Verkkokauppamme pois käytöstä su 7.5. klo 9-16 välisenä aikana

04.05.2023

Järjestelmän päivityksen vuoksi verkkokauppamme on pois käytöstä sunnuntaina 7.5.2023 klo 9-16 välisen ajan. Jätättehän tilauksenne ennen sitä. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa lisävaivaa.

Verkkokauppaamme pääset täältä.

På grund av en systemuppdatering kommer webbutiken att vara otillgänglig söndagen den 7 maj 2023, från 09:00 till 16:00. Vänligen gör din beställning innan dess. Vi ber om ursäkt för eventuellt extra besvär som detta kan orsaka.

Besök vår webbutik här.

Due to a system update, the webstore will be unavailable on Sunday, May 7, 2023, from 9 a.m. to 4 p.m. Please place your order before that. We apologise for any additional trouble this may cause.

Visit our webstore here.

Uusimmat aiheet

09.12.

Tehtaanmyymälämme palvelee tiistaina 10.12. kello 9-14

Tehtaanmyymälämme palvelee tiistaina 10.12. poikkeuksellisesti lyhennetyin aukioloajoin kello 9-14.

Loppuviikon palvelemme normaalien aukioloaikojen puitteissa.

Tervetuloa kalaostoksille, Holkkitie 12!

Lue lisää
14.11.

Tehtaanmyymälämme joulukuun poikkeusaukioloajat

Tehtaanmyymälämme palvelee tänä jouluna lauantaihin 21.12. saakka. 22.-29.12. löydät Erikssonin kalatuotteet lähimmästä K-kaupastasi.

Palvelemme jälleen 30.-31.12. normaalein aukioloajoin uuden vuoden tunnelmissa.

Tervetuloa!

Lue lisää
07.11.

K-OSTERIMESTARI 2024 ON JESSE LAPPI

K-ryhmän yhteisillä K-Team Päivillä kilpailtiin lauantaina 2.11. K-Osterimestari 2024-kilpailu, jossa K-kauppojen parhaat kalamestarit kisaavat osterinavauksesta, jossa nopeuden lisäksi siisteys ja esillepano ratkaisevat voiton.
K-Osterimestari 2024 -tittelin vei ansaitusti Jesse Lappi, K-Supermarket Triplasta, upealla suorituksellaan!

Lue lisää

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.