Turvallista asiointia – Muuttuneet toimintamallit Erikssonilla

14.05.2020

Kalatukku E. Erikssonissa on tehty muutoksia toimintamalleihin liittyen henkilöstön ja asiakkaiden suojaamiseen koronavirustartunnoilta.

Muutoksia henkilöstön tekemisessä

  • Olemme ottaneet käyttöön etätyökäytännöt työtehtävissä missä se vain on mahdollista.
  • Henkilökunnan väliset fyysiset etäisyydet pyritään pitämään riittävinä esim. tauoilla ja työskentelyssä.
  • Olemme pyrkineet toimiston, tuotannon, lähettämön ja myymälän henkilöiden toisistaan erottamiseen tartuntavaaran minimoimiseksi.
  • Ohjeena on jäädä aina kotiin, jos työntekijällä ilmenee pieniäkin sairauden merkkejä. Myös koronatestejä tarjotaan ja niihin lisääntyvässä määrin ohjataan työntekijöitä.
  • Matkustuskäytäntöjä ja karanteeneja noudatetaan viranomaisohjeiden mukaisesti.
  • Käsihygieniaan on kiinnitetty huomiota ja tarjolla on käsidesiä ja hanskoja.
  • Kasvomaskien osalta seurataan viranomaisohjeistusta ja noudatetaan sitä. Tällä hetkellä kasvomaskeja ei ole suositeltu kaupan alan käyttöön, vaan ne on ajateltu säästettävän terveydenhuollon työntekijöille.

Muutoksia tiloissamme

  • Teemme tehostettua ylläpitosiivousta. Siivous kohdennetaan erityisesti kosketuspintoihin ja yhteyskäytössä oleviin tiloihin.
  • Olemme kiristäneet vierailijakäytäntöjä: turhia henkilöitä ei päästetä tuotantotiloihin ja pakollisten ulkopuolisten osalta vierailijakyselylomakkeella varmistetaan, että henkilö on oireeton ja hän ei ole palannut ulkomaan matkalta.
  • Tehtaanmyymälässä asiakkailla on rajattu pääsy 1 metrin etäisyydelle palvelutiskistä. Lisäksi tiloihin on lisätty käsidesiautomaatti asiakkaille.
  • Olemme ennakoivasti tehty kartoitus tarpeen mukaan toteutettavista erikoissiivouksista.

Uusimmat aiheet

11.08.

Kalajuttu, joka levisi koko Suomeen

Kalatukku E. Erikssonilla ollaan tyytyväisiä. Laaja, vastuullinen tuotevalikoima, käsityö ja ylivertainen ammattitaito sekä sitoutunut henkilöstö ovat mahdollistaneet vaikeanakin keväänä laajentumisen pääkaupunkiseudulta koko valtakuntaan toimittavaksi kalatukuksi. Kalabusineksessa jutut jäävät helposti kalajutuiksi, mikäli tuotteiden laatuun ja logistiikkaan ei panosteta. Erikssonilla tämä pitkäjänteinen työ tuottaa nyt tulosta.

Lue lisää
20.03.

Janne Sainio HoReCa-puolen avainasiakaspäälliköksi

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Janne Sainion asiantuntevaan myyntiimme.

Lue lisää
04.02.

Kimmo Lämsä HoReCa-puolen avainasiakaspäälliköksi

Kimmo Lämsä on nimitetty avainasiakaspäälliköksi 1.2.2020 alkaen

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.