Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.

29.08.2024

Juhlistamme kotimaista ruokakulttuuria, ruoantuottajien ainutlaatuista osaamista ja puhtaita raaka-aineita Suomalaisen ruoan päivänä 4.9. Me Erikssonilla olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita, tuoreita ja vastuullisia suomalaisia kaloja ja äyriäisiä. Syyskuussa kotimaisen kalan sesongin parhaimmistoa ovat kuha, ahven ja muikku. Emmekä tietenkään unohda suomalaisia rapuja, jotka kruunaavat syksyn ruokapöydät.

Nostetaan suomalaiset raaka-aineet ja ruoantuottajat valokeilaan Suomalaisen ruoan päivänä 4.9.!

        

 

Uusimmat aiheet

30.12.

Tehtaanmyymälän alkuvuoden poikkeusaukioloajat

Tehtaanmyymälämme palvelee 30.-31-12. normaalien aukioloaikojen puitteissa (ma 9-14 ja ti 9-16). Tervetuloa hakemaan uuden vuoden kalaherkut juhlapöytääsi!

Katso alkuvuoden poikkeusaukioloajat täältä.

Lue lisää
09.12.

Tehtaanmyymälämme palvelee tiistaina 10.12. kello 9-14

Tehtaanmyymälämme palvelee tiistaina 10.12. poikkeuksellisesti lyhennetyin aukioloajoin kello 9-14.

Loppuviikon palvelemme normaalien aukioloaikojen puitteissa.

Tervetuloa kalaostoksille, Holkkitie 12!

Lue lisää
14.11.

Tehtaanmyymälämme joulukuun poikkeusaukioloajat

Tehtaanmyymälämme palvelee tänä jouluna lauantaihin 21.12. saakka. 22.-29.12. löydät Erikssonin kalatuotteet lähimmästä K-kaupastasi.

Palvelemme jälleen 30.-31.12. normaalein aukioloajoin uuden vuoden tunnelmissa.

Tervetuloa!

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.