Juhannusherkut tehtaanmyymälästämme

15.06.2023

Juhannusta vietetään ensi viikolla ja tehtaanmyymälämme täyttyy taas entistäkin monipuolisimmista kalaherkuista. Mikä olisikaan parempaa juhannusruokaa kuin kala ja uuden sadon perunat!

Löydät meiltä muun muassa kokonaisia kaloja ja fileitä grilliin tai savustukseen, savulohta ja -nieriää, silliä sekä graavikalaa. Tarjolla on myös herkullisia katkarapuskageneita (perinteinen, lime, parmesan ja chili) ja lohitahnoja.

Kysy lisää ja tee ennakkotilauksesi tehtaanmyymälämme numerosta 020 763 9335 tai sähköpostitse osoitteesta tehtaanmyymala@kalatukkueriksson.fi.

Tällä viikolla olemme avoinna normaalisti ja ensi viikolla ti-to kello 9-17, jonka jälkeen tehtaanmyymälämme jää pienelle kesätauolle 23.6.-20.7.

Nähdään Roihupellossa, Holkkitie 12!

Uusimmat aiheet

07.09.

Kespron messukiertue 2023 on alkanut!

Kespron messukiertue on jälleen vauhdissaan ja myös Eriksson on mukana! Messuilla pääset tutustumaan alan uusimpiin trendeihin, inspiroitumaan, verkostoitumaan ja nauttimaan. Katso aikataulu ja ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää
11.08.

Itämeripäivää vietetään 31.8.

John Nurmisen Säätiön käynnistämää ja koordinoimaa Itämeripäivää vietetään vuosittain aina elokuun viimeisenä torstaina erilaisten tapahtumien ja tempausten parissa. Teemapäivän tavoitteena on nostaa esille tärkeitä merellisiä aiheita ja innostaa tekemään konkreettisia tekoja Itämeren hyväksi. Lue lisää ja ota Itämeri-aiheiset reseptit talteen!

Lue lisää
10.08.

Herkullinen urapolku: Pakolan ja Lukan matkassa ruoka-alan ammattilaiseksi

Kurkistimme ruokaan rakastuneiden ammattilaisten maailmaan ja otimme selvää, mikä on tehnyt heistä ruoka-alan pro-hahmoja. Väkevin tekijä on ollut järkkymätön tahto suuntautua alalle. Oman intohimon, sitoutumisen ja alalle kasvamisen lisäksi matkalle on osunut esimerkillisiä esimiehiä, huippukollegoita ja luotettavia verkostoja.

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.