Juhannusherkut tehtaanmyymälästämme

15.06.2023

Juhannusta vietetään ensi viikolla ja tehtaanmyymälämme täyttyy taas entistäkin monipuolisimmista kalaherkuista. Mikä olisikaan parempaa juhannusruokaa kuin kala ja uuden sadon perunat!

Löydät meiltä muun muassa kokonaisia kaloja ja fileitä grilliin tai savustukseen, savulohta ja -nieriää, silliä sekä graavikalaa. Tarjolla on myös herkullisia katkarapuskageneita (perinteinen, lime, parmesan ja chili) ja lohitahnoja.

Kysy lisää ja tee ennakkotilauksesi tehtaanmyymälämme numerosta 020 763 9335 tai sähköpostitse osoitteesta tehtaanmyymala@kalatukkueriksson.fi.

Tällä viikolla olemme avoinna normaalisti ja ensi viikolla ti-to kello 9-17, jonka jälkeen tehtaanmyymälämme jää pienelle kesätauolle 23.6.-20.7.

Nähdään Roihupellossa, Holkkitie 12!

Uusimmat aiheet

10.06.

Tehtaanmyymälän kesäaukiolo

Tehtaanmyymälämme palvelee juhannukseen asti normaalien aukioloaikojen puitteissa, jonka jälkeen myymälä jää kesätauolle
pe 21.6. – su 21.7. väliseksi ajaksi.

Tervetuloa hakemaan juhannuksen kalaherkut suoraan tehtaanmyymälästämme ja nähdään taas rapujen merkeissä!

Lue lisää
06.06.

Maailman Merien Päivä: Kalatukku E. Eriksson juhlistaa kestävää kalastusta

Maailman Merien Päivää vietetään 8. kesäkuuta 🌎🌊
Tämä päivä on omistettu meriemme suojelulle ja niiden monimuotoisuuden ylläpitämiselle.
Kalatukku E. Eriksson on mukana juhlistamassa tätä tärkeää päivää nostamalla esiin kestävän kalastuksen merkitystä meriemme hyvinvoinnille.

Lue lisää
11.04.

Osterinavauksen suomenmestari 2024 on Martin Söderström!

Osterinavauksen suomenmestaruudesta 2024 kisattiin jännittävä kilpailu Gastro Helsingissä, Helsingin Messukeskuksessa keskiviikkona 13.3.2024.

Voittajaksi kruunattiin jälleen Erikssonin ostopäällikkö Martin Söderström ajalla 3 min 17 sek! Martin on loistanut hallitsevana osterinavauksen suomenmestarina vuodesta 2016 asti, eli tämä oli hänelle jo seitsemäs peräkkäinen SM-kilpailun voitto. Hurjasti onnea Martin!

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.