Turvallista asiointia – Muuttuneet toimintamallit Erikssonilla

14.05.2020

Kalatukku E. Erikssonissa on tehty muutoksia toimintamalleihin liittyen henkilöstön ja asiakkaiden suojaamiseen koronavirustartunnoilta.

Muutoksia henkilöstön tekemisessä

  • Olemme ottaneet käyttöön etätyökäytännöt työtehtävissä missä se vain on mahdollista.
  • Henkilökunnan väliset fyysiset etäisyydet pyritään pitämään riittävinä esim. tauoilla ja työskentelyssä.
  • Olemme pyrkineet toimiston, tuotannon, lähettämön ja myymälän henkilöiden toisistaan erottamiseen tartuntavaaran minimoimiseksi.
  • Ohjeena on jäädä aina kotiin, jos työntekijällä ilmenee pieniäkin sairauden merkkejä. Myös koronatestejä tarjotaan ja niihin lisääntyvässä määrin ohjataan työntekijöitä.
  • Matkustuskäytäntöjä ja karanteeneja noudatetaan viranomaisohjeiden mukaisesti.
  • Käsihygieniaan on kiinnitetty huomiota ja tarjolla on käsidesiä ja hanskoja.
  • Kasvomaskien osalta seurataan viranomaisohjeistusta ja noudatetaan sitä. Tällä hetkellä kasvomaskeja ei ole suositeltu kaupan alan käyttöön, vaan ne on ajateltu säästettävän terveydenhuollon työntekijöille.

Muutoksia tiloissamme

  • Teemme tehostettua ylläpitosiivousta. Siivous kohdennetaan erityisesti kosketuspintoihin ja yhteyskäytössä oleviin tiloihin.
  • Olemme kiristäneet vierailijakäytäntöjä: turhia henkilöitä ei päästetä tuotantotiloihin ja pakollisten ulkopuolisten osalta vierailijakyselylomakkeella varmistetaan, että henkilö on oireeton ja hän ei ole palannut ulkomaan matkalta.
  • Tehtaanmyymälässä asiakkailla on rajattu pääsy 1 metrin etäisyydelle palvelutiskistä. Lisäksi tiloihin on lisätty käsidesiautomaatti asiakkaille.
  • Olemme ennakoivasti tehty kartoitus tarpeen mukaan toteutettavista erikoissiivouksista.

Uusimmat aiheet

22.07.

Tehtaanmyymälämme on jälleen avoinna!

Roihupellon tehtaanmyymälämme on palannut kesälomilta ja valmiina vilkkaaseen rapukauteen!

Tiskistämme löydät myös tuttuun tapaan tuoretta kalaa, äyriäisiä sekä laajan valikoiman meillä valmistettuja herkkuja.

Tervetuloa!

Lue lisää
19.07.

Ravustuskausi 2024 alkaa – odotettavissa hyvä rapukesä

Ravustuskausi käynnistyy vuosittain 21.7. kello 12 ja jatkuu aina lokakuun viimeiseen päivään asti. Kalatukku E. Eriksson toimittaa rapuja koko kauden ajan.
Erikssonin ostopäällikön Martin Söderströmin mukaan rapusaaliit näyttävät lupaavilta, erityisesti täplärapujen osalta, lämpimän alkukesän johdosta.

Lue lisää
11.07.

RUOKA-APUYHTEISTYÖ PIENENSI KALATUKKU E. ERIKSSONIN HÄVIKIN LÄHES PUOLEEN

Kalatukku E. Erikssonilla aloitettiin keväällä hävikkivaarassa olevien tuotteiden lahjoittaminen Stadin safkan ruoka-apuun.
Lähes 45 prosenttia vanhenevista tai muutoin hävikkiin päätyvistä tuotteista saadaan ohjattua ruoka-apuun.

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.