Tehtaanmyymälämme aukeaa jälleen huomenna 21.7.

20.07.2023

Tehtaanmyymälämme avaa ovensa kesätauon jälkeen perjantaina 21.7. kello 10. Muuten palvelemme taas normaalista ti-pe 9-17 ja la 9-14.

Tiski täyttyy jälleen Erikssonin monipuolisista kala- sekä äyriäisherkuista. Myös ravustuskausi 2023 alkaa huomenna, joten tee ennakkotilauksesi tehtaanmyymälämme puhelinnumerosta 020 763 9335, sähköpostitse tehtaanmyymala@kalatukkueriksson.fi tai tule käymään.

Nähdään Roihupellossa, Holkkitie 12!

Uusimmat aiheet

29.08.

Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.

Juhlistamme kotimaista ruokakulttuuria, ruoantuottajien ainutlaatuista osaamista ja puhtaita raaka-aineita Suomalaisen ruoan päivänä 4.9.
Me Erikssonilla olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita, tuoreita ja vastuullisia suomalaisia kaloja ja äyriäisiä.

Lue lisää
23.08.

Itämeripäivää vietetään 29.8.2024

John Nurmisen Säätiön perustamaa Itämeripäivää vietetään vuosittain elokuun viimeisenä torstaina – tänä vuonna 29.8.2024

John Nurmisen Säätiö ja Ammattikeittiöosaajat ry järjestivät yhteistyössä Kespron ja Kalatukku E. Erikssonin kanssa Itämeripäivä-aiheisen reseptikilpailun, jossa ideoitiin ruokaohjeita, jotka kunnioittavat itämerellistä ruokaperinnettä ja innostavat käyttämään Itämeren ympärillä viljeltyjä tai kasvavia raaka-aineita.

Lue lisää
22.08.

Tapiolan osteripäivä 14.9.2024

Haluaisitko saada tietoa erilaisista osterilaaduista ja -resepteistä? Oletko suuri osterien ystävä, tai tutustutko vasta ostereiden maailmaan? Toivotko ohjausta osterien avaamiseen kotona?

Kalatukku E. Eriksson, Tapiolan osteripäivän yhteistyökumppanina, toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi Tapiolan osteripäivään lauantaina 14.9. klo 11–18!

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.