Seafoodia pizzauuni Oonissa

24.05.2023

Eriksson oli mukana pizzauuni Oonin tilaisuudessa tällä viikolla. Pizzan lisäksi tilaisuudessa valmistettiin tietenkin seafoodia! Erikssonin koulutusasiantuntija Antti Reinikainen piti masterclassin, jossa muun muassa valmistettiin jättikatkaravunpyrstöjä nduja-öljyllä sekä lohiannospaloja Oonissa. Alla reseptit molempiin.

Olemme saaneet Oonin myös Erikssonin tiloihin, joten lisää kokeiluja ja reseptejä on varmasti tulossa Instagramissamme @kalatukkueriksson, pysy kuulolla!

 

Reseptit

NJUDA-RAPUPANNU 5:lle

500 g Eriksson jättikatkarapuvarras

1 dl rypsiöljyä

1 rkl Pirkka Parhaat Nduja salamitahnaa

Tabascoa muutama tippa maun mukaan

Tarjoiluun lehtipersiljaa ja vaaleaa leipää

 

  1. Lämmitä Ooni 400 asteeseen ja kuumenna parillaa Oonissa 3 minuutin ajan.
  2. Valmista mausteöljy sekoittamalla nduja ja tabasco rypsiöljyn joukkoon.
  3. Painele talouspaperilla ravunpyrstöt kuiviksi ja aseta ne kuumennetulle parillalle.
  4. Kaada mausteöljy rapuvartaiden päälle ja laita Ooniin 1 minuutiksi. Ota ulos, käännä ravut ja laita takaisin 30 sekunniksi ja ota pois Oonista.
  5. Anna vetäytyä parillalla minuutin ajan ja tarjoile vaalean leivän kanssa.

 

LOHIANNOSPALAT OONISSA

150 g annospaloiksi leikattuja lohipaloja

Ripaus öljyä

 

  1. Lämmitä Ooni 400-450 asteiseksi ja kuumenna parillaa Oonissa 3 minuutin ajan.
  2. Öljyä parilla ja aseta lohipalat parillalle nahkapuoli ylöspäin, lihapuoli parillaan.
  3. Laita Ooniin yhteensä 3 minuutiksi, käännä puolessa välissä.
  4. Ota pois Oonista ja anna vetäytyä parillan päällä vielä 2 minuutin ajan.

Uusimmat aiheet

30.12.

Tehtaanmyymälän alkuvuoden poikkeusaukioloajat

Tehtaanmyymälämme palvelee 30.-31-12. normaalien aukioloaikojen puitteissa (ma 9-14 ja ti 9-16). Tervetuloa hakemaan uuden vuoden kalaherkut juhlapöytääsi!

Katso alkuvuoden poikkeusaukioloajat täältä.

Lue lisää
09.12.

Tehtaanmyymälämme palvelee tiistaina 10.12. kello 9-14

Tehtaanmyymälämme palvelee tiistaina 10.12. poikkeuksellisesti lyhennetyin aukioloajoin kello 9-14.

Loppuviikon palvelemme normaalien aukioloaikojen puitteissa.

Tervetuloa kalaostoksille, Holkkitie 12!

Lue lisää
14.11.

Tehtaanmyymälämme joulukuun poikkeusaukioloajat

Tehtaanmyymälämme palvelee tänä jouluna lauantaihin 21.12. saakka. 22.-29.12. löydät Erikssonin kalatuotteet lähimmästä K-kaupastasi.

Palvelemme jälleen 30.-31.12. normaalein aukioloajoin uuden vuoden tunnelmissa.

Tervetuloa!

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.