Seafoodia pizzauuni Oonissa

24.05.2023

Eriksson oli mukana pizzauuni Oonin tilaisuudessa tällä viikolla. Pizzan lisäksi tilaisuudessa valmistettiin tietenkin seafoodia! Erikssonin koulutusasiantuntija Antti Reinikainen piti masterclassin, jossa muun muassa valmistettiin jättikatkaravunpyrstöjä nduja-öljyllä sekä lohiannospaloja Oonissa. Alla reseptit molempiin.

Olemme saaneet Oonin myös Erikssonin tiloihin, joten lisää kokeiluja ja reseptejä on varmasti tulossa Instagramissamme @kalatukkueriksson, pysy kuulolla!

 

Reseptit

NJUDA-RAPUPANNU 5:lle

500 g Eriksson jättikatkarapuvarras

1 dl rypsiöljyä

1 rkl Pirkka Parhaat Nduja salamitahnaa

Tabascoa muutama tippa maun mukaan

Tarjoiluun lehtipersiljaa ja vaaleaa leipää

 

  1. Lämmitä Ooni 400 asteeseen ja kuumenna parillaa Oonissa 3 minuutin ajan.
  2. Valmista mausteöljy sekoittamalla nduja ja tabasco rypsiöljyn joukkoon.
  3. Painele talouspaperilla ravunpyrstöt kuiviksi ja aseta ne kuumennetulle parillalle.
  4. Kaada mausteöljy rapuvartaiden päälle ja laita Ooniin 1 minuutiksi. Ota ulos, käännä ravut ja laita takaisin 30 sekunniksi ja ota pois Oonista.
  5. Anna vetäytyä parillalla minuutin ajan ja tarjoile vaalean leivän kanssa.

 

LOHIANNOSPALAT OONISSA

150 g annospaloiksi leikattuja lohipaloja

Ripaus öljyä

 

  1. Lämmitä Ooni 400-450 asteiseksi ja kuumenna parillaa Oonissa 3 minuutin ajan.
  2. Öljyä parilla ja aseta lohipalat parillalle nahkapuoli ylöspäin, lihapuoli parillaan.
  3. Laita Ooniin yhteensä 3 minuutiksi, käännä puolessa välissä.
  4. Ota pois Oonista ja anna vetäytyä parillan päällä vielä 2 minuutin ajan.

Uusimmat aiheet

07.02.

VARAUDU LAKKOON VÄLITTÖMÄSTI TILAAMALLA ENSI VIIKON TUOTTEET TÄLLE VIIKOLLE

Ammattiliitto PAMin työtaistelutoimet logistiikkakeskuksissa 14.-16.2. aiheuttavat myös Kalatukku Erikssonin logistiikalle vakavia toimitushaasteita torstaista lauantaihin 15.-17.2.2024 välillä, mutta toimitushaasteet saattavat jatkua maanantaihin 19.2. asti. Pyydämme asiakkaitamme varautumaan lakkoon välittömästi.

Lue lisää
11.01.

Sinustako osterinavauksen Suomen mestari 2024?

Kutsumme Suomen parhaimmat osterinavaajat kilpailemaan lajissa, jossa nopeuden lisäksi siisteydellä ja esillepanolla on merkitystä. Osterinavauksen Suomen mestaruudesta 2024 kilpaillaan Gastomessuilla keskiviikkona 13.3.2024 kello 16.30-17.55 Helsingin Messukeskuksessa.
Vielä ennättää mukaan – ilmoittaudu kisaan nyt!

Lue lisää
04.01.

Kiitos kalastajille!

Hyytävistä pakkasista huolimatta, nämä sankarit pitävät huolen, että tuoretta kalaa on saatavilla. Suuri kiitos Brändö Lax sekä muut tuottajat ja kalastajat sinnikkäästä ja omistautuneesta työstänne!

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.