Seafoodia pizzauuni Oonissa

24.05.2023

Eriksson oli mukana pizzauuni Oonin tilaisuudessa tällä viikolla. Pizzan lisäksi tilaisuudessa valmistettiin tietenkin seafoodia! Erikssonin koulutusasiantuntija Antti Reinikainen piti masterclassin, jossa muun muassa valmistettiin jättikatkaravunpyrstöjä nduja-öljyllä sekä lohiannospaloja Oonissa. Alla reseptit molempiin.

Olemme saaneet Oonin myös Erikssonin tiloihin, joten lisää kokeiluja ja reseptejä on varmasti tulossa Instagramissamme @kalatukkueriksson, pysy kuulolla!

 

Reseptit

NJUDA-RAPUPANNU 5:lle

500 g Eriksson jättikatkarapuvarras

1 dl rypsiöljyä

1 rkl Pirkka Parhaat Nduja salamitahnaa

Tabascoa muutama tippa maun mukaan

Tarjoiluun lehtipersiljaa ja vaaleaa leipää

 

  1. Lämmitä Ooni 400 asteeseen ja kuumenna parillaa Oonissa 3 minuutin ajan.
  2. Valmista mausteöljy sekoittamalla nduja ja tabasco rypsiöljyn joukkoon.
  3. Painele talouspaperilla ravunpyrstöt kuiviksi ja aseta ne kuumennetulle parillalle.
  4. Kaada mausteöljy rapuvartaiden päälle ja laita Ooniin 1 minuutiksi. Ota ulos, käännä ravut ja laita takaisin 30 sekunniksi ja ota pois Oonista.
  5. Anna vetäytyä parillalla minuutin ajan ja tarjoile vaalean leivän kanssa.

 

LOHIANNOSPALAT OONISSA

150 g annospaloiksi leikattuja lohipaloja

Ripaus öljyä

 

  1. Lämmitä Ooni 400-450 asteiseksi ja kuumenna parillaa Oonissa 3 minuutin ajan.
  2. Öljyä parilla ja aseta lohipalat parillalle nahkapuoli ylöspäin, lihapuoli parillaan.
  3. Laita Ooniin yhteensä 3 minuutiksi, käännä puolessa välissä.
  4. Ota pois Oonista ja anna vetäytyä parillan päällä vielä 2 minuutin ajan.

Uusimmat aiheet

09.10.

KESPRO ERIKOISTUKKU TUO MUUTOKSIA TILAAMISESSA JA YHTEYKSISSÄ

Kalatukku E. Eriksson on nyt osa Kespro Erikoistukkua. Organisoitumme uudelleen loppuvuoden aikana, ja yhdistämme Kespron erikoistuotealueiden asiantuntijat yhden sateenvarjon alle nimellä Kespro Erikoistukku.
Tämä mahdollistaa Teille entistä sujuvamman pääsyn hyödyntämään laajaa erikoistukkutuotteidemme ja palveluidemme valikoimaa.

Lue lisää
11.09.

Uusia tuulia Kalatukku E. Erikssonin johdossa

Kalatukku E. Erikssonin toimitusjohtaja Mikko Poikolainen on siirtynyt pois Erikssonin palveluksesta. Erikssonilla Poikolainen kehitti ansiokkaasti kalatukkua vastaamaan tämän vuosituhannen haasteisiin ja hänen luotsauksellaan Erikssonilla toteutettiin esimerkiksi onnistunut brändin ja markkinointi-ilmeen uudistus.

Lue lisää
29.08.

Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.

Juhlistamme kotimaista ruokakulttuuria, ruoantuottajien ainutlaatuista osaamista ja puhtaita raaka-aineita Suomalaisen ruoan päivänä 4.9.
Me Erikssonilla olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita, tuoreita ja vastuullisia suomalaisia kaloja ja äyriäisiä.

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.