Juhannusherkut tehtaanmyymälästämme

15.06.2023

Juhannusta vietetään ensi viikolla ja tehtaanmyymälämme täyttyy taas entistäkin monipuolisimmista kalaherkuista. Mikä olisikaan parempaa juhannusruokaa kuin kala ja uuden sadon perunat!

Löydät meiltä muun muassa kokonaisia kaloja ja fileitä grilliin tai savustukseen, savulohta ja -nieriää, silliä sekä graavikalaa. Tarjolla on myös herkullisia katkarapuskageneita (perinteinen, lime, parmesan ja chili) ja lohitahnoja.

Kysy lisää ja tee ennakkotilauksesi tehtaanmyymälämme numerosta 020 763 9335 tai sähköpostitse osoitteesta tehtaanmyymala@kalatukkueriksson.fi.

Tällä viikolla olemme avoinna normaalisti ja ensi viikolla ti-to kello 9-17, jonka jälkeen tehtaanmyymälämme jää pienelle kesätauolle 23.6.-20.7.

Nähdään Roihupellossa, Holkkitie 12!

Uusimmat aiheet

07.02.

VARAUDU LAKKOON VÄLITTÖMÄSTI TILAAMALLA ENSI VIIKON TUOTTEET TÄLLE VIIKOLLE

Ammattiliitto PAMin työtaistelutoimet logistiikkakeskuksissa 14.-16.2. aiheuttavat myös Kalatukku Erikssonin logistiikalle vakavia toimitushaasteita torstaista lauantaihin 15.-17.2.2024 välillä, mutta toimitushaasteet saattavat jatkua maanantaihin 19.2. asti. Pyydämme asiakkaitamme varautumaan lakkoon välittömästi.

Lue lisää
11.01.

Sinustako osterinavauksen Suomen mestari 2024?

Kutsumme Suomen parhaimmat osterinavaajat kilpailemaan lajissa, jossa nopeuden lisäksi siisteydellä ja esillepanolla on merkitystä. Osterinavauksen Suomen mestaruudesta 2024 kilpaillaan Gastomessuilla keskiviikkona 13.3.2024 kello 16.30-17.55 Helsingin Messukeskuksessa.
Vielä ennättää mukaan – ilmoittaudu kisaan nyt!

Lue lisää
04.01.

Kiitos kalastajille!

Hyytävistä pakkasista huolimatta, nämä sankarit pitävät huolen, että tuoretta kalaa on saatavilla. Suuri kiitos Brändö Lax sekä muut tuottajat ja kalastajat sinnikkäästä ja omistautuneesta työstänne!

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.