Kilpailun säännöt

Järjestäjä

Kalatukku E. Eriksson Oy
Holkkitie 12 A, 00880 HELSINKI, FINLAND
Jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Avec Mediassa ja verkkosivuillaan arvonnan, jäljempänä ”Kilpailu”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Kilpailuun osoitteessa kalatukkueriksson.fi.

Osallistumisen ehdot

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät. Osallistumalla Kilpailuun osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleenluovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Järjestäjän henkilökunta valitsee Kilpailussa parhaan ehdotuksen ja osallistujat sitoutuvat olemaan tätä päätöstä moittimatta. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle. Osallistumalla Kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Ilmoitamme voittajalle voitosta henkilökohtaisesti viimeistään viikon sisällä Kilpailun voimassaoloajan päättymisestä. Yhteydenotto tapahtuu osallistujan antaman sähköpostiosoitteen ja/tai puhelinnumeron kautta. Jos emme tavoita voittajaa viiden (5) päivän aikana päivittäisestä yrittämisestä huolimatta, niin suoritamme arvonnan uudestaan.

Osallistuminen, palkinnot ja kilpailuaika

Kilpailun kampanja-aika on 1.7.2024–31.7.2024. Kilpailuun voi osallistua 31.7.2024 asti ja palkinto (illallinen kahdelle Boulevard Bar & Seafood -ravintolassa, arvo 300 €) arvotaan 5.8.2024. Arvontaan voi osallistua vain internetissä osoitteessa kalatukkueriksson.fi/boulevard-bar-seafood-kilpailu. Epäselvästi, vajavaisin tiedoin tai hyvien käytöstapojen vastaisesti täytettyjä osallistumisia ei huomioida. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Palkinnon luovutus ja voittajan julkistus

Järjestäjä lähettää voittajalle palkinnon sähköpostitse kahden viikon sisällä arvonnan suorittamisesta.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Kilpailuun osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkinnon määrään ja arvoon sekä palkinnon luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassa olevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.