Tehtaanmyymälän alkuvuoden poikkeusaukioloajat
Tehtaanmyymälämme palvelee 30.-31-12. normaalien aukioloaikojen puitteissa (ma 9-14 ja ti 9-16). Tervetuloa hakemaan uuden vuoden kalaherkut juhlapöytääsi!
Katso alkuvuoden poikkeusaukioloajat täältä.
Eriksson oli mukana pizzauuni Oonin tilaisuudessa tällä viikolla. Pizzan lisäksi tilaisuudessa valmistettiin tietenkin seafoodia! Erikssonin koulutusasiantuntija Antti Reinikainen piti masterclassin, jossa muun muassa valmistettiin jättikatkaravunpyrstöjä nduja-öljyllä sekä lohiannospaloja Oonissa. Alla reseptit molempiin.
Olemme saaneet Oonin myös Erikssonin tiloihin, joten lisää kokeiluja ja reseptejä on varmasti tulossa Instagramissamme @kalatukkueriksson, pysy kuulolla!
500 g Eriksson jättikatkarapuvarras
1 dl rypsiöljyä
1 rkl Pirkka Parhaat Nduja salamitahnaa
Tabascoa muutama tippa maun mukaan
Tarjoiluun lehtipersiljaa ja vaaleaa leipää
150 g annospaloiksi leikattuja lohipaloja
Ripaus öljyä
Tehtaanmyymälämme palvelee 30.-31-12. normaalien aukioloaikojen puitteissa (ma 9-14 ja ti 9-16). Tervetuloa hakemaan uuden vuoden kalaherkut juhlapöytääsi!
Katso alkuvuoden poikkeusaukioloajat täältä.
Tehtaanmyymälämme palvelee tiistaina 10.12. poikkeuksellisesti lyhennetyin aukioloajoin kello 9-14.
Loppuviikon palvelemme normaalien aukioloaikojen puitteissa.
Tervetuloa kalaostoksille, Holkkitie 12!
Tehtaanmyymälämme palvelee tänä jouluna lauantaihin 21.12. saakka. 22.-29.12. löydät Erikssonin kalatuotteet lähimmästä K-kaupastasi.
Palvelemme jälleen 30.-31.12. normaalein aukioloajoin uuden vuoden tunnelmissa.
Tervetuloa!
Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.