Turvallista asiointia – Muuttuneet toimintamallit Erikssonilla

14.05.2020

Kalatukku E. Erikssonissa on tehty muutoksia toimintamalleihin liittyen henkilöstön ja asiakkaiden suojaamiseen koronavirustartunnoilta.

Muutoksia henkilöstön tekemisessä

  • Olemme ottaneet käyttöön etätyökäytännöt työtehtävissä missä se vain on mahdollista.
  • Henkilökunnan väliset fyysiset etäisyydet pyritään pitämään riittävinä esim. tauoilla ja työskentelyssä.
  • Olemme pyrkineet toimiston, tuotannon, lähettämön ja myymälän henkilöiden toisistaan erottamiseen tartuntavaaran minimoimiseksi.
  • Ohjeena on jäädä aina kotiin, jos työntekijällä ilmenee pieniäkin sairauden merkkejä. Myös koronatestejä tarjotaan ja niihin lisääntyvässä määrin ohjataan työntekijöitä.
  • Matkustuskäytäntöjä ja karanteeneja noudatetaan viranomaisohjeiden mukaisesti.
  • Käsihygieniaan on kiinnitetty huomiota ja tarjolla on käsidesiä ja hanskoja.
  • Kasvomaskien osalta seurataan viranomaisohjeistusta ja noudatetaan sitä. Tällä hetkellä kasvomaskeja ei ole suositeltu kaupan alan käyttöön, vaan ne on ajateltu säästettävän terveydenhuollon työntekijöille.

Muutoksia tiloissamme

  • Teemme tehostettua ylläpitosiivousta. Siivous kohdennetaan erityisesti kosketuspintoihin ja yhteyskäytössä oleviin tiloihin.
  • Olemme kiristäneet vierailijakäytäntöjä: turhia henkilöitä ei päästetä tuotantotiloihin ja pakollisten ulkopuolisten osalta vierailijakyselylomakkeella varmistetaan, että henkilö on oireeton ja hän ei ole palannut ulkomaan matkalta.
  • Tehtaanmyymälässä asiakkailla on rajattu pääsy 1 metrin etäisyydelle palvelutiskistä. Lisäksi tiloihin on lisätty käsidesiautomaatti asiakkaille.
  • Olemme ennakoivasti tehty kartoitus tarpeen mukaan toteutettavista erikoissiivouksista.

Uusimmat aiheet

23.03.

Verkkokauppamme on nyt auki!

Verkkokauppamme on nyt auki ja palvelee asiakkaitamme 24/7. Palvelemme edelleen myös puhelimitse ma-pe 7-16.

Lue lisää
23.03.

Martin Söderström on Osterinavauksen Suomenmestari 2023!

Keskiviikkona kisattiin Osterinavauksen Suomenmestaruudesta Fastfood & Café & Restaurant -messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Voittajaksi suoriutui hienosti Erikssonin ostopäällikkö Martin Söderström. Onnea Martin!

Lue lisää
20.03.

Tehtaanmyymälän poikkeusaukioloajat

Tehtaanmyymälämme on suljettuna pääsiäisen aikaan pe 7.4. – ti 11.4. Muuten palvelemme normaalisti aukioloaikojemme mukaisesti.

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.