Valmistusaika: 15 min

Ainekset

1 kg Eriksson kylmäsavuhaukifile n. 1 kg rdtn pakaste
0,5 dl Menu Ekstra neitsytoliiviöljy
0,5 dl sitruunamehu
2 tl Raastettu sitruunankuori
0,5 tl Menu Hienokiteinen merisuola 1 kg
0,5 tl Menu Kidesokeri 1 kg
50 g Menu Parmesanlastu
80 g Menu Rucola
Menu Tuore tilli

Valmistusvaiheet

Leikkaa hauki ohuiksi viipaleiksi ja lado vadille.

Vispilöi öljyn joukkoon sitruunamehu ja mausta suolalla sekä sokerilla. Valele haukiviipaleet sitruunaöljyllä.

Ripottele pinnalle parmesaani ja rucola.

Viimeistele tillillä.

Kalaa ja äyriäisiä
tuoreena ja pakasteena

Valikoimamme koostuu lähes tuhannesta eri seafood-tuotteesta, lisäksi valmistamme käsityötä vaativia räätälöityjä tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Saaliiksi on kertynyt myös runsaasti kala-alan asiantuntijuutta, jota jaamme mielellämme.