Maailman Merien Päivä 8.6.
Tänä Maailman Merien Päivänä lupaamme yhdessä MSC:n kanssa suojella valtameriä ja tukea kestävää kalastusta.
Eriksson oli mukana pizzauuni Oonin tilaisuudessa tällä viikolla. Pizzan lisäksi tilaisuudessa valmistettiin tietenkin seafoodia! Erikssonin koulutusasiantuntija Antti Reinikainen piti masterclassin, jossa muun muassa valmistettiin jättikatkaravunpyrstöjä nduja-öljyllä sekä lohiannospaloja Oonissa. Alla reseptit molempiin.
Olemme saaneet Oonin myös Erikssonin tiloihin, joten lisää kokeiluja ja reseptejä on varmasti tulossa Instagramissamme @kalatukkueriksson, pysy kuulolla!
500 g Eriksson jättikatkarapuvarras
1 dl rypsiöljyä
1 rkl Pirkka Parhaat Nduja salamitahnaa
Tabascoa muutama tippa maun mukaan
Tarjoiluun lehtipersiljaa ja vaaleaa leipää
150 g annospaloiksi leikattuja lohipaloja
Ripaus öljyä
Tänä Maailman Merien Päivänä lupaamme yhdessä MSC:n kanssa suojella valtameriä ja tukea kestävää kalastusta.
Jarco Koskivuori on nimitetty Kalatukku E. Erikssonin ostajaksi 22.5.2023 alkaen. Jarcon työtehtäviin kuuluvat muun muassa kalahankinnat, tavarantoimittajayhteistyö sekä varastonhallinta.
Viikonloppuna kilpailtiin osterinavauksen Pohjoismaiden mestaruudesta Grebbestadissa, Ruotsissa. Suomi voitti kilpailun menestyksekkäästi, ensimmäistä kertaa historiassa, hienolla tuplavoitolla!
Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.