Turvallista asiointia – Muuttuneet toimintamallit Erikssonilla

14.05.2020

Kalatukku E. Erikssonissa on tehty muutoksia toimintamalleihin liittyen henkilöstön ja asiakkaiden suojaamiseen koronavirustartunnoilta.

Muutoksia henkilöstön tekemisessä

  • Olemme ottaneet käyttöön etätyökäytännöt työtehtävissä missä se vain on mahdollista.
  • Henkilökunnan väliset fyysiset etäisyydet pyritään pitämään riittävinä esim. tauoilla ja työskentelyssä.
  • Olemme pyrkineet toimiston, tuotannon, lähettämön ja myymälän henkilöiden toisistaan erottamiseen tartuntavaaran minimoimiseksi.
  • Ohjeena on jäädä aina kotiin, jos työntekijällä ilmenee pieniäkin sairauden merkkejä. Myös koronatestejä tarjotaan ja niihin lisääntyvässä määrin ohjataan työntekijöitä.
  • Matkustuskäytäntöjä ja karanteeneja noudatetaan viranomaisohjeiden mukaisesti.
  • Käsihygieniaan on kiinnitetty huomiota ja tarjolla on käsidesiä ja hanskoja.
  • Kasvomaskien osalta seurataan viranomaisohjeistusta ja noudatetaan sitä. Tällä hetkellä kasvomaskeja ei ole suositeltu kaupan alan käyttöön, vaan ne on ajateltu säästettävän terveydenhuollon työntekijöille.

Muutoksia tiloissamme

  • Teemme tehostettua ylläpitosiivousta. Siivous kohdennetaan erityisesti kosketuspintoihin ja yhteyskäytössä oleviin tiloihin.
  • Olemme kiristäneet vierailijakäytäntöjä: turhia henkilöitä ei päästetä tuotantotiloihin ja pakollisten ulkopuolisten osalta vierailijakyselylomakkeella varmistetaan, että henkilö on oireeton ja hän ei ole palannut ulkomaan matkalta.
  • Tehtaanmyymälässä asiakkailla on rajattu pääsy 1 metrin etäisyydelle palvelutiskistä. Lisäksi tiloihin on lisätty käsidesiautomaatti asiakkaille.
  • Olemme ennakoivasti tehty kartoitus tarpeen mukaan toteutettavista erikoissiivouksista.

Uusimmat aiheet

03.09.

Maria Hartikainen kehityspääliköksi Kalatukku E. Erikssonille

Maria Hartikainen on nimitetty kehityspäälliköksi Kalatukku E. Erikssonille 1.9.20.21 alkaen.

Marian vastuualueena on liiketoimintaprosessien ja toiminnan kehittäminen kasvustrategiamme mukaisesti. Kalatukku E. Erikssonin tavoitteena on tarjota vastuullisia ja laadukkaita premium seafood -ratkaisuja ja tuotteita sekä parasta palvelua.

Lue lisää
21.07.

KESÄN KOHOKOHTA - RAVUSTUSKAUSI - KÄYNNISTYY 21.7.

Ravustuskausi käynnistyy heinäkuun 21. päivä kello 12 ja jatkuu lokakuun viimeiseen päivään. Tänä vuonna rapukautta odotetaan erityisen suurella jännityksellä, koska hellekesän vaikutuksia rapusaaliiden määrään ei vielä tiedetä. Parhaat saaliit saadaan perinteisesti kuitenkin iltaisin ja yöaikaan, mikä tekee ravustuksesta mystisen jännittävän elämyksen. Toki ravut liikkuvat päivälläkin mertoihin.

Lue lisää
05.05.

Kapula vaihtuu. Kalatukku E. Erikssonin toimitusjohtajien terveiset

Kalatukku E. Erikssonin toimitusjohtajan kapula vaihtuu Mika Jääskeläisen jättäessä 16 vuoden työrupeaman jälkeen kalatukun taakseen.

Kalatukku E. Erikssonin ruoriin tarttuu 5.5. alkaen foodservice-tukkukaupan ammattilainen Mikko Poikolainen.

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.