Yhteystiedot

Asiakaspalvelu

kespro.erikoistukku@kesko.fi

Puh. 010 532 4300 (Huom! Erikoistukun myyntipalvelun ja Kespron asiakaspalvelu palvelevat jatkossa samasta numerosta.)
Erikoistukun myyntipalvelu palvelee ma-pe klo 7:30-16:00.

Puheluhinta: matkapuhelu- (mpm) tai paikallisverkkomaksu (pvm)

Laskutusohjeemme löydät täältä.

Viestintä tiedotusvälineille
Joni Borodavkin, joni.borodavkin@kesko.fi

Tietosuojaseloste
Tietosuojaselosteemme löydät täältä.

Keskon vaihde:
puh. 010 5311 (ma-pe 7:30-18:00)

Sähköpostit ovat muotoa:

Myynti

Myynnin yhteyshenkilöt löydät täältä.

Ota yhteyttä tai anna palautetta








    Osto

    Sähköpostit ovat muotoa:

    Martin Söderström, ostopäällikkö
    Puh. 010 532 4925

    Leo Soive, ostaja
    Puh. 010 532 0082

    Jarco Koskivuori, ostaja
    Puh. 010 532 0230

    Marjut Huttula, valikoimapäällikkö
    Puh. 050 524 9173

    Laatu ja kehitys

    laatu@kalatukkueriksson.fi

    Maria Hartikainen, kehityspäällikkö

    Piia Ahde, laatupäällikkö
    Puh. 010 532 4910

    Maria Hellemann, laatukoordinaattori
    Puh. 010 532 0020

    Jarmo Juslin, IT asiantuntija (WERP)
    Puh. 010 532 4921

    Tuotanto ja logistiikka

    Sähköpostit ovat muotoa:

    Petri Hekko, tuotantopäällikkö
    Puh. 010 532 4918

    Lasse Nyberg, tuotannon suunnittelija
    Puh. 010 532 0132

    Kalle Jokinen, logistiikkapäällikkö
    Puh. 010 532 4914

    Markku Pehkonen, keräilyn työnjohtaja
    Puh. 010 532 4912

    Marko Ritalahti, fileoinnin työnjohtaja
    Puh. 010 532 0116

    Leena Eskola, fileoinnin työnjohtaja
    Puh. 010 532 0065

    Mikko Seppä, cateringin työnjohtaja
    Puh. 010 532 0043

    Tero Taalikka, catering apulaistyönjohtaja

    Reijo Pesonen, huolto
    Puh. 010 532 0231

    Talous

    Sähköpostit ovat muotoa:

    Katja Salonen, Business Controller
    Puh. 010 532 4928

    Valmennus

    Sähköpostit ovat muotoa:

    Antti Reinikainen, koulutusasiantuntija & kalamestari
    Puh. 010 532 4919

    Kalaa ja äyriäisiä
    tuoreena ja pakasteena

    Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.