Uusia tuulia Kalatukku E. Erikssonin johdossa

11.09.2024

Kalatukku E. Erikssonin toimitusjohtaja Mikko Poikolainen on siirtynyt pois Erikssonin palveluksesta. Erikssonilla Poikolainen kehitti ansiokkaasti kalatukkua vastaamaan tämän vuosituhannen haasteisiin ja hänen luotsauksellaan Erikssonilla toteutettiin esimerkiksi onnistunut brändin ja markkinointi-ilmeen uudistus.

Erikssonin uudeksi operatiiviseksi johtajaksi on nimitetty Joni Borodavkin, joka vastaa myös Kesprossa erikoistukkuvalikoiman kehittämisen johtamisesta. Muutoksista huolimatta Eriksson säilyy edelleen omana artesaaniosaamiseen perehtyneenä yrityksenään osana Kesproa.

Kiitämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme jatkuvasta luottamuksesta.

Uusimmat aiheet

09.10.

KESPRO ERIKOISTUKKU TUO MUUTOKSIA TILAAMISESSA JA YHTEYKSISSÄ

Kalatukku E. Eriksson on nyt osa Kespro Erikoistukkua. Organisoitumme uudelleen loppuvuoden aikana, ja yhdistämme Kespron erikoistuotealueiden asiantuntijat yhden sateenvarjon alle nimellä Kespro Erikoistukku.
Tämä mahdollistaa Teille entistä sujuvamman pääsyn hyödyntämään laajaa erikoistukkutuotteidemme ja palveluidemme valikoimaa.

Lue lisää
29.08.

Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.

Juhlistamme kotimaista ruokakulttuuria, ruoantuottajien ainutlaatuista osaamista ja puhtaita raaka-aineita Suomalaisen ruoan päivänä 4.9.
Me Erikssonilla olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita, tuoreita ja vastuullisia suomalaisia kaloja ja äyriäisiä.

Lue lisää
23.08.

Itämeripäivää vietetään 29.8.2024

John Nurmisen Säätiön perustamaa Itämeripäivää vietetään vuosittain elokuun viimeisenä torstaina – tänä vuonna 29.8.2024

John Nurmisen Säätiö ja Ammattikeittiöosaajat ry järjestivät yhteistyössä Kespron ja Kalatukku E. Erikssonin kanssa Itämeripäivä-aiheisen reseptikilpailun, jossa ideoitiin ruokaohjeita, jotka kunnioittavat itämerellistä ruokaperinnettä ja innostavat käyttämään Itämeren ympärillä viljeltyjä tai kasvavia raaka-aineita.

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.