Yhteystiedot

Asiakaspalvelu

myyntipalvelu@kalatukkueriksson.fi
Puh. 020 763 9303
Myyntipalvelumme palvelee ma-pe klo 7-16.
Laskutusohjeemme löydät täältä.

Puheluhinta: matkapuhelu- (mpm) tai paikallisverkkomaksu (pvm))

Viestintä tiedotusvälineille
Mikko Poikolainen, soittopyyntö puh. 020 763 9303

Tietosuojaseloste
Tietosuojaselosteemme löydät täältä.

Sähköpostit ovat muotoa:

Mikko Poikolainen, toimitusjohtaja

Myynti

Ilkka Turtiainen, senior avainasiakaspäällikkö (KAM)
– horeca (muu Suomi) ja Kespro
Puh. 010 532 4628

Janne Sainio, avainasiakaspäällikkö (KAM)
– horeca, pääkaupunkiseutu
Puh. 010 532 0000

Sebastian Ruediger, avainasiakaspäällikkö (KAM)
– horeca, pääkaupunkiseutu, Turku, Tampere
Puh. 050 575 3702

Sami Pokkinen, avainasiakaspäällikkö (KAM)
– foodservice, ketjut
Puh. 010 532 0025

Maija Laatikainen, palveluasiantuntija (vähittäiskauppa)
Puh. 010 532 0027

Kaj Roering, palveluasiantuntija (horeca)

Puh. 010 532 0036

Christina Lamminen, palveluasiantuntija (Kespro)
Puh. 010 532 0269

Valon Smajlaj, palveluasiantuntija (verkkokauppa)
Puh. 010 532 0028

Antti Reinikainen, koulutusasiantuntija & kalamestari
Puh. 010 532 4919

Jarmo Juslin, IT asiantuntija (WERP, verkkokauppa)
Puh. 010 532 4921

 

Kalatukku E. Erikssonin tuotteet ovat saatavilla myös Kespron laajasta ja monipuolisesta valikoimasta

Ota yhteyttä tai anna palautetta








    Osto

    Martin Söderström, ostopäällikkö
    Puh. 010 532 4925

    Leo Soive, ostaja
    Puh. 010 532 0082

    Jarco Koskivuori, ostaja
    Puh. 010 532 0230

    Marjut Huttula, valikoimapäällikkö
    Puh. 050 524 9173

    Tuotanto ja logistiikka

    Petri Hekko, tuotantopäällikkö
    Puh. 010 532 4918

    Lasse Nyberg, tuotannon suunnittelija
    Puh. 010 532 0132

    Kalle Jokinen, logistiikkapäällikkö
    Puh. 010 532 4914

    Markku Pehkonen, keräilyn työnjohtaja
    Puh. 010 532 4912

    Marko Ritalahti, fileoinnin työnjohtaja
    Puh. 010 532 0116

    Leena Eskola, fileoinnin työnjohtaja
    Puh. 010 532 0065

    Mikko Seppä, cateringin työnjohtaja
    Puh. 010 532 0043

    Tero Taalikka, catering apulaistyönjohtaja

    Reijo Pesonen, huolto
    Puh. 010 532 0231

    Laatu ja kehitys

    Maria Hartikainen, kehityspäällikkö

    Piia Ahde, laatupäällikkö
    Puh. 010 532 4910

    Maria Hellemann, laatukoordinaattori
    Puh. 010 532 0020

    Kai Röntynen, konsultti

    Talous

    Talouden sähköpostit ovat muotoa:
    etunimi.sukunimi@kesko.fi

    Katja Salonen, Business Controller
    Puh. 010 532 4928

     

    Kalaa ja äyriäisiä
    tuoreena ja pakasteena

    Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.