Pääsiäinen

Pääsiäistilausten vastaanotto on päättynyt!

Meillä on hyviä uutisia; voit nyt tilata pääsiäisen maukkaimmat kalat ja muut herkullisen aterian pääraaka-aineet yhdestä paikasta. Meiltä Kalatukku E. Erikssonilta. Päätimme Reinin Lihan kanssa sujuvoittaa juhlasesonkeja ja kokeilemme nyt yhden noutopaikan taktiikkaa aikaa ja helppoutta arvostaville asiakkaille. Siksi myös pääsiäisen ehdoton lihaherkku – Reinin Lihan suomalainen saaristokaritsa –  on nyt tilattavissa kauttamme. Tutustu tuotteisiin ja tee ennakkotilaus 7.4. mennessä.

TOIMI NÄIN

Klikkaa valitsemasi tuote ja paina Tilaa-painiketta. Tilausmäärän pääset lisäämään ostoskorissa. Voit muokata tilausta aina lähettämiseen saakka. Valitse noutopäivä.

Noutopaikka on Holkkitie 12, 00880 Helsinki.

Tuotteet maksetaan paikan päällä. Suosimme korttimaksua. Muista täyttää huolella kaikki kohdat tilausvahvistusta varten. Lähetä tilaus painamalla Lähetä-painiketta. Tee ennakkotilaus 7.4  mennessä.

Nouto keskiviikkona 13.4 klo 9-17 tai torstaina 14.4 klo 9-17

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.