Mitä Sylvesterillä on mielessä?

Boulevard Bar & Seafood houkuttelee asiakkaita huippulaadukkaalla ruoalla, PRO-luokan henkilökunnalla ja tyylikkäällä konseptilla. Keittiömestari Sylvester Soisalolla onkin suuri vastuu asiakkaiden tyytyväisyydestä niin tänään kuin huomennakin. Mitä Sylvester mahtaa miettiä merellisistä raaka-aineista ja kalaravintolan haasteista?

Esitä oma arvauksesi ja jätä yhteystietosi alle. Paras ehdotus palkitaan Boulevard Bar & Seafood -ravintolan lahjakortilla (illallinen kahdelle, arvo 300 €). Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti 5.8. mennessä.

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.