Ainekset
800 g Eriksson Punaravun pyrstöt
1-2 kpl tuore punainen chili
80 g kevätsipuli
4 kpl avokado
4 kpl limetti
1 dl Menu Ekstraneitsytoliiviöljy
1 tl Menu Hienokiteinen merisuola
2 tl Menu Kidesokeri
40 g Menu Suomalainen tuore korianteri
50 g Menu Tuore Tilli
1 dl Menu Rypsiöljy
Ripaus suolaa ja sokeria
Valmistusvaiheet
Valmista ensin tilliöljy. Poraa hienonnettu tilli öljyn joukkoon ja mausta suolalla ja sokerilla.
Valuta ravunpyrstöt. Hienonna chili ja kevätsipuli.
Kuutioi avokado ja sekoita kuutioiden joukkoon 2 limetin mehu.
Purista loppujen limettien mehut kulhoon ja sekoita joukkoon öljy, suola, sokeri, hienonnettu korianteri ja chili. Kääntele joukkoon myös avokadokuutiot sekä kevätsipuli.
Jaa salaatti sekä ravunpyrstöt kerroksina annoskulhoihin ja valuta joukkoon tilliöljy.