Valmistusaika: 30 min

Ainekset

10 kpl Menu Brioche burgersämpylä
100 g Menu Laktoositon voi
10 g Menu Valkosipulinkynsi kuorittu
800 g Eriksson Punaravun pyrstöt
100 g Menu Tuore Tilli
300 g Västerbottens ost -juusto raastettuna
3 kpl Menu Vapaan kanan kananmuna
0,5 tl Cayennenpippuri
20-30 kpl Menu Osterinlehti
0,5 dl sitruunamehu

Valmistusvaiheet

Sulata briossisämpylät.

Sekoita murskattu valkosipuli pehmeän voin joukkoon. Mausta halutessasi suolalla. Voitele molemmat sämpylän puolikkaat valkosipulivoilla. Asettele pohjapalat pellille.

Valuta punaravunpyrstöt. Hienonna tilli ja sekoita puolet ravunpyrstöjen joukkoon. Jaa 2/3 ravuista briossipohjille.

Sekoita juustoraasteen joukkoon kananmunat ja cayennenpippuri. Jaa seos rapujen päälle. Gratinoi uunissa tai grillivastusten alla niin, että juusto saa väriä.

Hienonna osterinlehdet. Paahda myös briossien kansipalat rapeiksi uunissa.

Nosta gratinoidut rapubriossit lautasille, jaa päälle loput ravunpyrstöt. Mausta sitruunamehulla ja viimeistele lopulla tillillä sekä osterinlehtisuikaleilla. Nosta päälle toinen briossipuolikas.

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.