ota yhteyttä myyntipalveluumme sähköpostitse myyntipalvelu@kalatukkueriksson.fi tai puhelimitse 020 7639 303 ja kysy lisää.

 

Uusimmat aiheet

04.11.

Verkkokauppamme osoite on muuttunut

Kalatukku E. Erikssonin verkkokauppatilaukset tehdään 4.11. lähtien Kespron verkkokaupasta, josta tuotteet löytyvät tuotehaulla. Kokonaisvalikoima, tuotetiedot ja SAP-numerot säilyvät entisellään – kuten myös oma tuttu asiakaspalvelijasi.

Lue lisää
14.10.

Tehaanmyymälän poikkeusaukiolot

Kalatukku E. Erikssonin tehtaanmyymälä on poikkeuksellisesti suljettu:

La 2.11. (pyhäinpäivä)

Pe 6.12. (itsenäisyyspäivä)

La 7.12.

Lue lisää
09.10.

KESPRO ERIKOISTUKKU TUO MUUTOKSIA TILAAMISESSA JA YHTEYKSISSÄ 4.11. ALKAEN

Kalatukku E. Eriksson on nyt osa Kespro Erikoistukkua. Organisoitumme uudelleen loppuvuoden aikana, ja yhdistämme Kespron erikoistuotealueiden asiantuntijat yhden sateenvarjon alle nimellä Kespro Erikoistukku.
Tämä mahdollistaa Teille entistä sujuvamman pääsyn hyödyntämään laajaa erikoistukkutuotteidemme ja palveluidemme valikoimaa.

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.